Message |
|
opincarul wrote:
claudiu.marin wrote:Ma bate gandul sa cumpar un castravete de mare
Castravetele din Lidl/Auchan nu-ti mai place, sa se apropie 14 Februarie?
Tu n-ai treaba ma?
|
 |
|
Nu aveai bre doi caluti? Sa nu imi zici ca unul si-a pus saua pe el si a plecat intr-o lume mai buna...
|
 |
|
|
 |
|
elven wrote:da chiar asa se poate intampla si din experienta mea nu i am vazut sa o duca prea bine in bazine. sunt animale ciudate ....nepotrivite pt captivitate dupa parerea mea.
Ok, atunci o sa zic pas. Multumesc pt raspuns. 
|
 |
|
Ma bate gandul sa cumpar un castravete de mare, dar am tot citit tot felul de chestii legate de faptul ca daca e atacat sau moare elibereaza o toxina nasoala. Sa ma bag?
|
 |
|
Cristi wrote:Ciuperca aia si-a scuipat zoox. afara...s-ar putea sa isi revina,nu o arunca inca (am patit asa cu zoasii,s-au albit si dupa ce si-au revenit,au avut alta culoare fata de cea initiala). Chestiile alea sunt pui de kenya.
Ok, nu o arunc. Sper sa isi revina pentru ca era ciuperca care imi placea cel mai mult. Ms
|
 |
|
Nu stie nimeni?
|
 |
|
Salutare si La multi ani!  De vreo doua saptamani ciuperca din imagine a luat-o pe aratura, adica s-a strans, si-a schimbat culoarea si s-a dezintegrat putin. Am facut astazi un schimb de apa si sper sa isi revina. Mai e vreo sansa?
Si urmatoarea intrebare. Au aparut chestiile astea si nu stiu ce sunt. S-a atins cumva Kenya tree-ul de piatra si ies puii astia sau e altceva?

|
 |
|
opincarul wrote:"Ute mecii acariu a nashu" !
Ba, esti ditamai omul.
|
 |
|
|
 |
|
S-a dat si ciuperca portocalie. Gorgonian si Kenya Tree - 20 de lei bucata.
claudiu.marin wrote:
claudiu.marin wrote:Vand sau schimb cu ricordea, ciuperci, montipora (exclus rosu si verde) sau alti corali pe care nu ii am.
Ciuperci rosii - 25 lei buc
Ciuperca portocaliu cu verde - 30 lei
Montipora digitata portocalie - 40 lei
Gorgonian - 35 lei
Zoasi verzi - 75 lei
Kenya tree - 35 lei
Xenia pulsing - 30 lei
Ciuperca cu dungi albastre - 30 lei
Frag 4 polipi din zoasii de mai jos - 30 lei
Montipora portocalie s-a dat, restul valabile.
|
 |
|
claudiu.marin wrote:Vand sau schimb cu ricordea, ciuperci, montipora (exclus rosu si verde) sau alti corali pe care nu ii am.
Gorgonian - 35 lei
Zoasi verzi - 75 lei
Kenya tree - 35 lei
Xenia pulsing - 30 lei
Montipora portocalie s-a dat, restul valabile.
|
 |
|
Vand sau schimb cu ricordea, ciuperci, montipora (exclus rosu si verde) sau alti corali pe care nu ii am.
Gorgonian - 35 lei
Zoasi verzi - 75 lei
Kenya tree - 35 lei
Xenia pulsing - 30 lei
|
 |
|
mugurel wrote:Felicitari!
Floricelele nu cumva sunt moldovenesti, de la mine????
Multumesc. Nu, pana acum nu am avut ocazia sa iau de la tine. 
|
 |
|
CreatoR wrote:arata super. Bravo 
Multumesc. 
|
 |
|
|
 |
|
Am trimis si eu 4 colete cu Fan-ul si am ramas dezamagit. Toate au fost trimise vineri cu livrare sambata si au ajuns super aiurea. Unul marti, altul miercuri si doua din ele vineri, adica peste o sapt. Coletele contineau cate o mana de chaeto.
|
 |
|
Deci? :-"
|
 |
|
Salutare. De cateva zile Candy Cane-ul a inceput sa piarda din tesut. E pe duca sau se formeaza un nou schelet pentru alte capete?

|
 |
|
troponel wrote:salutare,
sunt un cauntare de alege in special charto daca are cineva
ms
Ai PM.
|
 |
|