[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bsbircea
Forum Index » Profile for bsbircea » Messages posted by bsbircea
in vederea bazinului care vine ma gandeam sa discutam filtrarea la bazinul de upgrade

acvariu 1200*600*550 overflow cu bean animal sticla de 15
gauri de 44 de mm pentru teava de 32

filtrare in BECI

pompa return dc 12000 dupa calculele mele conform schitei ar trebui sa am return undeva la 5500 l/h

skimmer reef octopus marca @kirucd

pompe de valuri 2 buc jebao wp 25

iluminare 3x radion xr30w

pareri opiniii comentarii injurii?

sefu...

ceva nopox/vodka/mix-ul lu' koala i-ai dat in gura?

ti-as fi zis cu reactoare de biopelleti si mizerii da' , mneata parca n-ai sump si nu cred ca are sens sa-ti creezi o mica uzina langa/sub bazin.
Bogdan nu mircea deci ai de dat un miel. da un pm cu nr dvs de tel si ne auzim marti
Wow. 2 ore?! Prietene tre sa ii acorzi atat cat e nevoie. Daca o faci la program nefiind constrans de alte indatoriri io zic ca n-are sens chinul. ORI O FACI CA-TI PLACE ORI NU!
Hai nea dane ca iti fac eu testul de fosfor daca esti disponibil marti dupa 4. Vin cu jucareaua la mine.
Porcu wrote:
bsbircea wrote:asta ie cea mai tare poza cu batman pe care am gasit-o

Mie-mi place si asta:

Faraoane esti tare. Cine s-ar fi gandit ca batman si koala sunt unul si acelasi si acum de fapt vegheaza sa vada cine zice da rau.
Blue...
Tu ai fosfati in bazinul ala ca la draci, ori nu ai curatat piatra aia cum trebuie.
in loc sa arunci banii pe tiganii bagai un ciorap sau un hob cu gfo si stabilizai bazinul ala.
de curiozitate cat ai ph-ul ca io zic ca nu te apropii de 8 la ce ai tu acolo.
Incearca sa faci schimburi mici si dese de apa.
Nu stiu cat dai de mancare la peste dar cred ca iti ramane o gramada neconsumata. Fa-ti timp si stai acolo 10 minute si da-i numai cat mananca nu arunca acolo ca la gaini.
asta ie cea mai tare poza cu batman pe care am gasit-o
bah si daca ne mananca ne scarpinam.

momentan ma bucur ca mananca si-un rahat incepand de azi dimineata. si l-am gasit la un pret IMBATABIL motiv pentru care n-am putut sa nu-l iau sa incerc.
de vineri in vederea upgrade-ului am luat un zanclus.

image

ziua 1
l-am aclimatizat vreo 3 ore, nu a mancat mai nimic , a luat bataie de la scopas. i-am tinut cu lumina stinsa toata ziua.

Ziua 2

am gasit hepatus-ul uscat langa bazin dimineata, n-am idee de ce a sarit inainte sa se aprinda lumina. zanclusul nu e agresiv.... asta e laif iz laif
am fost de am cumparat scoica NLS marine formula si zeama de vitamine. inca nu s-a atins de granule dar mananca scoica proaspata inmuiata in usturoi

ziua 3

se cam impune ca sef peste scopas. adic nu numai ca nu mai ia bataie dar isi apara si teritoriul.
a inceput sa manance alge nori si granule NLS

sper sa fie ok si sa-l tin cat mai mult

Intrebare. de unde iau si io (preferabil din tara) congelata ocean nutrition angel formula (aia cu bureti)
Daca e prea aproape de geam piatra nu vei putea curata.
Bah io-s de acord. Da' trebe facut regulament in asa fel incat sa putem stabili categorii. Gen calitatea pozei, factor "wow" eventual cateva categorii. Sau o lasam asa pana la urmatorul concurs.
Au venit!

image

image

Sefu Shubi n-a ajuns spartura pt toate 5 asa ca incep cu 4 si mai pun unu cand fac upgrade-ul.
ionutlatcan wrote:
ionutlatcan wrote:
bsbircea wrote:Eu rezerv chillerul pentru cand o fi cazul sa-l poti desface.

Iar eu cand il vei putea achita. Am asteptat un telefon de confirmare a platii "efectuate" si confirmate verbal
dar nu a venit nici dupa doua zile.

Chillerul revine la vanzare.

S-a confirmat confirmarea. Sa-l stapanesti sanatos Bogdane!

Mersi, imi cer din nou scuze de intarziere dar stau foarte, foarte prost cu timpul.
hai mai nea pavelescu vrei sa-mi zici ca la 14 ani nu ti-a facut nimeni cado' un acvariu de vreo patruj' de milioane nu pot sa cred...
A bea? Sau a nu bea? Aceasta-i intrebarea.

In rest in poza pare finisata carcasa si meniul mi se pare inteligent.
dan.pavelescu wrote:Pune un anunt la cumparari cu ce iti trebuie si noi ne repezim sa-ti donam. Apoi printezi thread-ul ca sa ai dovada

Bah, asta e cea mai tare... Nu ma gandeam la asa ceva vreodata.
Bah, am de luat o gramada de acareturi. Cum gura ma-sii le decontez?
Nenea dragos inca o intrebare pentru maria dvs. Skimmerul ala de mi-l facusi merge la un sistem de @ 500 de litri sau ma gandesc la unul mai mare.

Ca... de afla nevasta costul upgrade-ului nu mai vad mancare calda o vreme.
@dragos cred ca e putin cam mica alkalinitatea voiam sa o duc pe la 8.4 nu era neaparat o problema dar nici nu au rata foarte buna de crestere coralii.

@elven mersi de aprecieri. E pe vine si upgrade-ul nu mai dureaza mult

@ koala. De parca nu stii ca am comandat vineri acvariul. in maxim o luna e pregatit si mutat tot. Tre sa vad cum aranjez ploile ca vreau sa mai iau ceva piatra vie si sa-l las gol o perioada pe ala mare. Asa ca tre sa fac o figura cu vietatile. da' om vedea. Cu ocazia asta sa-mi scot si grisul din bazin.

Intrebarea e: de unde imi iau niste piatra vie de buna calitate?

Forum Index » Profile for bsbircea » Messages posted by bsbircea
Go to: