Message |
|
Îmi cer scuze tuturor colegilor care mi-au scris pt ca nu am avut timp sa le r?spund.
Se poate Închide,mul?umesc.
|
 |
|
E posibil sa fie mult mai ok fara nisip,dar ai atata experienta ca nu trebuie sa te sfatuiasca nimeni..
|
 |
|
Am un sac de sare,red sea,nedesfacut,care mi-a ramas.Dca cineva il doreste il dau cu 275 lei.Livrare in Bucuresti,sau pe traseul Iasi-Bucuresti, gratuita in weekendul asta. ;)
|
 |
|
Benu, daca nu reusesti acolo sa imi dai de stire.
|
 |
|
Daca te referi la dozajul cu vodca,nu e caterinca.
|
 |
|
Ne combinam?
|
 |
|
A incercat cineva
Algaefix Marine Water Conditioner?
|
 |
|
Iti pot povesti eu de ce dar in privat.
Poate cineva sa imi zica cat e xanturum si zanclus la baieti?
|
 |
|
Daca nu gasesti pe nimeni in Buc. Cheama un curier si il iau eu.
|
 |
|
LE:ba sunt patru.doua electronice si doua manuale
|
 |
|
problema ca am trei,aia e nasoala.si niciunul nu arata aceiasi valoare.Din instinct ultimele schimburi le fac cu cel de plastic..
|
 |
|
Ma confrunt si eu cu aceiasi problema:cum dreaq stiu exact care e salinitatea corecta?
Am un refractometru cu care mi-am busit acvariul.Am recalibrat cu apa dulce si in comparatie cu salimetrul cel clasic de platic,arata altceva.Dupa care ma iau???
|
 |
|
Daca picura e ok,problema apare atunci cand se infunda si moare tot.
|
 |
|
trebuia sa zici ca te mananca ca aveam eu all-in-one-ul meu vechi gata echipat cu tot inclusiv leduri..
|
 |
|
Sa fii cu ochiii pe reactor sa nu se colmateze,daca vrei sa nu ai scandal, mai tarziu ,cu soacra  )
|
 |
|
Si acum imi pare rau ca achizitionam carti contra orelor lipsite de la chimie..
|
 |
|
Daca as sti ca esti din Iasi te-as invita sa vii sa iti iei dar asa nu stiu...
|
 |
|
|
 |
|
Am cateva sonde noi,noute, de la Hanna, de ph si orp.Daca cineva e interesat,just call.Merge si cu trocuri ;)
http://www.hannainst.com/usa/prods2.cfm?id=023&ProdCode=HI%201131B
|
 |
|
Daca ai nevoie de 2-3 bucati de trunchiuri de piatra ce stau de cateva luni in sump,la fel,adresa.
|
 |
|