| Message |
|
|
|
Opa.Acea solutie foloseste la eliminarea clorului din apa de la robinet,clorul e toxic pt pesti,dar unele solutii leaga si metalele gen zinc aluminiu fier la fund,astfel incat apa e cat mai buna pt pesti.solutia o pui in apa de la robinet inainte de a o pune in acvariu.umpli un recipient cu volumul de apa necesar si pui solutia,eu las apa cu solutie 2-3 minute si dupa torn apa in acvariu.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru idee,eu ma gandeam sa folosesc cea mare si cea lunguiata din prima poza,puse inn extremitatea stanga,cu un scarlet snake si o craca in spatele lor pe care sa pun ceva moss,totul fiind inconjurat de un covor de cuba.
|
 |
|
|
|
Prima poza e o grupare,a doua si a treia sunt si ele o grupa,iar in ultima poza sunt 2 pietre cu care nu stiu ce as putea face.
Bineinteles,nu voi folosi toate pietrele dintr o grupare
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salutare.De mult timp doresc sa imi restartez acvariul,iar dupa o lunga perioada de asteptare si strangere de fonduri/materiale,cred ca a sosit timpul.
Ce am la dispozitie:
4L de Scaper s soil
Un eheim 2211
3 grupari de pietre,nu sunt hotarat care va fi folosita,2 dintre ele sunt cele care imi trag cu ochiul.
cu filtrul nu e problema,e clar ca il montez,nu sunt decis in privinta aranjamnentului.
|
 |
|
|
|
arata din ce in ce mai bine
|
 |
|
|
|
lemnul nu arata foarte bine acolo,dar acvariul arata super frumos,felicitari!de abia astept sa vad cum evolueaza=))
|
 |
|
|
|
salut.in 80l cred ca pestii se simt ok,mai ales ca neonii pot sta in grup,poate esti un pic peste limita sau la limita.melcii asasini,din cate stiu,se hranesc exclusiv cu alti melci,asadar trebuie sa caute si ei ceva de mancare,neavand alti melci.cat despre plante,nu stiu ce sa zic,ce lumina ai?
|
 |
|
|
|
ai schimbat toata apa,sau doar o parte?
|
 |
|
|
|
eheim ul classic(2210 cel putin) vine cu un perlon de vata,scoate l si pune un burete normal,deoarece se va colmata usor si va scadea debitul filtrului semnificativ
|
 |
|
|
|
in acea zona bate lumina naturala in mod direct probabil,eu am avut doar pe pereti si le am luat jos cu un card
|
 |
|
|
|
eu as alege varianta 3,sau la ultima i as mai pune ceva pietricele langa baza lemnului
|
 |
|
|
|
interesant,eu as opta si pentru o formatiune mai mica de pietre in stanga,parca ar echilibra peisajul asa
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit!no2 e bine,mai scade din no3,acvariul arata bine,dar poate o panta in spate pentru un pic de profunzime nu ar strica
|
 |
|
|
|
un 40L ar fi ok,nu ti trb 100 inca
|
 |
|
|
|
sincer,singura solutie deocamdata ar fi o filtrare mai buna.daca ai buget citeste articolele de incepatori si fa un upgrade la un 40L macar...
|
 |
|
|
|
mult mai putini pesti,incearca sa dai din ei cat de repede,lasa guppy,sau nu stiu,mai cere un sfat
|
 |
|
|