| Message |
|
|
|
Si totusi asta a fost acum 2 ani.Poate ar trebui sa facem un poll sa vedem parerile tuturor.
|
 |
|
|
|
Nu cred dar exista messenger , si totusi cred ca ar fi o idee buna .
|
 |
|
|
|
Ma indoiesc ca oprirea motoarelor duce la o scadere insemnata ,de fapt ma indoiesc ca duce la vreo scadere.In plus daca le tii prea mult timp oprite iti deciclezi acvariul asa ca nu e o idee buna.
Cred ca neonele sunt o sursa mult mai mare de cladura.
|
 |
|
|
|
Daca tanjeai macar incearca poate o sa fie ok.
|
 |
|
|
|
Se indoaie putin dar nu exagerat.Eu am capacul facut din pal si pana acum rezista foarte bine numai ca mi-a luat 2 zile sa-l fac.Parchetul nu poate fi imbinat fara un suport/schelet de lemn pentru ca e destul de subtire asa ca vei avea ceva de munca.
|
 |
|
|
|
La 100 de litri suportul merge facut doar din pal dar trebuie sa fie si tamplarul mai priceput. Dar dupa cum a spus si Dolly , intai hotaraste-te la ce dimensiuni va avea acvariul , eu iti sugerez 80 L , 40 l , 40 h , asa e al meu si mi se pare ok.
|
 |
|
|
|
Da , din pacate e montat aiurea , si eu de ex cand stau in pat bate chiar spre mine.
|
 |
|
|
daca te-ai uitat ai vazut ca aunt mai multe materiale din care poti face capacul : lambriuri , panel etc.Ce nu inteleg este de ce vrei de 13 mm grosime , ce ai e gand sa agati de ea? 
|
 |
|
|
Am mai pierdut un neon astazi , l-am gasit plutind la suprafta apei.Ce tampenie 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Eu am aer conditionat in camera si credeti-ma ca nu e o solutie.Am stat cu el deschis si am racit , iar acum abia mi-am mai revenit dupa 1000 de medicamente , asa ca singura solutie cum a zis si Dolly e chillerul.
|
 |
|
|
fr0ggy wrote:nu ar mere adaptat un perete gen geanta frigorifica ? am vazut prin metro si par eficiente ..
Nu inteleg , la ce te referi? 
|
 |
|
|
|
Intr-adevar fizica asta ma omoara pe mine.Era doar o idee si probabil ca ai dreptate nu ar functiona , in cazul calculatoarelor se lucreaza cu temperaturi mai mari decat temperatura aerului.
|
 |
|
|
A  caldura , mi-a omorat un neon 
|
 |
|
|
|
Temporar bagi o sticla cu apa tinuta in congelator dar nu stiu cat poate ajuta.Ma gandeam la o racirea asemeni celor cu apa de la calculatoare.Adica apa sa fie trecuta printr-un radiator racit de un ventilator.Oare ar avea efect , ce ziceti?
|
 |
|
|
Hmmm , poate e din cauza caldurii sau poate vor si ei gupoaice mai proaspete :18:
Cat depre sanitarul care "matura" substratul , posibil , n-am mai vazut pana acum vre-un peste care sa mature.Poate si-au luat-o guppy pe cocoasa de la el ca au facut mizerie pe jos? 
|
 |
|
|
|
Probabil ca m-am inselat , chiar nu rezista unii pesti la asemenea temperaturi.Abia rezistam noi :o
|
 |
|
|
|
Aham , ok am inteles , problema e ca am incercat si cu rola si nu am avut rezultate bune , daca o sa mai am timp mai incerc.Multumesc pentru raspunsuri.
|
 |
|
|
|
As fi interesat macar de unul din puiuti dar trebuie sa vorbim cum ne intalnim sau cum ajung la tine.Astept un PM cu un nr de telefon de la tine.Multumesc anticipat.
|
 |
|
|
Intrebare : ce e aia rola si de udne cumpar si eu , a da si la ce pret? 
|
 |
|
|