[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
ai stricat bunatate de bean animal , eu zic sa il pui la loc si sa reglezi iara bean animalu si pune teava aia in apa ca in video se vede cum e iesita mult peste nivelul apei.
Asa nu ar trebui sa ai nici o bula de aer si nici zgomot
pune si tu teava de la overflow 1-2 cm in apa si nu o sa mai bule , e normal sa faca bule daca este in cadere, nu face zgomot?
Salut , are careva experienta cu All In One Biopelets 500ml Producator: D. van Houten?

Isi merita banii ?
Inca sunt in dubi, mai studiez problema. Oricum acvariul si sumpul sunt in perioada de uscare , deci nici o graba)
As putea sa fac asta, sumpul nu este inca compartimentat. Pot sa pun un Y pe teava de full sifon si sa ii reduc debitul pe o bifurcatie. Dar asa nu mai vad rostul sa il impart in 3. Il fac in 2 compartimente si gata.
Mai este varianta in care pun doar piatra si o iluminez , aici nu cred ca ar fi nevoie de un debit redus.
Multumesc de invitatie , o voi onora cat de curand
Arata intr-un mare fel! Felicitari!
Din cate am vazut pe net multi au refugiu dupa compartimentul skimmerului. Eu vreau sa tin in el piatra vie si niste alge
As vrea sa am si refugiu , si sumpul sa il iluminez non stop, daca fac 3 camere , 1 skimmer , 2 refugiu si 3 pompa cred ca ar fi ok

Salut , am reusit astazi sa lipesc si sumpul si overflow box-ul
Sumpul este cam micut si nu prea stiu cum sa il compartimentez , are dimensiunile 66lungime , 34 latine si 40 inaltime.
Sa il compartimentez in camere tip cascada?
sau e mai bine daca il las fara camere?
Poate pute rau dar la ce rezultat ai si in asa scurt timp , eu zic ca nu mai simti nici un miros
da , este si montat , nu am un aparat foto sa se vada bine dar el este acolo

Am atasat niste poze cu ledurile , controllerul storm x si ldd -urile pe pcb

Radiatorul din stanga (cel mic) are 6 leduri cree cool white il voi folosi la refugiu iar cel mare are 15 leduri cree royal blue , 10 cool white , 3 uv , 1 red , 1 green , 2 royal blue ptr moonlight

Mai trebuie lucrat la cosmetizat dar cel mai important este ca functioneaza poate le voi pune si lupe in viitorul apropiat , vedem intai rezultatele
Multumesc , saptamana viitoare voi lipi si cutia de la bean animal si dupaia trec la tevaraie
Va fi curatat dar imi este umpic frica sa nu tai si din lipitura
Am revenit cu niste poze si un update
Acvariul este lipit , acuma sta cumintel si asteapta sa primeasca apa peste ceva saptamani
Sumpul il voi lipi saptamana viitoare , va avea 4 camere , 1 skimmer , 2 refugiu , pompa si 4 rezervor ato
Lampa cu leduri este gata si este funtionala , mai trebuie sa imbrac lampa in autocolant si sa ii fac suportul , de asemenea mai am si firele de tras pentru neoane
Sper ca peste 2 lunii sa reusesc sa ii dau si eu drumul la bazin

Stiti cumva unde gasesc piatra vie la preturi decente?

Tot la reactoare am ajuns , am 3 filtre de apa pe care le voi folosi ca reactoare.
1 va fi cu biopelleti all in one si 1 cu carbune.
Mai are rost sa pun si mediu antifosfati daca folosesc biopellet?
Am cumoarat si eu niste lupe pentru leduri si am aceiasi probkema, nu le poti pune din cauza firelor si a surubului de prindere. Din cate am vazut cei de la rapid led au ceva lupe conice care ah dimensiunea cat ledul, ai putea sa le incerci
Voi reveni cu detali, momentan tot bricolez la diferite lucruri si nu prea am timp. Stiti cum e sa bricolezi ceva cu buget redus, azi pui un led , maine un fir si pana de paste e gata tot:-))

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: