[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sorin_arad
Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Salut.pune te rog cateva poze ca sunt interesat...
Schimb cativa pui de echinodorus amazoniacus cu alte plante, pesti sau creveti.
Scuzati intarzierea dar nu am avut timp sa fac poza mai devreme....
[IMG=http://img143.imageshack.us/img143/5751/img286.jpg][/IMG]
Vand mopan de aprox 40 cm inaltime...30 ron
Ce plante mi-ati recomanda care sa aibe tulpina cat de cat mai rezistenta, ca plantele gen tufa nu rezista din cauza lor...
180 litri... am incercat sa leg plantele cu guta de pietre si apoi sa ingrop pietrele in nisip(degeaba), iar cu plumbul la fel...
Am 2 gibiceps de 20 de cm care fac ce vor in acvariu, degeaba plantez orice planta si o leg de pietre ca a doua zi dimineata pluteste ...nu rezista decat 2 echinodorusi si valisneria gigantea in rest nimic..Ce plante as mai putea folosi ca mi se pare destul de gol acvariul?
Donez urgent plante de suprafata si aproximativ 10 pestisori guppy...
Am un acvariu aquael pe colt de 180 de litri...oricum m-am gandi sa iau doar unul, asa ca nu are cu cine sa fie agresiv ...Ce dimensiune au ai tai si de cand ii ai?
Vreau sa imi cumpar un peste cutit si vreau sa stiu inainte sa-l cumpar daca este compatibil cu pestii mei(neoni, leeri, cory, hoplo, ancistrus...)?
Hara jerdoni sunt...multumesc alber
Chiar nu a avut nimeni pestele acesta?
Asta este singura poza care am gasit-o pe internet...stie careva ce specie este?
image
Nu stiu cum putem face ca eu sunt din Arad iar tu vad ca esti din Brasov...dar sper sa gasim totusi o solutie...
Nu alber nu era hoplo...ancistrus ''hora'' scria si pe eticheta cu pretul...
Salutare!
Am fost azi la pet-shop si am vazut ca au primit pesti noi si mi-au placut mult niste sanitari, problema este ca vanzatorul nu a stiut sa imi zica nimic despre ei, nici macar numele exact...a spus ceva de ancistrus hora...exista asa ceva ca eu nu gasesc nimic pe internet?
Vand sau schimb cu alti pesti 2 gibbiceps de aproximativ 20 cm...cat mai repede posibil pana nu imi distrug tot setup-ul acvariului ...
image
Multumesc gengiskhan pentru idee dar cred ca voi renunta la el daca nu se opreste din crescut...oare floare nu face daca tot ii merge asa de bine?
Cat de inalt creste un echinodorus? Al meu are peste 50 cm inaltime si deja arata urat, toate frunzele noi ies din apa si se ard de neoane...ce sa fac?

Forum Index » Profile for sorin_arad » Messages posted by sorin_arad
Go to: