[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorin_arad
Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Vand acvariu pe colt aquael de 180 de litri + capac + masa.
Pret 1200 lei.
Detalii in pm.
Multumesc!
La petshop erau intr-un acvariu cu guppy...
Buna!
Am vazut la petshop acesti pesti, mi-au placut si inainte sa imi cumpar am cateva intrebari pentru cine are sau a avut:
1. Ce mananca?
2. Cati pot tine intr-un acvariu de 50 de litri?
3. Se inteleg cu red cherry?
In acvariu am doar crevetii si cativa melci...
Donez:- 3 pangasius de aproximativ 30 cm
- 2 hoplosternum thoracatum
- 1 carasel
Vand 3 pangasius de aproximativ 30 cm...
Buna ziua!
As dori sa mut un carasel din pond in acavriul din casa( 180 l). Ce tratament ar trebui sa-i fac inainte sa il introduc in acvariu pentru ca nu am alt acvariu unde sa il tin in carantina si nu as vrea sa imi imbolnaveasca ceilalti pesti?Mentionez ca pare sanatos si este mai gras si mai mare fata de cand l-am bagat in pond...
Multumesc.
Sigur nu sunt de la melci pt ca sunt pui si ei oricum depun afara din apa ouale....
Pesti am asa:
-3 leeri(nu cred ca sunt de la ei icrele)
-15 neoni
-6 rasbora
-2 hoplo
-6 cory
Buna seara!
Am abservat acum cateva minute pe latura din fata a acvariului niste icre, nu stiu de la ce pesti sunt ca nu i-am vazut cand au depus...
1.De la ce pesti sunt?(leeri, neoni, rasbora, hoplo sau cory)
2.Ce ar trebui sa fac in continuare ca deja am vazut ca hoplo au inceput sa le manance de pe sticla?

[IMG=http://img96.imageshack.us/img96/8024/img040o.jpg][/IMG]

[IMG=http://img121.imageshack.us/img121/6946/img039d.jpg][/IMG]

Scuze, din graba am scris gresit denumirea...de mystus vittatus era vorba...
image

Donez:-melci pomaceea
-melci de substrat
-2 hoplosternum thoracathum(13 cm)
-1 mistus vitatus
-o zebra
ai pm
...Astept ofertele voastre aici sau pe pm...
Am cumparat de la cineva un filtru si vreau sa-l dezinfectez inainte sa-l folosesc...cum trebuie sa procedez?
scificuss wrote:
Acum depinde si ce vrei sa tii in acel acvariu.

Vreau sa fie acvariu plantat in care sa tin creveti...ma intereseaza o instalatie pe care sa o pot folosi fara sa mai modific capacul....
Multumesc..
Am cumparat un acvariu cu capac aquael cu dimensiunile 40x25x30(Lxlxh) dar ii lipseste instalatia de lumina, ce neon ar trebui sa cumpar?
[IMG=http://img683.imageshack.us/img683/8485/img379y.jpg][/IMG]

alber wrote:
sorin_arad wrote:si inca alti 6 sanitari

Ce anume?

2 hoplo si 2 gibiceps pe care vreau sa-i dau, un platidoras si un mystus vittatus
Multumesc alber pentru raspunsuri, voi tine cont de sfaturile tale
sorin_arad wrote:
1.Sunt compatibili cu ce am eu?
2.La ce pesti ar trebui sa renunt?
3.Cati ar trebui sa iau?
Am un acvariu pe colt de 180 de litri in care am 15 neoni, 6 rasbora, 3 leeri, 6 cory si inca alti 6 sanitari...si as vrea sa imi iau cativa pui de scalari dar am cateva intrebari inainte sa fac vreo gresala ...
1.Sunt compatibili cu ce am eu?
2.La ce pesti ar trebui sa renunt?
3.Cati ar trebui sa iau?
am neoni, leeri si cateva feluri de sanitari...am luat mai multe tipuri de hrana congelata si nu prea le place si am zis sa incerc si cu hrana vie...pot sa cumpar din piata?
Am inteles ca de la hrana vie cumparata din piata se pot imbolnavi pestii pentru ca este adunata de prin diferite belti infecte...daca este adevarat, ce hrana vie pot sa imi cresc acasa pentru pestii mei?

Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Go to: