Message |
|
Vand pereche betta red dragon plakat varsta 3 luni - 100 lei
|
 |
|
Sa dat
|
 |
|
Donez femela betta Red plakat, vârsta 3 luni, sau schimb cu o mana de lobilium levigatum
|
 |
|
Daca are cineva , ma intereseaza si pe mine Limnobium laevigatum,contra cost
|
 |
|
Cineva , vreun betta deosebit de vanzare, am un acvariu de 30 delitri care plange dupa un locatar
|
 |
|
Daca are cineva de vanzare , al meu a crezut ca este mai bine sa sara din acvariu, nu ia iesit prea bine treaba!!
|
 |
|
|
 |
|
Atunci rugamintea sa se mute comentariul la,, ieftineli"
- plasa 100x90 -35 lei
- rama 60x60- 35 lei
|
 |
|
Am postat pentru toti colegii, cu siguranta este mai ieftin
|
 |
|
|
 |
|
Orice oceallaris este bun , isi schimba sexul in functie de marime, cel mai mare este femela , urmatorul ca marime mascul , restul de gasca incerti din pct de vedere al genului , daca unul moare altul ii ia locul in functie de marime
|
 |
|
Scuze colegului ca am poluat postul ,dar trebuia sa ii raspund dlui Mirciulica, vina este a mea , inca odata te rog sa ma scuzi stimate coleg
|
 |
|
In afara de prescriptiile medicale , eu o folosesc sa intretin chederele la Prafos(Duster)
|
 |
|
Drept la replica:
-dragul meu Mirciulica , daca eram asa acru la inima ,nu donam destule , inclusiv luna trecuta am donat acvariu ,sump,stand unui coleg de forum,pretul de achizitie era peste 2000 lei,daca esti asa perfect de ce imputi forumurile cu cereri de donatii?????
PS -inclusiv dumitale ti-am donat pesti , adusi la nas la Lujerului , si tot domnia ta era nemultumita.... asa ca fa un CADOU LA TOATA LUMEA SI NU MAI POSTA CICLIC MESAJE....asta denota ceva deranjamente la mansarda !!!!!
|
 |
|
Atentie la Mirciulica, posibil sa nu aiba ornamente de brad
|
 |
|
Multumesc pentu gazduire ,s-a vandut
|
 |
|
Skimmer Resun SK 300 pt acvarii pana în 100 litri - 100 lei
|
 |
|
Atentie !!!! Betta , doar un singur mascul fara femele o sa le alerge ,pana le va omori.Se tin separat
|
 |
|
Valabil :
-skimmer Resun sk 300
- flansa 25 Aquamedic
- flan?e 32 cu filet de 1" - 2 buc
|
 |
|
Skimmer BBQQ - vandut
|