[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ccdumitrescu
Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Este valabil ,pret 100
Foloseste tratament cu algexit si dispar algele in vreo 2 sau 3 saptamani, lasi decoratiunile la locul lor si se vor curata singure
Draga Lorenzo, nu are nimeni nimic cu tine,incercam sa iti aratam unde gresesti,dar se pare ca ,nu intelegi nimic , in topicurile tale , am detectat o anumita doza de mitomanie, in toate prezentarile tale , aduci vb de neajunsurile tale :fata serviciu, o prietena care nu mai este ,faptul ca ti -ai pierdut mama,un salvator ,care s-a imbolnavit dupa fapta sa, ai vandut bicicleta sa iei acvariu, etc ,fapte expuse pentru a atrage mila celor din jur..care sincer ,nu cred xa sunt prea reale......mai ales ca in acest moment ai 5 acvarii dupa cateva luni, este tot un rod al imaginatiei tale, sincer trezeste te tata la realitate
Dragul meu , lasitatea ta arata adevarata fire , minciuna iese la suprafata....pacat esti tanar , s stii ca multi din colegii de pe forum au avut probleme sau au , tu le - ai scos in evidenta pentru a atrage mila .....asa ca rusine!
Posibil sa ii manance ... dar mai sunt alte variante .....

In alta ordine de idei , nenea Mirciulica , suntem cam plictisiti ,ne este dor de prezenta ta, ne uitam lung ......
La freza,au venit si ultimele leduri si vreau sa fac ansamblarea finala
La freza
Pt controller mai am pe cineva,pretul ar.fi 200 lei , dar nu il vand pana nu dau radiatorul cu led,
Pe toate saiturile este, pe olx ,pe facebook, mama dracu pe unde mai cerseste!!!
Da-le pe.post, suntem avizi de cunoastere!!!!
Am avut placerea sa il cunosc personal cand i-am donat niste pesti si tot el era suparat, este un domn cu un handicap fizic dar se pare ca si mental, cu o rautate specifica si un comportament compulsiv obsesiv , am mai spus si repet ,evitati-l!!!!!!!!!
Mai nenea Mirciulica , nu ne certi????
Poate nu avem dreptate , pentru ca aduni toti guppy si alte natii de pesti si le eliberezi in locurile lor natale( prin posta sau folosesti linile aeriene ) sau in Lacul Morii, lumineaza-ne si pe noi!!!!!!
Tacerea ta ne doare!!!! Atatea intrebari si matale taci pe forum , ca la telefon l-ai omorat pe coleg cu apelurile si mesajele, banuiesc ca il bateai daca nu iti dadea pestii!!!!!!!!
Se pot vinde si pe bucati, in ordinea : radiator + cooler + led, controller sau sursa
Am mai adaugat :- 2 led 10 w red ,in total 130 w
Macar mai salvam ce se poate....
V-am spus fratilor ,ca dl Mirciulica are ceva probleme la mansarda!!!!!
Ce nu stiti voi , dl Mirciulica este de pe o planeta guppylor si in Militari este nava mama si aduna toti guppy ori sa ii duca acasa ,ori sa cucereasca pamantul, .........Traiasca micutul dictator Guppylica,....Atacul guppylor va spune ceva.....Orson Wells stia ceva....!!!!!!
Asa ca a nu speria copii , eu zic sa.marsam pe latura comica a situatiei
Cum am mai spus si am repetat ,omul are nevoie de pesti , ca de pasarele are un stol la mansarda,comportament obsesiv care doar pe sos Oltenitei gaseste alinare
Bai fratilor , daca ii face martisoare???

Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Go to: