| Message |
|
|
Cipy135 wrote:Salut as vrea sa inmultesc betta dar nu stiu de unde sa fac rost de mancare pt puii , ma poate ajuta cineva cu sfaturi ??
primul meu sfat e sa deschizi un jurnal al tau personal, in care vei putea pune toate problemele care te intereseaza. In al doilea rand intra la rubrica My Profile unde ai completat datele tale si completeaza si locatia ta(orasul de unde esti), pentru ca, colegii din zona ta sa te poata orienta mai bine catre produsele de care ai nevoie. Pana la mancare hai sa vorbim un pic de acvariul tau si de cum vrei sa inmultesti betta
|
 |
|
|
|
cauta plante de suprafata. Ele ofera protectia necesara puilor, si dupa cum spuneam mai sus le asigura accesul la hrana
|
 |
|
|
Florin82 wrote:As vrea sa mai adaug un peste betta dar femela. Nu stiu daca este compatibila cu ce am eu. Am 11 neoni, 3 gurami mici colisa sota, 2 sanitari, 1 hoplo.Se va întelege cu ei ?
in principiu combinatia e ok. Acum depinde de temperamentul lui betta
|
 |
|
|
|
ca sa aveti succes cu puii acvariul trebuie sa fie plantat. Ca regula generala: cand un peste nu incape in gura altuia, atunci el poate supravietui. Plantele de suprafata ofera puilor atat adapost cat si hrana. Plantati bine acvariile si o sa va traiasca si puii
|
 |
|
|
|
amano sunt foarte rezistenti si adaptabili. Au acest prost obicei sa evadeze din acvarii. La mine au evadat unii de la 2,5m inaltime si i-am gasit la inca 2m de acvarii.
|
 |
|
|
|
Si cu aceasta s-a incheiat Shrimp Expo Animax Vulcan 25 nov 2017. Multumesc in primul rand voua celor care frunzariti acest jurnal si va place acest subiect. Multumesc tuturor celor care s-au luptat sa faca aceasta expozitie si celor care au gazdut-o. Multumesc tuturor celor care iubesc crevetii, aceste fiinte minunate fara de care nu ar exista acest jurnal. Acum expozitia s-a terminat si a ramas in spate. Am plecat acasa cu amintirile placute, cu cadourile, cu impresiile deosebite si cu minunata senzatie ca munca noastra nu este in zadar. Eu am fost intotdeauna mandru ca sunt scorpion si ca in luna mea se intampla atatea lucruri minunate(expo, blackfriday, incep pregatirile de sarbatori, etc). Se zvoneste ca peste un an o sa facem o expozitie mult mai mare, subiectul fiind tot crevetii, asa ca noi incepem inca de pe acum sa ne pregatim pentru ea. Si va asteptam si pe voi ceilalti sa participati la, dar nu numai ca prezenta, va asteptam cu expunere de creveti. Vreau sa veniti la expozitie nu numai sa va bucurati de cele vazute, vreau sa va expuneti crevetii. Hai sa aratam si celor din jurul nostru aceasta lume magnifica, sa le dezvaluim fiintele acestea care aduc atatea beneficii acvariilor noastre!!!
Si nu in ultimul rand va spun ca acest jurnal al meu va continua
|
 |
|
|
|
participanti expo nov 2017
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
iar acum cateva poze cu cei care au fost prezenti la expo( imi cer scuze de pe acum fata de cei care nu am reusit sa-i pozez)
|
 |
|
|
|
alte poze tot ale lor
|
 |
|
|
|
alte poze tot ale lor
|
 |
|
|
|
alte poze tot ale lor
|
 |
|
|
|
alte poze tot ale lor
|
 |
|
|
|
Si acum ca asa este corect si frumos, voi pune poze cu acvariile colegilor mei
|
 |
|
|
|
si ultimul acvariu al meu prezent in aceasta expozitie este ocupat de Black Bee Hinomaru, creveti inmultiti de mine in totalitate
|
 |
|
|
|
urmatorii creveti sunt vestitii Amano (mari consumatori de alge), care sunt doar crescuti de mine, nu si inmultiti, deoarece reproducerea lor este foarte dificila in conditii de apa dulce
|
 |
|
|
|
tot orange sakura
|
 |
|
|