[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sindicatul luptei impotriva algelor!  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Otto - ultima frontiera!

hai sa ne unim fortele si sa strangem de un transport de Otto - din aia care nu se gasesc in Romania.

Hai cu curaj, ca nu o fi chiar asa de greu... strang semnaturi pe privat dar si pe forum.

multumesc

http://www.seachem.ro
[Email]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

M-ar interesa dar depinde si de pret acum.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
miky
Member
[Avatar]

IP:

pentru nuni mai "nepriceputi" au randament mai bun decat ancistrusi
sau......?

Puterea zeilor este mare acvariu
[Email] [Yahoo!]
levi
Membru de baza
[Avatar]

IP:

miky wrote:pentru nuni mai "nepriceputi" au randament mai bun decat ancistrusi
sau......?

mult mai bun, ceea ce au in plus e ca manca alge filamentoase, dar am auzit ca SAE (siamese algae eater) este si mai bun. Oricum, prefer otto ca mi se par mai simpatici

Stand up and fight my friend,
JAH will guide you to the end! :yeah2:
[Email] [Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

pai, pe lista lui Sandu este printre primii... preturile sunt in jur de 3-4$, la producator, dar putem gasi si mai jos. propunerea este sa strangem banii din timp si apoi sa vorbim cu un importator

deci, nu va mai coditi, ca dati 3$ si dispar posturile cu titlul " alge nesimtite, nu mai vad acvariul de ele, ce fac?"

astept lista de doritori

[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Trece-ma si pe mine pe lista, rogu-te frumos! :-)
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

OK, incep un tabel in care am nevoie de informatiile urmatoare:
1) persoana - o iau de pe forum
2) cati pesti doreste persoana
3) a dat sau nu a dat banii

ma poate ajuta un admin sa punem excelul asta pe o pagina si sa completeze doritorii pe baza de username si parola?

multumesc si bafta! daca nu se aduna minim 30 de persoane lukaboy nu mai intra pe forum! :sic: daca v-am suparat cu ceva, acum este momentul

[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

De ajutat va pot ajuta eu dar nu e cazul...s-a ratat la mustata ca intr-un transport facut in preajma Pastelui sa fie adusi si otto...dar o sa apara si atunci sa va vad ca nu mi-am pus obrazul indemnand la import, cand o fi sa cumparati
De data asta nu au mai fost pe stoc, dar au aparut Neritina in sfarsit dupa ce imi bat gura de 2 ani de zile, pot sa raportez primul mare import in Romania, de asemeni creveti Takashi Amano-Caridina japonica, Neocaridina sp., Atrax sp...aia au ajuns cu totii la mine`n bazin pt ca au fost foarte putini ) asa ca se poate face cate ceva si fata otto...

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

stai, stai si cand le comiti, ii lasi pe toti cu gura cascata

sa iti traiasca. da-ne si noua poze, macar atat... :-P

[Email]
nemo
Member
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:
de asemeni creveti Takashi Amano-Caridina japonica, Neocaridina sp., Atrax sp...aia au ajuns cu totii la mine`n bazin pentru ca au fost foarte putini )

la ce pret se invart crevetii?? sunt complet pe dinafara cu preturile la creveti, nu am gasit in nici un magazin pana acum...

Sa mori pentru patrie... astea's povesti. Trebuie sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti ! "Parazitii"
[Email] [WWW]
alecspv
Member
[Avatar]

IP:

Sunt cu tine la Otto

spune ce si cum si sar cu banu
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

nemo wrote:
la ce pret se invart crevetii?? sunt complet pe dinafara cu preturile la creveti, nu am gasit in nici un magazin pana acum...

Pai uite cum facem iti pot da pe pm numerele de telefon ale lui chitron...este cel cu care mi-am importat toate "nazbatiile" care mi-au trecut prin cap de-a lungul vremii in materie de acvaristica.
Asa e cel mai corect ...desi poti discuta cu el daca esti interesat si pe pm spre a nu se considera reclama. Nu vreau sa se interpreteze ...cum eu am blocat si pe altii in incercarea de a-si face reclama moka produselor comercializate asa procedez si cu mine ...chiar daca nu eu comercializez produsul respectiv.

lukaboy wrote:stai, stai si cand le comiti, ii lasi pe toti cu gura cascata
sa iti traiasca. da-ne si noua poze, macar atat... :-P

O sa pun... deocamdata am o poza foarte graitoare cu 2 Neritina pe o frunza cu alge si ce ramane in urma lor...can strang mai multe fac album personal de nevertebrate

lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

@Sandu

suspansul - mama interesului!

te asteptam cu pozele si cu tot ce spui!

[Email]
nemo
Member
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:
Pai uite cum facem iti pot da pe pm numerele de telefon ale lui chitron...

O sa tin minte mersi mult. Acu nu eram decat curios pe la cat se invarte pretul ... curiozitatea ma roade. :-P

Sa mori pentru patrie... astea's povesti. Trebuie sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti ! "Parazitii"
[Email] [WWW]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

scuze.. dar se pot da ceva informatii despre otto ? am cautat pe google, dar cam abigue rezultate.
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

fr0ggy wrote:scuze.. dar se pot da ceva informatii despre otto ? am cautat pe google, dar cam abigue rezultate.

Pai nu stiu ce te intereseaza eu am scris in mai multe randuri despre el si am si pus poze cu cele cateva exemplare pe care le-am avut ...denumirea lui si cred ca de aia nu ai gasit nimic pe net este Otocinclus affinis, popular Otto...
Provine din SE Braziliei unde este descoperit din 1920 :o
Femelele sunt mai mari si mai rotunjite la abdomen dar nu cresc mai mult de 4cm, pH=5-7,5 iar duritate de 2-15...atentie nu ii place extractul de turba!
Curios este ca am citit un studiu din care rezulta ca au fost descoperite in jur de 20 de specii ale genului Otocinclus...din care numai 6 au fost introduse in acvarii nu inteleg de ce ca la toate li se lauda virtutile de halitori de alge...
Nu e un peste spectaculos dpdv. colorit, cred ca de aia nici nu a fost tare iubit si comercializat, nici nu se reproduce usor dupa ce am citit in literatura desi eu am vazut cu ochii mei icre si pui intr-un acvariu din Bucuresti si aici s-a oprit povestea caci dupa posesorul nu s-a mai ocupat, de aia nu-i spun numele ca sa nu-l rusinez si sa nu-l umplu de "incurajarile pline de bip-uri " ale unora dintre noi
Aici opresc si eu mini-fisa dedicata celui mai indragit consumator de alge pe care l-am testat din randul pestilor.

Apropos...asa mai mult de dragul vostru, ca-mi sunteti simpatici cu sindicatu` asta cu tot am cautat ceva poze...am ramas uimit sa descopar in computator circa "8 bucati otto" de pe vremea cand in acvariu inca mai aveam scalarii diamond, pe vremea aia raritate :-) . Am sa pun si pozele da trebuie sa ma mai lamuresc la ceva legat de un album de diverse pe care vreau sa-l aduag la cel existent de plante...probabil ca pe luni apar

lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Ma bucura intresul pentru acest micut pestisor. Se pare ca este unul dintre cei mai activi si mai discreti curatatori din acvariu( in afara de melcii Neritina, dar asta este o alta poveste, alt episod...)

Imi spunea cineva din State ca la ei este in jur de 1$ bucata, prinsi din natura( sunt destul de greu de reprodus, dar nu imposibil, dupa cum a confirmat si Sandu). La pachet cu neritina si alti papatori de alge, se bucura de un deosebit succes.

o poza este asta: OTTO puiuti si aici inca una OTTO in concediu

alte detalii, la cerere, ca la cat am stat pe net dupa ei, scriu un roman...

deci, astept in continuare cereri!

[Email]
Cortez
Junior member
[Avatar]

IP:

Ieri am citi si eu despre ei...am gasit http://www.planetcatfish.com/catelog/loricari/otocincl/g_thumbs.php si http://www.aquabase.org/fish/view.php3?id=47

CESSANTE CAUSA, EFECTUS CESSAT
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Misto pozele si potrivite ca o completare la ceea ce ziceam despre multitudinea de specii ale Ordinului ...doar ca ASTA e O.affinis cand oi fi eu coleg de schit cu Parintele Susai, aici membru forumist si coleg cu noi . Afirm cu toata taria ca au zbarcit-o bajetii, este de ajuns sa arunci o privire la ce poze au dat poporu frate francez pe aquabase ...si sa vezi ca nici nu seamana si nici nu rasare.

lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:ASTA e O.affinis cand oi fi eu coleg de schit cu Parintele Susai, aici membru forumist si coleg cu noi . Afirm cu toata taria ca au zbarcit-o bajetii, este de ajuns sa arunci o privire la ce poze au dat poporu frate francez pe aquabase ...si sa vezi ca nici nu seamana si nici nu rasare.

De aceea nu am pus nici eu linkul, ca nu semana decat cu flexilis... dar totusi, sa nu incepem cu stangul in minunata aventura a cresterii lui Otto.

nu am mai primit cereri de inregistrare! vad ca lumea se uita si nu se baga :p ...va mai las... dar nu mult

[Email]

Forum Index » Catfish
Go to: