[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
dan.pavelescu wrote:Bah, sa n-am parte de un wc liber cand ma trece numarul 2, iar te-ai intrecut!
Misto rau, sa moara Jenica Nemuritoru!

Mersi fain mestere!
Bazinul face azi 3 saptamini.

image
Faye wrote:Cand intru pe topicul asta, realizez ca in viata mea nu am fost capabila sa fac o poza de Doamne ajuta.
Cand fotografiez eu ceva, aduc de fapt o mare insulta naturii.

Ma bucur ca iti plac pozele postate aici. Am invatat si eu in timp sa fac poze. Cum spune si Liv , practicind mult iti formezi ochiul, iti inveti aparatul , etc.... Ca idee doar la " Lost nature " am avut in jur de 15000 de cadre....
Adrian, poza e facuta de data asta cu lentila de macro.
De acord. Citeva alge " dau bine". Pina acum in setupul asta nu a fost nevoie sa curat geamul sau hardscapeul. La curatenia exemplara ma refeream la aspirat temeinic la 2 zile mizeria si schimburi mici de apa.
Si una de ansamblu de azi cu taote acareturile

image
......

image
....

image
......

image
......

image
......

image
Noi detalii

image
Adrian este foarte ok bazinul tau.
Mai mult la insistentele lui Silviu Man am luat citiva otto. Vreau sa spun ca in mai putin de 24 de ore au curatat aproape complet toate pietrele de diatomee. Au scos si citvea fire de gazon dar i-am iertat.
Aseara am bagat si pestii ( neonii).
Cel putin deocamdata timpul mi-o permite si pastrez o curatenie exemplara in bazin. Lucrul asta se vede si nu exista nici o alga .
adrian09 wrote:fain tare.....cind vad ce postati, imi vine sa imi aruc bazinele pe geam

Nu cred ca e cazul. Nu am mai urmarit bazinele tale dar cred ca faci aranjamente ok.
Cum am renuntat la SilikatEx incep sa apara diatomee pe pietre ( singurele alge prezente in bazin). Astazi am luat prima tura de otto ( 5 bucati ). Sper sa faca treaba si sa curete pietrele.
Poti incepe linistit fara plante si bineinteles cu lumina stinsa.
Multumesc.
Da, si eu vreau sa ramina vizibil cit mai mult din el. Sper sa si functioneze bine in continuare. Am renunatt la SilicatEx. Sa vedem cum merge fara el.
Si ultima

image

......

image
......

image
....

image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: