[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bsbircea
Forum Index » Profile for bsbircea » Messages posted by bsbircea
Lasa-l in pace cu grisul. Baga mancarea la inmuiat in usturoi si ghimbit si da-le dupaia. La mina mananca foarte bine si spirulina de la jbl.
Io zic altceva. Am un scopas care vreo 3 luni a avut gris. Nu si coada rosie. Adica dimineata era relativ curat si seara era plin. Nu a mers cu herbtana. Mie mi-a mers cu ghimbir si usturoi stors luat zeama si inecata congelatuta in ea. La fel si algele. A refacut sistemul imunitar in aproximativ 2 saptamani.

Nu e o recomandare. E o experienta pe care am avut-o. Stiu ca am inca gris in bazin. Pestii mai fac destul de rar 1-2 puncte dar in rest mananca si sunt ok.

Mai departe faci cum crezi ca e bine.
Grasule ti-l tin eu oricum voiam sa vorbesc cu colegul pentru anemone.
Nici io nu bag nopox. De loc. Nici d-ala de casa.
Am facut alta chestie am aruncat printre matrix ceva biopelete ca le aveam si m-am gandit ca n-are ce sa mearga prost.
Foarte fain.
Acu' ezista vorba lu' koala si acvaristul lenes adica si io care prefera sa mearga totul de la sine. Am bagat ca o bestie 25 de litri de matrix si 5 de denitrate si imi scoate nitrati sub 1 fara nici o interventie.
Cum nimic nu e definitiv daca vad ca merge la voi poate fac si io o proba pe acvariul din beci.
Bravos. Dar acum intrebarea: Merita?

Adica mi se pare mai mult de munca decat cu reactorul Shubilian care isi facea singur treaba si dozai doar kh sau kalkwasser?
Adica de ce sa schimbi ceva care merge?

Nu judec doar intreb.
Grasule la ce acvariu pui tu usile alea?
Grasule in loc de teava aia incearca de aci.

http://phoenixmodels.ro/shop/materiale-compozite-tije-fibra-sticla-c-79_118.html

Niste AMA Reef Bond mai am eu daca iti trebe zi si iti aduc luni.
pai nu ti-am zis bre ca o vreau io.
trec la bucuresti saptamana asta si ne vedem daca esti disponibil.
Andy mersi.

@koala. Am ca nu beau.
asa e bine?
Io am tinut primul moorish vreo 6 luni , se acomodasa, manca (inclusiv din mana) numai ca ii placea sa sara pe covor si cam asta fuse.
Acum mai am unul de prin decembrie care tot asa mananca, (inca nu din mana) si congelat si alge si uscat.

1. I-am dat pe brazda la mancare pe amandoi cu spirulina JBL si cu New Life Spectrum Marine Fish Formula. si mananca foarte bine si alge nori si Ocean Nutrition Angel Formula.
2. Le inmoi mancarea odata pe saptamana cu microbelift garlic enhance.
Momentan imi merge, grisul din bazin s-a apropiat de el odata dar si-a revenit cam in 5 zile.
Teava de la full e prea adanc in apa in sump. N-ar trebui mai mult de 2 cm probabil ca ai mai bagat ceva im sump si a crescut nivelul de-ti face acum probleme. Incearca sa o scurtezi putin
smilie
Boss e o chestie si cu algicidul ala.

Lucian: am editat eu link-ul corect care era: http://www.youtube.com/watch?v=Ojw330-hh2M&feature=youtu.be
Daca vrei pt aiptasia ti-l imprumut eu pe mancaciosu' la mine a rerminat tot si cam face foamea.
multumesc

se observa nenea koala ca nu se mai vad tevile??
georgemonda wrote:frumos!!!!
jos palaria ce mai

Mersi. Acu' de la un om cu experienta ce zici de stand-ul diy?
aurecj wrote:
bsbircea wrote:sneak preview

image

Foarte tare... Radioane cu Vortech-uri... sa-ti traiasca... sper ca ai si controller-ul...

Eu nu m-am indurat sa dau banii pe Radioane cand a luat-o dolarul in balarii...

Mersi

Am si controllerul. E destul de misto. Am zis sa-mi fac si eu unpic cado'

Forum Index » Profile for bsbircea » Messages posted by bsbircea
Go to: