[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Caras-mutare din pond in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
sorin_arad
Member

IP:

Buna ziua!
As dori sa mut un carasel din pond in acavriul din casa( 180 l). Ce tratament ar trebui sa-i fac inainte sa il introduc in acvariu pentru ca nu am alt acvariu unde sa il tin in carantina si nu as vrea sa imi imbolnaveasca ceilalti pesti?Mentionez ca pare sanatos si este mai gras si mai mare fata de cand l-am bagat in pond...
Multumesc.
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

sorin_arad wrote:Buna ziua!
As dori sa mut un carasel din pond in acavriul din casa( 180 l). Ce tratament ar trebui sa-i fac inainte ....

Nu stiu ce tratament, preventiv, dar stiu ca am citit pe aici, pe acest forum, despre un coleg de forum care facea mereu traba asta, adica primavara-i muta din acvariu in iaz si toamna invers (ani la rand), dar n-a mentionat de vreun tratament preventiv.
Dar, imi dau si eu cu parerea, ca o prima operatiune ar fi ca sa nu-l bagi direct in acvariu, ci sa-l pui intr-un bazin mai mic (daca n-ai, poate merge si unul improvizat dintr-un bidon de 5-10L, unde-i modifici apa treptat, de la 100% apa din iaz pana la 100% apa din acvariu.

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: