[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: PET
Forum Index » Profile for PET » Messages posted by PET
Cam ce preturi mai au pestii in ziua de azi ? Guppy, Molly, Neon, etc?
crys wrote:Am eu un acvariu complect echipat de vanzare de 45L (L 75, l 26, H 23) cu filtru de aer interior de 15w, incalzitor cu termostat de 50 w, neon, pe spatele acvariului tapet marin, si cativa carasi maturi (rosu cu alb): totul la 200 lei noi. Ar fi totusi o problema : sunt din Tg. Mures.

Sorry dar e prea lung si chiar nu-mi trebuie acvariu "complet"...si cu tapet Mie-mi trebuie doar sticla, restu mi-l fac eu.
Leo2003 wrote:
Iskebible wrote:Am si eu o intrebare care e denumirea completa la cele 2 sau 3 specii despre care discutati?
Una ar trebui sa fie asta Paracheirodon(Cheirodon) axelrodi si care am inteles eu ar trebui sa fie neonii rosii, dar restul?

Pai ar fi asa:

- neon clasic; Paracheirodon innesi
- neon roz; Hemigrammus erythrozonus
- neon negru; Hyphessobrycon herbertaxelrodi
- neon rosu; Paracheirodon axelrodi
- neon galben; Hemigrammus hyanuary
- neon verde; Paracheirodon simulans

Ar mai fi unul pe care unii il numesc neon albastru; Boehlkea fredcochui dar unii, sub denumirea de "neon albastru" definesc neonul clasic.

Ce bestial arata neonul verde
Sincer chiar n-am chef sa ma pun eu sa tai...sa lipesc. Macar sa stiu ca acvariul e facut de unu care a mai facut...nu de mana mea

Sa ofericit cineva sa-mi faca (probabil citeste) un acvariu:

L=60 cm
l=30 cm
h=35 cm

Mi se par ok dimensiuliile. Vreau in schimb sa vad cum rezolv cu lumina, ca restul iau eu separat. Ah, si capac neaparat.
am fost azi prin Terra (in Timisoara) si am vazut acvariu de... ~50L parca cu 3milioane...si faze dinastea. blah
40 inaltime nu e cam mult ? eu ma gandeam pe la 30.
PET wrote:pai na, sa zicem ca vreau un acvariu de 100L. Cine stie in Timisoara unde pot sa-mi fac ? Ca o iau cu inceputu...intai acvariul.

si ce dimensiuni sa aiba ?
pai na, sa zicem ca vreau un acvariu de 100L. Cine stie in Timisoara unde pot sa-mi fac ? Ca o iau cu inceputu...intai acvariul.
5L era vechiul acvariu Acum vreau ceva mai mare...nu enorm de mare dar mai mare Nu-mi dau seama dupa L cat de mare vreau sa fie.
mamaa ce pretzuri Dar na... deci ziceti ca ies mai bine daca imi fac la comanda. Eu pe acvariu meu de 4-5L sau cat avea am dat 50.000 lei acum 5 ani

Ziceti-mi si mie "exact" unde as putea sa merg si eventual daca stiti niste preturi mai exacte. 100-120L mi se pare enorm Ala cam cat e de mare.. ca sa-mi fac si eu o idee. O poza ceva ?

Sa zicem ca rezolv cu acvariul, cam cat m-ar mai costa restul accesoriilor ? Neon, vibrator, etc ?

Apoi sa zicem ca rezolv si asta, cum ramane cu decorarea. Sol si alte chestii. La acvariul meu minuscul aveam doar pietre albe puse (am avut si nisip dar mi sa tulburat odata toata apa, m-am speriat si apoi l-am scos).
pai si cam ce preturi au... Lumina, termostatu, incalzitor, etc ?

la acvariul meu vechi aveam o chestie facuta de bunica-miu...

Intr-o eprubeta bagate 4 becuri legate in serie si pus "coarne" de priza Era si incalzitor si lumina
Cam asa as vrea. Prind si eu niste bani acum de sarbatori si nu prea stiu ce sa fac cu ei. Si m-am gandit sa-mi fac acvariu. Dupa calculele mele o sa am cam 2.000.000 lei deci sincer NU stiu cat de mult/putin e.

In primul rand vreau sa-mi iau un acvariu. Naiba stie cati L. Nu prea mare nu prea mic. Vreau un acvariu modest in care sa cresc, Guppy, Xifo, Molly si pesti dinastia mici si colorati. Eventual 2-3 sanitari verzi.

E cineva din Timisoara pe-aici ? De unde as putea sa iau si eu un acvariu ? Si cam ce preturi au si ce imi recomandati ? Apoi, un incalzitor...filtru ceva ? A trecut multa vreme de la ultimul acvariu (acvariu de vreo 4L deci destul de micutz )

Forum Index » Profile for PET » Messages posted by PET
Go to: