Message |
|
Hmmm....ca planta mi place pogostemon dar na vezi si tu sa nu ai prea multa variatie.... tine si de gusturi acum . Sincer eu nu l vad in aranjamentul tau ( dupa gustul meu ) .  . Mi se par foarte faine pietrele alea cu moss si eleocharis . Asa le vad cel mai tare scoase in evidenta , dar na tine de cum gidesti si cum iti place tie aranjamentul .
|
 |
|
Suna bine ... personal imi plac toate din ce ai enumerate. Cred ca ar da bine plixa intre cele 2 pietre mari iar in fata ei staurogyne . Si niste hydrocotyle gazon si urcind si pe pietrele din fata putin... cred ca va arata f fain . Radacina vrei sa o pastrezi ?
|
 |
|
O sugestie daca nu te superi . Nu prea cred ca merg plantele rosii cu genu asta de roci . Sint foarte faine rocile inconjurate de verde . As desfinta si planta rosie din dreapta - sint doar sugestii.... 
|
 |
|
Sorry o vad tot rasturnata si daca dau clic da nu I problema , o imi dau seama ce e acolo . 
|
 |
|
Am fost simbata la Kolle Zoo aici in oras . Un lucru foarte interesant cel putin petru mine , 2 frigidere absolut uriase in care tineau plantele la vinzare ( plantele in cutii sau pungi ). Eu ma gindeam ca la rece asa se altereaza plantele . Nu stiu exact cit era temperature in ele .
|
 |
|
de ce ai pus poza rasturnata?
|
 |
|
Oricum ce am in gind e sa las tripartite sa urce pe piatra din dreapta si apoi sa mearga spre rotala. Cred ca va da bine .
|
 |
|
Ok domnilor , conformez , nu cumpar amania(rotala) bonsai si am sa pun si background. o sa mor cind o sa vad zgiriieturile da asta e . 
|
 |
|
Inca o chestier minora, piatra din fata pietrei mari e putin prea centrata fata de piatra mare , mergea usor mai la stinga. Gata. 
|
 |
|
Didiplis mi se pare o planta fina si eleganta si ma repet cred ca ar da bine cu pietrele tale . O tufa mare de didiplis in spatele lor ar complete f fain compozitia.
|
 |
|
Si inca ceva tripartite imi place cum ai plantat o , poate mai merg citeva fire si prin stinga , intre piatra mare si piatra din fata ei.
|
 |
|
Eu zic ca merge , dar chiar mai central, sa faci o tufa mai mare din ea ( cred ca ar lega si mai bine pietrele ) Ce as mai face si e usor as da flip la piatra cea mai din dreapta de linga reactor > Cred ca s ar continua mai bine cu pietrele mari. sincer nu mi place aponogetonul acolo unde e acum ( dar poate cum ai zis e doar temporar), atrage atentia de la zona central .
|
 |
|
Arata bine cu negru in spate, singura mare problema este ca am reusit sa zgiri geamul si se vede mai tare lucru asta cu negru pe fundal . As incerca poate la urmatorul setup sa schimb bazinul , am vazut in comert cam la aceleasi dimensiuni ( doar inaltimea cu vreo 4 cm mai jos )
|
 |
|
Am vazut ca eleocharisul din spatele pietrei din dreapta deja se intinde printre firele de rotala. Cred ca pe final va arata bine acoperind baza ei .
|
 |
|
Pai de aia ma si consult cu voi daca merita sau nu sa o pun in bazin - daca ii vedeti locul.  . Eu ma gindisem un pic ca tranzitie in fata rotalei , dar dupa ce mai creste rotala oricum am sa o tund si voi pune virfuri la baza ca sa am o tranzitie.
|
 |
|
Cei care a ti avut rotala bonsai ce puteti sa mi spuneti de ea ? Merita sa incerc sau e prea pretentioasa ?
|
 |
|
Astept cu nerbdare sa l vad si plantat . Vai de tine daca nu ti iese . 
|
 |
|
Ma bucur ca nu ti am parut prea cicalitor dar de multe ori din afara vezi mai clar daca e correct sau nu un lucru , tu fiind in miezu lor la un moment nu mai stii care versiune ar fi cea mai corecta.
|
 |
|
Salutare prieteni, am facut o poza azi dimineata ( s au facut 3 saptamini de la start ) si o postez . Sper sa va placa desi cred ca mai am inca de invatat cum sa fac poze . Critici , recomandari -bine venite .
|
 |
|
Salut Costin, scuze de repetatele interventii dar m am mai gindit la un arajnament, nu I musai s al faci . Cum ti se pare ?
|
 |
|