[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Marti
Forum Index » Profile for Marti » Messages posted by Marti
Am terminat si trimis Notes - Filtrarea Nature Aquarium
Urmeaza Notes - Fertilizarea Nature Aquarium
Am terminat si trimis Notes - Nature Aquarium Tanks.

Urmeaza Filtrarea Nature Aquarium
Frumos expus
singurul loc unde mai pot baga ceva in spate este anubiasul...acolo am deja 2-3 fire de limnophila aromatica...deci as putea sa mai indesesc un pic "tufa" de aromatica.
Poza este facuta si cu h.micranthemoides tuns recent (in extrema stanga)...si poate mai contribuie si asta la modul "geometric' in care arata acvariul acum.
Am terminat:

Nature Aquarium - Inceputul
Nature Aquarium - Iwagumi.

Urmeaza: Notes - Nature Aquarium Tanks
Da, simetria acvariului cred ca este data in principal de cele doua tufe mari (blyxa si anubias)...poate ca ar fi oportuna renuntarea la una din tufe.....da'ce sa fac daca imi plac? Parca nu m-as desparti de blyxa da'nici de anubias (la anubias n-am cum sa renunt pentru ca ii place sotiei...).
in anubias trebuie sa intru pentru ca si-a invadat vecinele (\micranthemoides, aromatica) si tine umbra cararii destinata HCului.
Da, daca GSA-ul ar sta numa' pe lemne ar fi genial da' o ia de nebun si pe anubias.
In alta ordine de idei, uitandu-ma la poza asta imi dau seama ca tufele de anubias si de blyxa sunt un pic supradimensionate, cararea dintre ele ne mai fiind vizibila. Cred ca in curand o sa intru cu foarfeca in anubiasu' ala...desi imi infloreste in mod constant din ianuarie anul asta
Update (ansamblu).

Plante noi: Staurogyne, putina Utricularia Graminifolia (in teste), Didiplis Diandra.
Intre timp am scapat de thread algae am ramas cu eternul GSA.

image
Nu, in bazinul asta n-am vazut floare de blyxa....da' am vazut tije cu boboci plutind si ma gandesc ca acei boboci ar putea avea in dotare seminte viabile. Cred ca asta ar putea fi singura explicatie logica.
Alber, fii atent aici

Cred ca asta s-a intamplat si la mine (eu chiar am vazut in acvariul meu tije cu boboci de blyxa plutind prin acvariu)...daca tijele au seminte, acestea ar fi putut vegeta odata cazute in substrat.
Da Alber,

si la mine este prezent fenomenul, chiar astazi am scos un pui din mijlocul unui petic de glosso...Cum a ajuns ala micu' acolo nu stiu da' nici probleme nu-mi fac din pricina asta
io i-am trimis fisiere .doc in care se gaseste intreg textul dar si corecturile marcate (am folosit optiunea track changes) pentru a le putea observa si localiza mai usor in text.
Am terminat corecturile pentru camera lui amano si intrebari si raspunsuri (corecturile le-am trimis pe mosu@acvariu.ro). Daca nu s-a apucat nimeni de nature aquarium o s-o fac eu si incep cu "ïnceputul" si "iwagumi".
Pai atunci ma apuc eu de camera lui amano si de intrebari si raspunsuri.
Soooo daca nu se ia nicio decizie, eu de maine ma apuc de citit si incep cu "Basics". Daca se ia o decizie, let me know .

Vorbim maine
Pai zi-mi (sau trimite-mi) ce ai tradus tu ca sa stiu ce am eu de citit....nu?
Am mai citit eu cate ceva...greselile pe care le-am vazut le-am trimis la mosu. voi continua sa citesc materialele...daca se mai baga cineva la corecturi sa se anunte, sa ne organizam cumva.
Gata, mi-am luat si io premiul.
Multzam George
Multumesc pentru aprecieri Alber
PS: am trimis pozele si pe mail.

Forum Index » Profile for Marti » Messages posted by Marti
Go to: