[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dinu
Forum Index » Profile for dinu » Messages posted by dinu
Pentru ca vreau sa trec la marin se vinde tot.
Plantele din acvariu toate la 300lei.
Nana si microsorum sunt prinse de un mopan si au in diametru 40-50cm.
Scalarii sunt 150lei toti,iar ceilalti pesti din acvariu se dau bonus.(4 cardinal tetra,4 hemigrammus blehari si o familie de kribensis 2 adulti si multi pui)
0720773697
Ph controller Milwaukee SMS 122 care contine:
-ph metru cu sonda
-elecrovalva
-manometre
500lei
0720.773.697
0720773697
0720773697
Vezi ca este o geamgerie pe soseau Giurgiului sector 4 la statia de tramvai Toporas(sper sa nu gre?esc).De acolo cump?r? geamul si cel din Drumul Taberii.Te duci si vezi cat costa geamul.
Rezolvat,se poate închide.

Se poate ridica ast?zi din zona Vitan.
0720773697
Multumesc de aprecieri.
Este mai usor si pentru mine la intretinere daca il las mai salbatic.

Salut tuturor,
Nu am mai scris de mult pe aici cu toate ca intru in fiecare seara.Asa ca pun si eu o poza cu acvariul cum este el in prezent.
Pui doar un teu , ca pe mine aerisitorul nu ma ajuta si de lene a ramas asa.
Vând pomp? de valuri nou? RW 8
280lei
0720773697

La varinta a doua propusa de Eugen, nu se pot monta doua manometre.Unul la intrarea in sistemul de filtrare si unul dupa ASO?
Cred ca ne putem da seama daca ASO nu mai fuctionraza corect urmarind manometrul care este montat dupa el.
Penrtu ca ar trebui sa fie o diferenta intre cele doua.
Vand scalar mascul.
Pret 40 lei.
0720773697
www.wts-online.ro/magazin/osmoza-inversa-valva-diferentiala-shutt-off-p-216.html
Po?i încerca ?i asta,îns? trebuie musai un plutitor la bazin.
www.wts-online.ro/magazin/osmoza-inversa-valva-diferentiala-shutt-off-p-216.html
Po?i încerca ?i asta.
Vand blyxa japonica la 0.5lei bucata.
Pui scalari koi 10 bucati la 5cm cu 4lei din aceasta pereche.
Mascul
Femela
Mascul 15lei doar in Bucuresti.
0720773697
La mine bâzâie cand se opresc neoanele si cand pun apa in acvariu,sonda are doar doua luni.Nu am împ?mântare la prize .De multe ori o opresc pe timpul nop?ii ca o apuca de nebuna de sar din pat. Clar interfereaza cu ceva,prima sonda a început sa fac? dup? vreo 3ani,dar asta din prima luna.
20 lei toate, doar in Bucuresti.
0720773697
Sal, acelasi lucru ma inreseaza si pe mine, insa eu vreau sa tin instalatia de osmoza in presiune, dar la capatul furtunului sa pun un plutitor de bazin wc.Se poate?

Forum Index » Profile for dinu » Messages posted by dinu
Go to: