| Message |
|
|
|
Eu am o radacina care desi nu este putreda, nu vrea decat sa pluteasca si dupa fierberi repetate. Si este una f mare..... Dar intr-adevar, fierberea cu sare da sanse f bune pt grabirea procesului.
|
 |
|
|
|
Dezavantajul la fixarea cu ventuze, este faptul ca nu iti vor mai permite repozitionarea ulterioara. Daca nu or sa stea scufundate si vrei sa schimbi pozitia, va fi cam dificila refixarea cu ventuze; exclusa refixarea ventuzelor pe geam cu substratul in acvariu.
|
 |
|
|
|
Exista varianta ca lemenle sa nu se scufunde niciodata doar prin imbibat sau fiert. Gaseste mai bine direct solutia de ancorare sau introducerea lemnelor dupa startare.
|
 |
|
|
|
Lampa ATI a sosit? Vreau impresii, te rog.
|
 |
|
|
|
La EccoPro, bucsa de cauciuc de la axul ceramic care vine in carcasa e aproape imposibil de verificat. Uita-te cu atentie daca mai este la locul ei, poate a picat si nu ai remarcat.
|
 |
|
|
|
La ce am mai auzit ca a facut, mi se pare ca are preturi corecte si lumea foarte multumita.
|
 |
|
|
|
Se gasesc pt articole de gradina picuratoare reglabile sau robineti de plastic destul de finuti. Ideea e sa poti scadea cat mai mult presiunea apei pana la ultimul robinet de reglaj.
|
 |
|
|
|
Daca ajuta la prelucrari, stiu pe cineva care are un dispozitiv ce poate freza sau taia/gauri cu freza pe o suprafata de cca. 400x400mm, dupa imagine sau schita facuta si cotata pe calculator. Precizia este de aprox 0,3mm.
|
 |
|
|
|
Stiu ca tu vrei cu incalzitor, dar era o oferta buna. Eu as merge pe 2x.
Daca mai cauti pe net pareri, o sa vezi ca sunt destule probleme cu incalzitoarele la filtrele de la Eheim. Au facut niste upgradeuri la cele noi dar inteleg ca exista riscuri. Eu am 2126 si incalzitorul s-a defectat dupa 2ani (problemele apar la senzorul de temperatura si termostat).
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
O solutie potrivita. O sa incerc poate gasesc si aceeasi varianta ca si filtrare cuplabila pe robineti 3/8 sau 1/2, mi-ar fi mai usor de montat, cred.
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Salut.
Urmeaza sa-mi setez instalatia de schimbare apa la picatura. Nu stiu ce filtru de apa sa folosesc, la un buget decent, max 200 lei. Are rost sa montez doar un filtru pt impuritati?
Nu imi este clar daca filtrul cu polifosfati imi afecteaza negativ chimismul apei?
|
 |
|
|
|
Eu am la un bazin 126l brut, un EccoPro 300 si un 2126.
Ca si piese de schimb, la Eheim sunt oricum disponibile. Observatia este ca la modelele mele, de ex, rotoarele sunt la fel.
Ca si calitate, din orice punct de vedere, mi se pare net superior 2126. Asta ma face sa cred ca o alegere mai buna ar fi pt tine, Experience.
|
 |
|
|
|
Gluma se ingroasa ca nu avem niciun feedback daca s-a rezolvat sau nu problema!? Am emotii, sincer.
|
 |
|
|
|
Mda..... Cred ca as fi interesat de o ventuza pt termometru dar nu stiu ce marime ar fi potrivita, de culoare.... chiar si mai greu sa imi dau seama.... poate ma ajutati!?
|
 |
|
|
|
Incep sa devin gelos! Eu nu am avut parte de asemenea atentie la nevoile mele.....
|
 |
|
|
|
In incercarea de a sprijini si elimina problema de culoare, ma ofer sa vopsesc teava cu vopsea cameleon.
|
 |
|
|
|
Norocul tau, Dan, este ca ai avut de facut un simplu capac, nu un spraybar!
|
 |
|
|
|
clar trebuie lasat deschis!
|
 |
|
|
|
Salut.
Este vorba de taninul din buturuga care inroseste apa. Nu afecteaza negativ chimismul apei, doar ca este deranjanta tulburarea care nici nu va trece foarte usor daca nu ai debit mare la filtrare.
Variantele sunt:
- o scoti si o fierbi cu sare in mod repetat si o reintroduci dupa
- astepti cateva zile sau poate chiar doua saptamani si se va limpezi treptat
Daca nu a fost deloc tratata inainte de introducerea in acvariu, iti recomand sa aplici prima varianta.
|
 |
|
|