| Message |
|
|
rodoselada wrote:Poti folosi Dennerle Burma amesteca cu pietri granulatie 2-4 mm la baza pitrelor pentru a da un aspect mult mai natural.
multumesc de sfat
|
 |
|
|
|
eu ma gandeam la niste spartura de lava bagata in saculeti de plastic
|
 |
|
|
|
da,la acela ma gandeam si eu,poate niste pietre mutate/eliminate,cu un pic de substrat valurit pt o adancime a peisajului
|
 |
|
|
|
nu are un brand anume,iar eu l am luat de la selgros,dar pare mi se ca l am vazut si la auchan,la sectiile pentru gonflabile/piscina
|
 |
|
|
|
scarletul nu creste ft mare,nu l pune in spate,iar anubiasul e bine sa l prinzi de decor,Silviu a facut un topic legat de anubias,poti sa vezi acolo plantarea ideala
|
 |
|
|
|
nimeni.nimic?
|
 |
|
|
|
imi pare foarte rau,si eu am avut cateva morti suspecte
|
 |
|
|
|
nasol,oare de ce sunt asa timizi?
|
 |
|
|
|
arata foarte bine!toti pestii sunt ascunsi dupa decor??
|
 |
|
|
|
sper sa nu fie nevoie...
|
 |
|
|
|
pana scad no2,apoi no3(din cate stiu peste 100 e fatal),incearca sa nu mai hranesti pestii,zic 2-3 zile,eu i am lasat pe ai mei 7 zile si nu au patit nimic
|
 |
|
|
|
uh...cum asa?!
|
 |
|
|
Am revenit cu 4 variante care mi s au parut cele mai bune
https://img.plici.ro/album/OV
Multumim lu' dom' Pavelescu  ))
P.S. astept orice parere/sfat
|
 |
|
|
scuzati calitatea,lucram cu ce avem  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
pei la 7.2 e ideal,doar intrebam,poate primeam niste raspunsuri mai indetaliate,testul nu are un brand anume,e ambalat intr un plastic super rezistent,din acela de nu l poti taia  ,are 2 recipiente,unul rosu si unul galben care contin solutiile "discriminatoare",si un recipient din plastic,se simte de calitate,acesta are 2 fiole,una pt ph si una pt cl/br.mi se pare o idee buna pt ca vezi apa fix langa tabelul colorat
|
 |
|
|
|
asta ar fi singura explicatie pt no2/no3,dar cantitatea de mancare ar trebui sa fie considerabila,eu zic sa mai astepti o sapt doua si dupa sa actionezi,acvariul are doar o luna pana la urma
|
 |
|
|
Antecume wrote:Ma roade si pe mine curiozitatea ce acvarii are acvarist. Aveti idee?
Si ce face cu atatia pesti? Ca vad ca in continuu cumpara pesti.
narco-traficant ce sa mai... 
|
 |
|
|
|
nu cred ca era necesar,dar cu siguranta imbunatateste claritatea apei,resturile nu intra in masa apei
|
 |
|
|
|
post 7 v2,piatra aceea ar putea fi coborata,eventual pusa cumva in spatele radacinii,daca as fi in locul tau insa,as sparge o in 2-3-4 buc max,astfel obtinand niste pietre cu care e mai usor de lucrat si care vor avea o multitudine de pozitii in care ar putea fi asezate.nu-ti recomand sa o spargi decat daca esti 101% sigur ca nu ii poti gasi un loc mai bun.asteapta si alte pareri
|
 |
|
|