[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: PET
Forum Index » Profile for PET » Messages posted by PET
Cam fomisti guppy astia 3 pe care i-am primit. Tot timpu cauta de mancare. Dar eu le-am dat asa...putin. Am cumparat ... dinalea...petale sau cum le zice...Fulgi..asa. Fulgi le-am cumparat.
pick me...pick me !
Am cumparat astazi 7 saculetzi de nisip cu 40.000 lei bucata.
I-am pus. Apa e putin tulbure. Am instalat filtrul primit de la daba si i-am dat drumu. Furtunu ala sta afara, vad ca sufla aer, adica face bule... locul pe unde scoate bule e putin sub apa, sper ca l-am pus suficient de adanc. Am observat ca se face curent...tot ce e sus o ia pe margine, apoi pe jos...apoi din nou in flitru. O fi bine ?

Temperatura e la 22 grade celsius.
Normal n-as fi asa stresat, dar prietena sa gandit sa-mi faca cadou 3 guppy Guppy i-am pus intr-un borcan pana se limpezeste apa.
Mi-a ajuns acvariul. Ieeeee...

Acum astept sa fac rost de polistiren ca sa am pe ce sa il pun, maine fac rost si de nisip, sper... si pana saptamana vitoare o sa fie un functiune.
Dolly wrote:
sonyk wrote:ce pui mei sa fac cu ei?

Se pare ca ti-a scapat Regulamentul forumului, ca sa nu mai zic ca nu citesti nimic din ce s-a scris pe aici. smilie

"Respectati userii acestui forum si folositi un limbaj civilizat"

Inca o "perla" ca asta si ne parasesti urgent. Si fara nici un alt avertisment.

Era o GLUMA. Nu stiu cum e la voi...dar cum face unu o gluma putin mai deranjata va sare pateu la toti.
alcoor wrote:n-am intrebat. am vrut intai sa vad daca are rost sa-i cumpar. se pare ca nu . maine merg sa intreb si iti comunic.

Pai de ce nu are rost ? Mie mi se pare un peste interesant.
g.g wrote:
miky wrote:oare de ce mor melcii pomanaceea?
fertilizant tablete sera si HP

O fi de la HP?

HP = HEWLETT PACKARD?

nu mai !!

HP = HitPoints
arata destul de interesant acest peste. As fi curios si eu de asa ceva. Stie cineva din Timisoara pe unde gasesc ?

@alcoor - Cat era pretul ?
Arata asa ?

http://www.bka.org.uk/graphics/BKA-conv-2003-826.jpg
Dolly wrote:
razvan wrote:curios, eu la linkul lui addi, vad un discus...

Acum si la mine se vede la fel. :o Dar deruleaza pagina in jos si ai sa vezi despre ce pesti era vorba.

Iar probleme cu galeria?..

Probabil a uploadat o poza noua, iar link-ul nu era catre poza cu "acel peste" direct...
Nu e platy ?
PET wrote:http://www.scotcat.com/images/c_pall_black.jpg

inca o poza.

(P.S. Eu ce sa fac daca nu am buton de edit ?)

da Dolly, dar apoi se zice ca alerg dupa posturi. Nu e mai simplu sa lasati un timp de minim 15 minute pt. editarea posturilor ?

Linkul de mai sus... dinaia sanitari am avut eu ... care mi-au depus icre.
http://img22.imageshack.us/my.php?image=covor0fh.jpg

Stie cineva ce conditii le trebuie pentru reproducere ?

Cand aveam eu acvariul vechi (6L) astia mi-au depus icre. Spre surprinderea mea. Doar cu 1 pui am ramas...la vremea aia.

P.S. Ce preturi mai au in ziua de azi si cum deosebesc masculu de femela ?

..................................

http://www.scotcat.com/images/c_pall_black.jpg

inca o poza.

(P.S. Eu ce sa fac daca nu am buton de edit ?)
Dolly wrote:Ai mei au fost putin agitati, dar dupa ce s-a terminat cutremurul...

astia is cu efect intarziat
Oricum, ideea tipucului e sa discutam. DE CE pretul este asa pt. pestele X ?

O intrebare. Platty erau ~40-45 in Iguana (timisoara). De ce e sa mare pretul ? Platty nu sunt vipari ? Nu se reproduc usor ?
MARELE ALB wrote:
PET wrote:Nu vad unde batzi si ce rost are postul tau aici ?
Administratorii si moderatorii au voie sa posteze unde vor, cind vor. Nu e treaba userilor sa-i ia la rost smilie . Doar mosu are acest drept.

In legatura cu utilitatea topicului asta: chiar n-ai inteles nimic din postu' lu' betta?

Ba am inteles ce a zis betta. Era pur si simplu un topic unde putem sa discutam despre preturile din ziua de azi...sau de maine

@Dolly - Pai sugestia suna cam aiurea. "Baiat destept"....
razvan wrote:si mama ce baiat destept ai fi daca ai incerca sa intri in legatura DIRECTA cu ceilalti membrii ai forumului (din timisoara), si ai participa macar la o singura intrunire "duminicala" sau cind s-o face, anuntind in prealabil de ce ai nevoie...

Nu vad unde batzi si ce rost are postul tau aici ? AM luat legatura directa (messenger) cu alti membrii din timisoara. Iar intruniri nu stiu cand se mai fac...si degaba se fac ca INCA nu am acvariu. Acum trebuie sa-l fac.
banuiesc ca plantele care se reproduc usor sunt si mai ieftine ? M-am ingrozit azi cand am vazut ce preturi au
pai eu tot ce stiu era Iosefin. Dar am zis ca va intreb pe voi ca e mai comod...si pana sambata/duminica mai e

Am fost azi pe Vacarescu (si prin Iosefin dar nu era decat 1 tip... am vazut niste betta care eram cam inghetatzi...).

Pe vacarescu:

Neon - 3 lei
Platty - 4,5 lei (??? asa scumpi is platty ???)
Sanitar - 3 lei (parca)
Guppy - 2,5 lei ( am vazut niste guppy super frumosi. Si femele colorate )

Plante - 7,5 in ghiveci
~ 20 cu piatra

Am vazut si o planta la 120 lei... mama cat era.

si mama cat o sa ma conste pe mine plantele
Tot citesc si tot citesc si am ajuns la plante. Cica unele plante se inmultesc usor altele foarte greu si doar daca le dai conditii specifice.

Care sunt plantele care se inmultesc usor ?

Forum Index » Profile for PET » Messages posted by PET
Go to: