Salutare. Numele meu este Claudiu, am 23 de ani si la inceputul acestui an m-am hotarat sa ma apuc de acvaristica. Citind in fiecare zi cate putin, la inceput m-am speriat de cate lucruri trebuie sa cunosti ca sa reusesti sa transformi un acvariu intr-un colt de natura. Mai am mult de invatat si sper ca parerile si sfaturile voastre sa ma ajute. Mai jos aveti o scurta descriere a acvariului meu.
- un acvariu de 60X30X30.
Dotari: - Doua filltre interne: Filtru HANG-ON SUNSUN HBL-701 si o mizerie de Resun, 2 neoane osram 827 si 865. (Am avut un filtru extern Eheim 2213, dar l-am pus la testoase -
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/27045.page)
- Substrat Jbl aquabasis.
- Fertilizare : fertilizant macro si micro de la Cristi Ionescu, EasyCarbo si ProFito de la Easy Life.
- Bomba CO2
- Plante: blyxa japonica, sagitaria, staurogyne, marsilea, hygrophila polysperma, rotala rotundifolia, un fir de limnofila heterophila, higrophila augustifolia, cryptocoryne wendtii si hidrocotyle leucocefala.
- Pesti : 4 neoni, cativa pui de guppy, 6 endleri si doi corydoras (in curand, o sa ii inlocuiesc pe toti cu cativa Pseudomugil Gertrude).