[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny6600
Forum Index » Profile for johnny6600 » Messages posted by johnny6600
Si totusi asta a fost acum 2 ani.Poate ar trebui sa facem un poll sa vedem parerile tuturor.
Nu cred dar exista messenger , si totusi cred ca ar fi o idee buna .
Ma indoiesc ca oprirea motoarelor duce la o scadere insemnata ,de fapt ma indoiesc ca duce la vreo scadere.In plus daca le tii prea mult timp oprite iti deciclezi acvariul asa ca nu e o idee buna.
Cred ca neonele sunt o sursa mult mai mare de cladura.
Daca tanjeai macar incearca poate o sa fie ok.
Se indoaie putin dar nu exagerat.Eu am capacul facut din pal si pana acum rezista foarte bine numai ca mi-a luat 2 zile sa-l fac.Parchetul nu poate fi imbinat fara un suport/schelet de lemn pentru ca e destul de subtire asa ca vei avea ceva de munca.
La 100 de litri suportul merge facut doar din pal dar trebuie sa fie si tamplarul mai priceput. Dar dupa cum a spus si Dolly , intai hotaraste-te la ce dimensiuni va avea acvariul , eu iti sugerez 80 L , 40 l , 40 h , asa e al meu si mi se pare ok.
Da , din pacate e montat aiurea , si eu de ex cand stau in pat bate chiar spre mine.
daca te-ai uitat ai vazut ca aunt mai multe materiale din care poti face capacul : lambriuri , panel etc.Ce nu inteleg este de ce vrei de 13 mm grosime , ce ai e gand sa agati de ea?
Am mai pierdut un neon astazi , l-am gasit plutind la suprafta apei.Ce tampenie
Pariu ca la topicul asta nu te-ai uitat
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=252
Eu am aer conditionat in camera si credeti-ma ca nu e o solutie.Am stat cu el deschis si am racit , iar acum abia mi-am mai revenit dupa 1000 de medicamente , asa ca singura solutie cum a zis si Dolly e chillerul.
fr0ggy wrote:nu ar mere adaptat un perete gen geanta frigorifica ? am vazut prin metro si par eficiente ..

Nu inteleg , la ce te referi?
Intr-adevar fizica asta ma omoara pe mine.Era doar o idee si probabil ca ai dreptate nu ar functiona , in cazul calculatoarelor se lucreaza cu temperaturi mai mari decat temperatura aerului.
A caldura , mi-a omorat un neon
Temporar bagi o sticla cu apa tinuta in congelator dar nu stiu cat poate ajuta.Ma gandeam la o racirea asemeni celor cu apa de la calculatoare.Adica apa sa fie trecuta printr-un radiator racit de un ventilator.Oare ar avea efect , ce ziceti?
Hmmm , poate e din cauza caldurii sau poate vor si ei gupoaice mai proaspete :18:
Cat depre sanitarul care "matura" substratul , posibil , n-am mai vazut pana acum vre-un peste care sa mature.Poate si-au luat-o guppy pe cocoasa de la el ca au facut mizerie pe jos?
Probabil ca m-am inselat , chiar nu rezista unii pesti la asemenea temperaturi.Abia rezistam noi :o
Aham , ok am inteles , problema e ca am incercat si cu rola si nu am avut rezultate bune , daca o sa mai am timp mai incerc.Multumesc pentru raspunsuri.
As fi interesat macar de unul din puiuti dar trebuie sa vorbim cum ne intalnim sau cum ajung la tine.Astept un PM cu un nr de telefon de la tine.Multumesc anticipat.
Intrebare : ce e aia rola si de udne cumpar si eu , a da si la ce pret?

Forum Index » Profile for johnny6600 » Messages posted by johnny6600
Go to: