[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
rodoselada wrote:Poti folosi Dennerle Burma amesteca cu pietri granulatie 2-4 mm la baza pitrelor pentru a da un aspect mult mai natural.

multumesc de sfat
eu ma gandeam la niste spartura de lava bagata in saculeti de plastic
da,la acela ma gandeam si eu,poate niste pietre mutate/eliminate,cu un pic de substrat valurit pt o adancime a peisajului
nu are un brand anume,iar eu l am luat de la selgros,dar pare mi se ca l am vazut si la auchan,la sectiile pentru gonflabile/piscina
scarletul nu creste ft mare,nu l pune in spate,iar anubiasul e bine sa l prinzi de decor,Silviu a facut un topic legat de anubias,poti sa vezi acolo plantarea ideala
nimeni.nimic?
imi pare foarte rau,si eu am avut cateva morti suspecte
nasol,oare de ce sunt asa timizi?
arata foarte bine!toti pestii sunt ascunsi dupa decor??
sper sa nu fie nevoie...
pana scad no2,apoi no3(din cate stiu peste 100 e fatal),incearca sa nu mai hranesti pestii,zic 2-3 zile,eu i am lasat pe ai mei 7 zile si nu au patit nimic
uh...cum asa?!
Am revenit cu 4 variante care mi s au parut cele mai bune

https://img.plici.ro/album/OV

Multumim lu' dom' Pavelescu))

P.S. astept orice parere/sfat
scuzati calitatea,lucram cu ce avem)
image
pei la 7.2 e ideal,doar intrebam,poate primeam niste raspunsuri mai indetaliate,testul nu are un brand anume,e ambalat intr un plastic super rezistent,din acela de nu l poti taia,are 2 recipiente,unul rosu si unul galben care contin solutiile "discriminatoare",si un recipient din plastic,se simte de calitate,acesta are 2 fiole,una pt ph si una pt cl/br.mi se pare o idee buna pt ca vezi apa fix langa tabelul colorat
asta ar fi singura explicatie pt no2/no3,dar cantitatea de mancare ar trebui sa fie considerabila,eu zic sa mai astepti o sapt doua si dupa sa actionezi,acvariul are doar o luna pana la urma
Antecume wrote:Ma roade si pe mine curiozitatea ce acvarii are acvarist. Aveti idee?
Si ce face cu atatia pesti? Ca vad ca in continuu cumpara pesti.

narco-traficant ce sa mai...
nu cred ca era necesar,dar cu siguranta imbunatateste claritatea apei,resturile nu intra in masa apei
post 7 v2,piatra aceea ar putea fi coborata,eventual pusa cumva in spatele radacinii,daca as fi in locul tau insa,as sparge o in 2-3-4 buc max,astfel obtinand niste pietre cu care e mai usor de lucrat si care vor avea o multitudine de pozitii in care ar putea fi asezate.nu-ti recomand sa o spargi decat daca esti 101% sigur ca nu ii poti gasi un loc mai bun.asteapta si alte pareri

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: