Message |
|
BBogdan wrote:
Multumesc Claudiu si de al tau m-am apucat ieri .
Cu placere. Te sfatuiesc sa il gauresti pt ca te ajuta mult un sump avand in vedere ca acvariul e destul de mic. Plus ca o sa fie aiurea sa se vada toate echipamentele. O sa iasa ceva fain daca te ocupi putin de el. Mie mi-a iesit asta, dar sunt sigur ca se poate si mai bine.
https://img.plici.ro/image/m16
|
 |
|
|
 |
|
koala wrote:
claudiu.marin wrote:New in town. E cam timid dar mananca mancare congelata
Sa fie-ntr-un ceas bun!
Multumesc.  Ideea e ca o sa fie mai greu cu el atunci cand o sa plec in concediu pt ca trebuie oprite toate pompele ca sa manance. O sa invat un vecin sa faca asta si sa ii dea cu pipeta direct la bot pt ca altfel nu se injoseste sa se deplaseze dupa mancare. Pana acum a mancat doar super shrimps. E de vita nobila, coloratul.
|
 |
|
New in town. E cam timid dar mananca mancare congelata

|
 |
|
Valabil.
|
 |
|
Schimb o mana sanatoasa de Chaetomorpha cu cativa polipi de zoasi sau cu alte fraguri care va prisosesc.
|
 |
|
Ok, renunt la idee. Faza e ca si mie imi e frica sa nu o apuce pandaliile si sa se mute. Mai ales ca am o singura teava de scurgere si nu vreau sa dorm pe pres.
|
 |
|
Deci? :-"
|
 |
|
Am observat ca pestii mei au pus stapanire pe zoas-ul din poza. Ideea e ca de cand au inceput sa faca asta le-au aparut niste puncte negre pe corp. Speriat, am citit pe net si cica e oarecum normal avand in vedere ca se baga ca tampitii in zoas-ul ala. E mult prea riscant daca bag o anemona in cubul meu de 60 de l?

|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Poti baga si Amboinensis fara probleme. Eu am in bazin 2 Debelius si 2 Amboinensis si nu am avut probleme niciodata.
Ok, ms mult. 
|
 |
|
Am donat acum doua sapt cam tot ce aveam si am pastrat o mana. S-a mai inmultit cat de cat, asa ca ti-as putea da si tie "de-o ciorba"  )
|
 |
|
Salutare. Am comandat in urma cu doua luni un Gobiodon Okinawae, insa cei de la Nevertebrate inca nu l-au primit. Pe langa peste, ma gandeam sa adaug inca un crevete. Momentan am un Lysmata Debelius. Ce as mai putea adauga astfel incat sa nu iasa scandal?
Inca o poza:

|
 |
|
Am mai adaugat cate ceva.
Si o poza cu tot bazinul. Ma enerveaza maxim ca nu pot reda prin fotografii culorile coralilor.

|
 |
|
Sunt 7 doritori si stocul s-a epuizat. O sa revin cu un anunt cand se mai inmulteste. 
|
 |
|
Pana acum sunt 3 doritori. Maine trimit si in tara cu livrare sambata. Daca sunt doritori, rog PM pana diseara.
|
 |
|
Ok.  ) vb pe privat.
|
 |
|
I-am dat acum mesaj.  ms
|
 |
|
Donez sau schimb cu cativa polipi de zoasi sau alte fraguri o mana sanatoasa de Chaetomorpha. Doar Bucuresti.
|
 |
|
um02122 wrote:Melcul e o stomatella si buretele e un burete.
Ai grija ca stomatella te poate umple de sperma.
Si daca au ocazia, detaseaza parte din picior pentru a scapa.
Ok, multumesc mult.
|
 |
|
|
 |
|