[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Salutare.Bine ai venit.30l e cam putin pentru un caras,dar exista solutii.poti deschide un topic cu acvariul tau si sa mai ceri sfaturi/pareri.
a 2a varianta din aceasta serie de poze e ceea ce ziceam,eu zic ca arata bine si iti ofera multe oportunitati in plantare
eu as sprijini pietrele de baza lemnului ma intr un colt,sau chiar sa pui lemnull in locul pietrelor
wow!daca asta e facuta cu telefonu...oare cu un aparat adevarat ce ai iesi?
Salut!Am luat un test de apa de la selgros(nu fac reclama) de la sectia pentru piscinala 19.5 lei,eu zic ca e un deal bun,avand in vedere ca un test ph jbl e mai mult de atat la nevertebrate.daca aveti trecere pe la selgros puteti sa i acordati o sansa.ph-ul meu a iesit la 7.2,e ok pt apa dulce?
probabil ca apa se va limpezi de la sine,daca nu,cati pesti ai in acvariu,e suprapopulat?ia ti 2 cory daca ai doar pietris,ajuta mult
multumesc frumos,eu am calculat o lingura de sare la vreo 5ml,la 35l de apa am in jur de 15ml.multumesc inca o data!
cauta dragon stone si vezi daca iti place sau padoga,sunt niste roci cu un aspect foarte placut!cat despre plante,easy-medium as zice eu,avand in vedere ca esti incepator,marea majoritate easy,chiar daca lampa e una buna,eventual ceva moss,anubias,scarlet snake,pogostemon,si o planta de tip gazon.depinde ce vrei sa faci.

poti incerca si echinodorus,se dezvolta in timp,dar nu e deloc pretentioasa
))
Banuiesc ca vei lua pietricelele pt a crea o alee catre ansamblul de pietre.mi se pare o idee super,totusi as fi aranjat cararea a.î. sa duca catre zona dintre cele doua pietre mai mari(centru si dreapta).oricum arata super!felicitari
Salutare!Un guppy de al meu a inceput sa arate semne de fin rot...nu pot sa l mut din pacate in alt acvariu,dar administrez sare neiodata si fac schimburi dese de apa,de cate 30% as zice.Care ar fi cantitea de sare adaugata la 35L de apa?eu am pus pana acum in jur de 30ml,schimband 10L de apa intre dozari.Nustiu cate grame vine 30ml dar calculul pot sa l fac cu aj densitatii.Vreau doar sa stiu care e cantitatea optima de sare/litru.Multumesc de atentie!
merita asteptat))
plantele s au dezvoltat frumos,mi ar placea sa vad un covor mai des de 'iarba'
Oare m ar putea ajuta cineva,cum ar trebui sa procedez in cazul unei ciclari din mers?schimb zilnic de 20% apa?sa pastrez apa din acvariu in care pun pestii pe timpul restarului si dupa sa o pun la loc?sa folosesc solutia de la dennerle pt a putea pune pestii in 24h?
ia ti o canistra,filtrul intern nu va face fata,si dupa populeaza acvariul...
eu mi am lasat pestii si o saptamana asa,vor fi ok,eventual fa le un schimb de apa inainte cu 3 zile,si inainte sa pleci hraneste i,dar nu le da exagerat de multa mancare
mda,eu zic ca cu o canistra e cel mai bine
eu zic sa ramai la ideea unui filtru extern,mai ales in ideea ca daca vei dori un acvariu mai mare il vei putea folosi.
am o nedumerire,eu am 2 cory,sunt sanse ca acestia sa scormoneasca prin scaper s soil si sa il disturbe?
ca tot vine vorba de plante,echinodorus e o familie sau un gen de plante care sunt de tip easy,adica nu sunt pretentioase.scarlet snake-ul e de asemenea o planta fara cerinte speciale.

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: