[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Salut!Filtrul intern il pui in asa fel incat sa aiba jetul de apa la suprafata apei,sa valureasca apa,astfel nu ai nevoie de piatra de aer...filtru extern eheim 2211,planuiesc si eu sa mi achizitionez unul...
Salut!As dori o parere cat mai clara despre Solul fertilizant Dennerle Scapers.Multumesc anticipat
Salutare!Am in plan restartarea acvariului curent.Acesta are in jur de 30l net.In prima faza m am gandit sa iau elementele hardscape-ului,dar si solul,ulterior achizitionand si filtrul.

Filtru:Filtru Extern Eheim 2211 classic 150

Sol:Sol fertilizant Dennerle Scapers Soil-pe langa acesta am sa iau si niste pietris sau spartura de lava pt a crea o baza peste care sa pun solul.

Fauna:Stock-ul viu pe care il am deja in acvariu.

Flora:Nu prea am idei,ma gandeam sa ma joc putin cu niste anubiasuri si sa fac un covor de Hemianthus Cuba.Poate si niste Pogostemon Erectus prin spate

Astept pareri,in special despre sol,cat si despre restul aspectelor.Multumesc
ghiul mare de aur
una e de smecherie,sauuu mai stii?
ce de animale are toata lumea sa va traiasca!
=)))))
buna seara!cu cat vindeti acvariul?
Silviu Man wrote:Au neveste, ar fi cam imprudent! Pot fi gresit inteles si ... adio radacini!
Mai bine ramin in batatura mea, cu radacinile mele ...

payti wrote:Parerea mea este ca nu e bine sa te limitezi la ce ai in curte, ci sa faci o plimbare printr-o padure sau pe malurile unui rau, o sa fii surprins cate chestii poti gasi.

poti sa dai o tura si pe la vecini
eu nu am pentru ce incapregatesc o surpriza da cum spuneam bugetu=)
eu am avut una in acvariu dar am scos o deoarece am incercat din rasputeri sa scot acel pigment din ea,nu a mers nicicum...am fiert ore intregi,am fiert o in sare cu apa, am lasat o in apa, nicicum,tot colora apa si mie nu mi a placut,altora poate le place,cat despre beneficii,nu stiu poate acel pigment
mai naspa ii cand iti iei toate inutilitatile de pe planeta,bursa intra din an in pasti,patesti
ce fain de tine,eu caut filtru si nu gasesc,bugetu ii cum ii si mai si is pe a8a nu am vreme,noroc cu vacanta,stii cum ii pe a8a)
da doar ca lipiciul acela nu va tine vesnic si daca cumva cade in apa...kaput pestii.
hmmm nu stiu ce sa zic nu cred ca ar fi o problema cu spatiul acela din mijloc dar cu ce o vei prinde?
sticla ai taiat o cu diamant?ce filtru la 120?)))
din curiozitate,cati bani ai bagat in borcanul de 120?ma refer fara pesti mancare solutii etc?doar echipamente si decor??
domnu Silviu astazi vad de filtru,daca nu,il iau sau cumpar un 2213 ca ii 250 la reducere
foarte frumos!este un singur ciot acolo sau sunt mai multe radacini amplasate?

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: