Message |
|
Salut.pune te rog cateva poze ca sunt interesat...
|
 |
|
Schimb cativa pui de echinodorus amazoniacus cu alte plante, pesti sau creveti.
|
 |
|
Scuzati intarzierea dar nu am avut timp sa fac poza mai devreme....
[IMG=http://img143.imageshack.us/img143/5751/img286.jpg][/IMG]
|
 |
|
Vand mopan de aprox 40 cm inaltime...30 ron
|
 |
|
Ce plante mi-ati recomanda care sa aibe tulpina cat de cat mai rezistenta, ca plantele gen tufa nu rezista din cauza lor...
|
 |
|
180 litri... am incercat sa leg plantele cu guta de pietre si apoi sa ingrop pietrele in nisip(degeaba), iar cu plumbul la fel...
|
 |
|
Am 2 gibiceps de 20 de cm care fac ce vor in acvariu, degeaba plantez orice planta si o leg de pietre ca a doua zi dimineata pluteste  ...nu rezista decat 2 echinodorusi si valisneria gigantea in rest nimic..Ce plante as mai putea folosi ca mi se pare destul de gol acvariul?
|
 |
|
Donez urgent plante de suprafata si aproximativ 10 pestisori guppy...
|
 |
|
Am un acvariu aquael pe colt de 180 de litri...oricum m-am gandi sa iau doar unul, asa ca nu are cu cine sa fie agresiv  ...Ce dimensiune au ai tai si de cand ii ai?
|
 |
|
Vreau sa imi cumpar un peste cutit si vreau sa stiu inainte sa-l cumpar daca este compatibil cu pestii mei(neoni, leeri, cory, hoplo, ancistrus...)?
|
 |
|
Hara jerdoni sunt...multumesc alber 
|
 |
|
Chiar nu a avut nimeni pestele acesta?
|
 |
|
Asta este singura poza care am gasit-o pe internet...stie careva ce specie este?
|
 |
|
Nu stiu cum putem face ca eu sunt din Arad iar tu vad ca esti din Brasov  ...dar sper sa gasim totusi o solutie...
|
 |
|
Nu alber nu era hoplo...ancistrus ''hora'' scria si pe eticheta cu pretul...
|
 |
|
Salutare!
Am fost azi la pet-shop si am vazut ca au primit pesti noi si mi-au placut mult niste sanitari, problema este ca vanzatorul nu a stiut sa imi zica nimic despre ei, nici macar numele exact...a spus ceva de ancistrus hora...exista asa ceva ca eu nu gasesc nimic pe internet? 
|
 |
|
Vand sau schimb cu alti pesti 2 gibbiceps de aproximativ 20 cm...cat mai repede posibil pana nu imi distrug tot setup-ul acvariului  ...
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc gengiskhan pentru idee dar cred ca voi renunta la el daca nu se opreste din crescut...oare floare nu face daca tot ii merge asa de bine?
|
 |
|
Cat de inalt creste un echinodorus? Al meu are peste 50 cm inaltime si deja arata urat, toate frunzele noi ies din apa si se ard de neoane...ce sa fac?
|
 |
|