| Message |
|
|
|
ok , ms . atunci pun si mediu antifosfat
|
 |
|
|
 ai stricat bunatate de bean animal  , eu zic sa il pui la loc si sa reglezi iara bean animalu si pune teava aia in apa ca in video se vede cum e iesita mult peste nivelul apei.
Asa nu ar trebui sa ai nici o bula de aer si nici zgomot
|
 |
|
|
|
pune si tu teava de la overflow 1-2 cm in apa si nu o sa mai bule , e normal sa faca bule daca este in cadere, nu face zgomot?
|
 |
|
|
|
Salut , are careva experienta cu All In One Biopelets 500ml Producator: D. van Houten?
Isi merita banii ?
|
 |
|
|
Inca sunt in dubi, mai studiez problema. Oricum acvariul si sumpul sunt in perioada de uscare , deci nici o graba  )
|
 |
|
|
|
As putea sa fac asta, sumpul nu este inca compartimentat. Pot sa pun un Y pe teava de full sifon si sa ii reduc debitul pe o bifurcatie. Dar asa nu mai vad rostul sa il impart in 3. Il fac in 2 compartimente si gata.
Mai este varianta in care pun doar piatra si o iluminez , aici nu cred ca ar fi nevoie de un debit redus.
|
 |
|
|
Multumesc de invitatie , o voi onora cat de curand
|
 |
|
|
|
Arata intr-un mare fel! Felicitari!
|
 |
|
|
|
Din cate am vazut pe net multi au refugiu dupa compartimentul skimmerului. Eu vreau sa tin in el piatra vie si niste alge
|
 |
|
|
|
As vrea sa am si refugiu , si sumpul sa il iluminez non stop, daca fac 3 camere , 1 skimmer , 2 refugiu si 3 pompa cred ca ar fi ok
|
 |
|
|
|
Salut , am reusit astazi sa lipesc si sumpul si overflow box-ul
Sumpul este cam micut si nu prea stiu cum sa il compartimentez , are dimensiunile 66lungime , 34 latine si 40 inaltime.
Sa il compartimentez in camere tip cascada?
sau e mai bine daca il las fara camere?
|
 |
|
|
Poate pute rau dar la ce rezultat ai si in asa scurt timp , eu zic ca nu mai simti nici un miros
|
 |
|
|
da , este si montat , nu am un aparat foto sa se vada bine dar el este acolo
Am atasat niste poze cu ledurile , controllerul storm x si ldd -urile pe pcb
Radiatorul din stanga (cel mic) are 6 leduri cree cool white il voi folosi la refugiu iar cel mare are 15 leduri cree royal blue , 10 cool white , 3 uv , 1 red , 1 green , 2 royal blue ptr moonlight
Mai trebuie lucrat la cosmetizat dar cel mai important este ca functioneaza  poate le voi pune si lupe in viitorul apropiat , vedem intai rezultatele
|
 |
|
|
Multumesc , saptamana viitoare voi lipi si cutia de la bean animal si dupaia trec la tevaraie
|
 |
|
|
Va fi curatat dar imi este umpic frica sa nu tai si din lipitura
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am revenit cu niste poze si un update
Acvariul este lipit , acuma sta cumintel si asteapta sa primeasca apa peste ceva saptamani
Sumpul il voi lipi saptamana viitoare , va avea 4 camere , 1 skimmer , 2 refugiu , pompa si 4 rezervor ato
Lampa cu leduri este gata si este funtionala , mai trebuie sa imbrac lampa in autocolant si sa ii fac suportul , de asemenea mai am si firele de tras pentru neoane
Sper ca peste 2 lunii sa reusesc sa ii dau si eu drumul la bazin
Stiti cumva unde gasesc piatra vie la preturi decente?
|
 |
|
|
|
Tot la reactoare am ajuns , am 3 filtre de apa pe care le voi folosi ca reactoare.
1 va fi cu biopelleti all in one si 1 cu carbune.
Mai are rost sa pun si mediu antifosfati daca folosesc biopellet?
|
 |
|
|
|
Am cumoarat si eu niste lupe pentru leduri si am aceiasi probkema, nu le poti pune din cauza firelor si a surubului de prindere. Din cate am vazut cei de la rapid led au ceva lupe conice care ah dimensiunea cat ledul, ai putea sa le incerci
|
 |
|
|
|
Voi reveni cu detali, momentan tot bricolez la diferite lucruri si nu prea am timp. Stiti cum e sa bricolezi ceva cu buget redus, azi pui un led , maine un fir si pana de paste e gata tot:-))
|
 |
|
|