[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
razvan wrote:totusi, raportul dimensiunilor este NET in defavoarea celui din brasov...
gg ar fi trebuit sa completeze cu "asa de inalt si mai ales asa de strimt"

corect, cateodata chiar si mie imi este greu sa aleg cuvintele potrivite.
buna comparatia ...

era vorba de romania, mai exact de brasov. deci ...
tunde-ti si la masina?
eu nu am vazut emisiunea dar imi este grau sa cred ca avea un acvariu plantat cu coloana de 1,5 m. Oricum era o mare idiotenie o asemenea inaltime la dimesiunile date in primul post.
Sandu wrote:P.S. Imi da si mie cineva o bere ca mi-am batut gura de timp de peste 2000 de posturi , si vaz` ca-i perioada apriga de aniversari ...da` mai bine nu, nu se face, m-am obisnit mai degrab` cu injuraturile

sau
Pe sos. Chitila e un centru de umplut butelii. Mai este unul langa Coca cola in Militari. Si sigur mai sunt si altele.
pentru a se asigura un factor de siguranta de 3,8 ar fi fost de ajuns:
Grosime fund 17,5 mm
Grosime lxh 10,5 mm
Grosime Lxh 12,6 mm
avnad in vedere ca misterul a fost descifrat, topic inchis.
http://www.prodibio.fr/

O sa zica lumea ca iar fac reclama la produse de marca, dar ce sa facem, le-am adus si pe astea in Romania. Toate produsele sunt pe stoc.

O sa pun maine preturile. Pana atunci cei interesati pot studia pagina web a producatorului.
Acvaristu'"]am fost deja pe site.vreau parerea unui utilizator,daca exista unul.[/quote:00aa212773 wrote:

Pai la Bacau aveti chiar importatorul de Hydor.
Eu folosit doar incalzitoare, si vad ca nu au crapat pana acum.
Pune-le!

Nu are ce sa lezeze, tinand cont ca partea de acvaristica din revista a fost sustinuta (prin articole) de catre unii din membrii de pe forum si de catre alti cunoscuti si prieteni de-ai nostri.
cristal wrote:
g.g. wrote:Pentru cunoscatori este disponibila si cartea "The Aquarium Plant Handbook", intr-o prezentare grafica de exceptie.

Are si un pret de exceptie? Am dat un search si am gasit review-uri pozitive. Vad ca afara este undeva intre 25 si 30$.

La pretul unei carti de afara, vazuta sa zicem pe e-bay.com, se adauga transport, comision la transfer bancar, vama, tva.

175 RON + TVA, sunt disponibile 15 bucati.
Multe ateliere mici practica adaos la pret din pierderi si calculeaza suplimentar manopera/manipulare.
Vorbeam acum cu Lucian (un "neavenit" in ale aquascaping-ului si in general a tot ce tine de plante) si imi spune sa nu-mi bat capul cu toti cei ce mai cred in soluri minunte ramate de cartite cu 5 picioare sau in solutii facute prin bai obscure.
Concluzia lui este ca solul optim are urmatoarea compozitie:
20% cenusa umana
15% rame macerate in alcool metilic
25% java moss criogenat
10% oxid de fier
15% deseu organic de la statia de epurare
15% turba maltratata
plus o aditie cu 6 alice de plum pe cm2/sec.
Mai oameni buni. E vorba de solutii pe termen lung. Orice sol al patriei este o solutie pe termen scurt sau de moment.
In plus suntem in 2006 ca sa zic asa MILENIUL 3.
Probabil ca a murit din alte cauze. Melcii doar curatau locul.
Ai grija ca Botia macracanthus e un peste destul de agresiv.
Sandu wrote:m-a tinut 15 ani desi se zice ca nimeni nu iti garanteaza dupa 10 ani lipitura.

si pe la Dorin mai rezista cu incapatanare un acavriu intre ala carui funduri sta scris "Exotica '91".
Sandu wrote:
De fapt ce ?...ai vazut tu azi pa™ la Corabia fro` cartita?!?

Vezi la trenul dddaaa Videle.
Sandu wrote:Cine ti l-a lipit am avut unul exact pe dimensiunile astea si cu sticla de care ai spus...l-am vandut dupa 10 ani...cel care l-a primit nu mi s-a plans nici acum.

Ala cred ca i l-a vandut lui Intros acum 2 ani.
Asa ceva nu se poate tolera pe un forum de acvaristica. Asa ca, Sandu te rog sa .......................................................................... continui

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: