Message |
|
Totusi am sa le dublez pe cele din fata, sa fie toate 90x45,multumesc pentru pareri la fiecare coleg, asa vor învata si altii din experientele noastre, va tin la curent, oricum am lipit acvariul, mai am intaritoarele longitudinale de pus în partea superioara
|
 |
|
Picioarele de pe spate sunt 90x45,pentru siguran?a le dublez ?i pe cele de fata, deci toate patru vor fi 90x45
|
 |
|
Cubul de 60, din spate este pe p?trat de 3 cm, nu am avut probleme cu el, dup? câte am citit ?i rascitit, nu cred, ca vor fi probleme, dac? este ceva iau masuri, mai adaug ceva sus?inere, mai ales ca nu ma gr?besc cu el, întâi îl umblu cu apa ?i pe urma vad ce ?i cum
|
 |
|
Înaint?m, câte putin
|
 |
|
O sa mai comand, tub acrilic, o sa încerc o varianta din ?eav? pvc, cu capace
|
 |
|
.
|
 |
|
Poza
|
 |
|
Este a doua oara când am avut nevoie de un silencer pt un skimmer ?i nu am g?sit de cump?rat la preturi rezonabile, cu vreo 30 de lei, am cump?rat de pe aliexpress materiale ?i am rezolvat, pentru cei nepreten?iosi se poate face din orice tub cu capac(cel de la mâncare de pe?ti de exemplu). Revin cu poze
|
 |
|
Mul?umesc, se poate închide
|
 |
|
Donez botia lochacata, sia f?cut treaba are nevoie de un acvariu mare, am scos-o din acvariu, se ridica din Crangasi, cât mai repede atât mai bine, 0748143754
|
 |
|
Vândut, mul?umesc pentru g?zduire
|
 |
|
Poza
|
 |
|
Vând skimmer BM QQ3, are aproximativ 1,5 ani, a fost scos din func?iune în data de 21.05.2023,nu are nici un fel de problema, miam achizi?ionat alt skimmer mai mare pentru noul proiect - 400lei
|
 |
|
Open top cu plasa anti jumping, ma apuc de l?cuit s?pt?mân? asta, voi vedea cum decurge proiectul
|
 |
|
Am început un nou proiect, 75 x75x 60, sticla ultra clara de 10mm, cu înt?rituri longitudinale, silicon negru, stand din lemn de 45 cu col?are metalice
|
 |
|
Schimb o cutie JBL PhosEX ultra, pungile nedesfacute, cu o botia, sau vând cu 30 lei
|
 |
|
Cump?r 10 buc, microrasbora galaxy, a?tept pm
|
 |
|
250 lei
|
 |
|
Are vreo 14 cm, pretul este de 275 lei, singura conditie bazin mare, sau schimb cu tomentosum
|
 |
|
Deoarece a crescut cam mare pentru acvariul meu, vând Fox face, aproximativ 10 cm
|
 |
|