Message |
|
INTROS wrote:Am auzit ca il faceti cu covor de glosso si HC. Cand incepe plantatul?  Lasind gluma la o parte, vrem sa le vedem si finalizate si infloritoare (daca va fi cu plante si nu marin sau cu "africani", stii tu ca eu sper sa fie plantat.  Apropos - care va fi varianta finala? ) . E acrilic? Cam ce dimensiuni?
3000 x 800 x 800 mm, geam float 19mm, silicon Dow Cornig Black 881. Real Reef Aquarium.
Avem ceva acvarii de top, insa din pacate unele nu le-am imortalizat, iar in alte cazuri clientii nu au dorit a le fi fotografiate.
Pentru un acvariu plantat de aceleasi dimensiuni trebuie sa mai astepti putin, e in lucru si acela.
|
 |
|
Un nou TANK, semnat Aqua+, made in Romania. 
|
 |
|
pai primele doua sectiuni sunt cu decoruri artificiale (plante de plastic, corali fosilizati sau chiar de plastic), urmatoarele doua sectiuni sunt intradevar acvarii. Oricum oamenii sunt meseriasi!
|
 |
|
Aqua-kid wrote:Daca iti spun ca n-am gasit test de GH in Arad ? 
 arunca un ochi AICI
|
 |
|
Sandu wrote:
Am pregatite niste poze...sper sa nu va fierb prea mult, doar ca nu functioneaza galeria 
Hai bre baga pozele alea ca am reparat galeria.
Din pacate eu nu pot sa pun poze cu tigerii ca nu ii vad in java si nici cu red cherry ca sunt inca la mosu. 
|
 |
|
The animal wrote: si o mananca pe margini 
Scarpin-o! :paperbag:
|
 |
|
Din pacate nu exista un fertilizant magic all in one.
|
 |
|
methos wrote:...
ce vreau eu sa intreb e: daca am 4 tuburi aqua glo sau power glo de 15W la un acvariu de 140l (0.4 si ceva W/l) e ok?
methos wrote:nu pot sa pun tuburi lungi (acvariu are 70cm lungime)...
la 70cm poti folosi tuburi de 18W.
|
 |
|
nimsoc79xxl wrote:Salut, sunt nou pe forum (primul mesaj)
Am un acvariu facut de o firma "specializata" (spun ei) , dimensiuni: 1500mm L/380mm l/900mm h sticla de 12mm. Are forma octogonala.
mi se pare subdimensionata grosimea sticlei pentru inaltimea bazinului.
nimsoc79xxl wrote:Problema:are vreo 2 luni de cand e plin cu apa si aseara s-a dezlipit pe o latura cam pe la jumatatea inaltimii si a inceput sa tasneasca apa afara. Trebuie refacut. (Noroc ca eram acolo cand s-a intamplat ca altfel ... 450 de litri de la etajul 7 ajungeau pana in beci!!! Nici nu vreau sa ma gandesc!!!!!!!!!!)
o adevarata bucurie
nimsoc79xxl wrote:Care este cea mai rezistenta substanta pentru lipit acvarii care exista ?Si de unde as putea sa o cumpar?
Sau ce alte solutii tehnice puteti sa imi dati? (la asa o inaltime:900mm)
daca ai foarte multa rabdare, desfacut si relipit cu silicon, poate cu unul mai de calitate, sau de o mana mai dibace, daca nu, faci altul. Cum a fost taiata sticla pentru imbinari?
|
 |
|
Sunt doar curios, de ce nu l-ai folosit? Stiu ca erai tare incantat cand l-ai achizitionat.
|
 |
|
se pune intre acvariu si stand. Este facut pentru a prelua eventualele tensiuni.
|
 |
|
Se pare ca sfaturile mele referitoare la hardware au dat rezultate. La mai mare. E bine si 720 nu era mare diferenta pana la 840.
Decorul e super, te las sa mai faci 1-2 si apoi te rog sa treci pe la noi sa ne faci si noua unul 
|
 |
|
INTROS wrote:Pe ce nou nu il mai mut decat daca schimb apartamentul ...
pariem ca nu crapa?
|
 |
|
Fa-l fara role.
|
 |
|
Nemo_acvatistu wrote:Ai pm...
Sorinel18_my=Nemo_acvatistu 
|
 |
|
akademik_79 wrote:Dat fiind ca cineva din stuff-ul moderatorilor si-a luat ban pentru ceea ce intreprinzi tu, sunt slabe sanse sa iti raspunda cineva la postul asta.
Zic eu :-) .
 Si-a luat ban pentru alte motive, nicidecum pentru ca incerca sa faca un filtru wet & dry.
BTW, personal mi se pare cel mai eficient sistem de filtrare.
|
 |
|
SE VAND:
Polypterus senegalus senegalus - 10 cm, pret 30 RON, disponibile 7 bucati.
Mastacembelus erythrotaenia - 12-15 cm, pret 80 RON, disponibile 10 bucati.
Mastacembelus armatus - 15-17 cm, pret 80 RON, disponibile 10 bucati.
Trichopsis pumilus - 2,5-3,5 cm - 7 RON
Trichopsis vittata - 2 cm - 5 RON
Atya mollucensis (crevete) - 6-7 cm - 22 RON, disponibile 10 bucati.
Livrare prin curier rapid.
Oferta este valabila pana la data de 01.04.2006
|
 |
|
PARACHEIRODON AXELRODI (neon rosu)
PRET:
10 RON / buc (cu TVA inclus)
80 RON / set de 10 bucati
650 RON / set 100 bucati
Conditia de livrare: curier rapid.
Oferta este valabila pana la data de 01.04.2006