| Message |
|
|
|
de ce nu mergi pe un 2211?e suficient la 35l,chiar peste nevoi.
|
 |
|
|
|
nitritii sunt compusii pe care bacteriile ii transforma in nitrati pe care ii scoti la schimbul de apa,nu stiu ce sa faci,daca acvariul e ciclat e ok.poate mai putina mancare..cine stie.cum hranesti pestii?nitritii la randul lor sunt transf din amoniac(nh3)care e datorat descompunerii hranei si excrementelor pestilor,deci poate ca o filtrare mai buna nu ar strica
|
 |
|
|
|
abia astept sa l vad cu plantele mai crescute=)
|
 |
|
|
|
nitritii trebuie sa fie 0!!!din cate am auzit testele astea 6 in 1 nu sunt ft precise,dar cine stie..
|
 |
|
|
pei si dc l ati lasat singur?un prieten i ar fi prins bine 
|
 |
|
|
Silviu Man wrote:Multumesc, ma bucur ca iti place. Pietrele sunt lemn fosilizat de la AcvaConcept. O perte le-am farimitat si ce a rezultat am pus pe linga pietre.
suna jmeker  arata foarte bine,pentru restartul pe care il planuiesc de cateva luni  )) am scos niste pietre de rau din gradina blocului,deci pietre de bloc care chiar arata bine
|
 |
|
|
frumos acvariul,cum ne ati obisnuit  ))ca tot e vorba de pietre,de unde le aveti?
|
 |
|
|
|
cel de la dennerle e super bun,dar e cam scumput in comparatie cu altele.asta nici nu scoate multa apa intr un timp scurt,ar protectie sa nu tragi crevetii si e si cu pompa actionata manual
|
 |
|
|
|
De ceva vreme ma gandeam sa imi cumpar o lampa pentru viitorul restart...luand in considerare ca am spart un neon si trebuia sa cumpar unul,am zis ca imi fac eu lampa,cu banda LED.cautand prin casa gasesc si niste bucati de plastic folosite pentru mascarea cablurilor,o bucata de plexiglass.zis si facut.a iesit destul de ok,oricum e o solutie relativ temporara,pana cand reusesc sa cumpar o lampa calumea.urmeaza sa atasez poze
|
 |
|
|
|
nu stiu daca iti fac fata filtrele,de multe ori nici cele externe nu ti asigura necesitatile,daramite cele interne,incearca sa treci la unul extern cat mai repede
edit.acvariul nu se decicleaza cu una cu doua...depinde de dimensiunea sa(volumul de apa)
|
 |
|
|
pentru inceput este ok,trebuie sa prinzi experienta cu el si dupa cateva luni vedem ce iese  cat despre guppy..chiar nu imi dau seama.
|
 |
|
|
Rupi topurile 
|
 |
|
|
|
ilpoti scoate pe cel intern dupa 3 sapt
|
 |
|
|
|
MASCA!!!Uimitor!
|
 |
|
|
|
Interesant...si eu am avut o perioada in care plantele au stagnat dar dupa si-au revenit...nu stiu ce sa zic
|
 |
|
|
|
sunt de cumparat chiar de la nevertebrate daca nu ma insel,nu sunt ft scumpe,eu zic sa asteptam si opinia unui alt coleg
|
 |
|
|
Silviu Man wrote:Gata, te-ai contaminat! Acestea sunt primele semne ale “bolii”. Urmeaza unul de 60 de litri, apoi unul de 120 de litri, filtru mai bun, lumina mai buna, CO2 profesional ....  Si pe noi, tot asa!
ne ia pe toti incetul cu incetul  ))nu ti dai seama pe moment,doar dupa ceva vreme  ))nici nu stiu cum,dar tocmai mi am luat un filtru  )))si substrat  )))si o lampa noua  ))
|
 |
|
|
|
salut.teava ar fi cel mai ok pozitionata la nivelul apei,astfel se creeaza si un curent de apa iin acvariu mult mai puternic
|
 |
|
|
ce incalzitor ai?scuze daca nu am vazut,poate fi si de la neone sau sa nu ai un incalzitor calumea sau termometrul sa nu fie ok  ))depinde,dar la vara poti sa ti iei un cooler daca chiar va fi nevoie
am vazut ca ai un jager.cred ca neonele incalzesc si ele apa...altfel nu mi pot explica
|
 |
|
|
inteligenta miscare  )))
|
 |
|
|