[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanp
Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Cioata plina de muschi arata tare bine
Ti-am mai spus, da' o mai spun o data...un setup foarte misto !
koala wrote:
PS: Cred ca nevasta-mea a citit forumul, pentru ca aseara ma batea la cap cu "de ce nu faci si tu un acvariu d-asta, dedesubt?"

Asta da sustinere
Felicitari sotiei !
Mie imi plac amandoua speciile...espei parca sunt ceva mai frumusel colorati ce-i drept.

Problema mea e sa ma hotarasc care s-ar potrivi mai bine in ansamblu. De asemenea nu vreau sa atraga atentia prea mult...
Felicitari Ionut !
Bine, ce-i drept a doua poza e mai profi...si asta e un plus

Dar in niciun caz nu bag 40 de "cacaciosi" in gradinuta mea Maximum 25 de bucati
Ma gandesc la specia de pesti cu care sa populez bazinul...si nu ma pot hotara intre urmatoarele doua specii:

- Hyphessobrycon amandae (ember tetra)

image

- Trigonostigma espei

image

Voi ce ziceti?
Salutare!
Succes cu proiectul. Te asteptam la categoria de "cichlidae" cu un jurnal.

Legat de filtru, intr-adevar ai obtinut un pret foarte bun.
claudiugeacar wrote:
Oricum, acum e jungla in acvariul meu, pentru ca vreau sa am suficiente plante pentru ambele acvarii.

Se poate ca o masa mare de plante sa impiedice circulatia apei.

claudiugeacar wrote:
PS: La multi ani, Stefan! Stiu ca a trecut deja 27.12, dar mai bine mai tarziu decat niciodata...

Multumesc Claudiu!
Daca zici ca au cozile "arse", probabil e finrot (poti cauta imagini pe google, sa vezi daca seamana cu ce ai tu in acvariu).
In caz ca e asta, poti trata cu JBL Ektol Fluid.

LE: Sa faci tratamentul intr-un bazin separat, nu in acvariul principal.
Anul care vine sa fie la fel de productiv!
Cand ai pus capacelul ala ce inchide camera rotorului, ai centrat axul bine? ...
E posibil ca baraitul sa scada in intensitate in timp pentru ca se aduna material (alge, bacterii) in crapatura si o mai astupa...e o varianta...

Cu rotorul nou insa nu cred ca vei mai avea aceasta problema. Asa a fost si la filtrul meu.
claudiugeacar wrote:si asta doar in unele zone din acvariu (deci poate fi si de la lumina, mai ales ca in alte zone din acvariu ii merge foarte bine).

Cum sunt curentii de apa in acvariu? Mai exact, apa circula prin zonele in care zici ca planta merge rau?
Aerul e scos tot din canistra?
viulian wrote:Wow.

1. Sper ca mandra ta nu stie despre sursa acestul titlu de jurnal sau e atat de talentata in cat sa nu se simta "amenintata" asa ca bafta man! M-am uitat cu pofta la poze, si la final, cireasa de pe tort mmm bun bun. De-ar creste la fel de rotunde si tufele tale

viulian wrote:
2. Arata super tare totul si respect Porcu si tie pentru bucatelele de sticla. Asta da disciplina de chinez.

Multzam'

viulian wrote:
Mai putin vacantele. Nu cred ca 2 saptamani vacanta inseamna disciplina

Ce sa fac...as fi luat acvariile cu mine daca puteam

viulian wrote:
Astept pozele dupa revenire.

Cu siguranta va tin la curent, stiti ca-mi place sa scriu in jurnale

claudiugeacar wrote:
Stefan, mult succes cu setup-ul!

Multumesc!

claudiugeacar wrote:Sarbatori fericite!

Multumesc, si tie!

claudiugeacar wrote:Dar astea sunt trecute in fisa postului in acvaristica, nu?

Asa e
Imi place
Felicitari Alex!
Salutare!

In primul rand te-as sfatui sa scoti din acvariu caracatita galbena si celelalte decor nenaturale.

Referitor la parvula, e o planta ceva mai pretentioasa. Pentru inceput mergi pe plante mai easy, pana iti faci mana si intelegi cum merge treaba cu buruienile, cu fertilizarea, dupa care poti trece si la plante mai cu motz...la care vei avea nevoie si de ceva mai multa lumina.

In rest ce sa zic, daca scapi de decorurile alea, ai un bazin dragut
N-ar fi rau sa-i tragi o mica tunsoare
Asteptam si niste poze.
Le poti pune intr-un post nou

Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Go to: