Message |
|
Si nu stiu daca as tuned moss ul... cred ca plantele vor creste sufficient de repede sa compenseze zona cu moss..
|
 |
|
Daca mi permiti doar o sugestie. Sa nu lasi sa creasca la aceiasi inaltime . Eu as face un V intre creanga cea mai de sus cu moos si plantele stem . Un V putin inegal , creanga cu moss sa ramina mai sus. Doar o sugestie...
|
 |
|
Arata foarte fain after...
|
 |
|
Nu cred ca pietrele tale sint calcaroase . Eu nu cred ca m as chinui atit cu apa de osmoza si altele . Nu sint foarte avansat in cunostinte de acvaristica dar cred ca daca fertilizezi corect , ai co2 si lumina aia buna e suficient .
|
 |
|
I am scos...erau eficienti asa dar tin mai mult la moss decit la ei . Multam de advice.
|
 |
|
Am 2 SAE in acvariu si am senzatia ca mi maninca frunzulitele de moss . Toata ziua sint pe el rontaind . V ati intilnit si voi cu lucru asta ?
|
 |
|
Asta am facut astazi Stefan , exact ce spui tu am taiat rotala , si acum sint doar virfuti scurte replantate si pot spune ca arata mult mai ok . Am pus virfurile mai scunde in fata si I am dat un pic de panta .
|
 |
|
Fain aranjamentul , poate mutam compozitia din stinga mai spre singa putin ( asta dupa mine  ) . Cred ca ar merge si ceva plante stem inalte , dar nu lasate sa ajunga pina sus la luciul apei .
|
 |
|
Legat de dozare inca mai invat despre macro , pina nu de mult dozam doar micro .
Legat de cele 2 plante , imi plac dar nu stiu daca merg in layout ul meu . Poate tenelus merge dar deocamdata mai gindesc sa zic asa . E zona de focus si imi doresc sa arate cel mai bine . Multam oricum de sugestii .
|
 |
|
si inca un close up
|
 |
|
Si un pearling de seara
|
 |
|
Nu stiu daca voi reusi cu rotala sa fac trecerea frumos de la bucephalandra ma tot gindesc ca as avea nevoie de o planta de tranzitie intre ele . Vad un pic dupa ce tund rotala cum va creste , oricum o sa I dau o panta sa zic asa .
|
 |
|
Salutare prieteni !
Am mai facut azi citeva poze cu acvariul inainte sa tund rotala si sa o replantez .Sper ca nu va zapacesc prea mult cu pozele mele .  . Scuze pt comoditatea de a nu mai scoate aparatura cind am facut pozele. Sper sa va placa si asa .
|
 |
|
Lucian am inceput sa dozez separat, dimineata micro si seara macro . Cit de curind va trebui sa fac primul trimming la rotala. Vad ca si bucephalandra au a dat cite o frunza noua ( cred ca e din rezervele plantei , nu cred ca a apucat sa se si adapteze ) .
|
 |
|
Foarte fain bazinul tau , eu acum il vad prima oara . Merita o poza si fara aparatura in apa .
|
 |
|
Am vazut astazi la un magazine Limnophila spec. Vietnam si mi s a parut faina si ca s ar potrivi in bazinul tau la marginile tufei de didiplis ( pe laterale puse dar nu f . simetric ) . Ce zici cum ti ar placea ca planta ?
|
 |
|
M ar bate gindul sa mi iau si eu citiva .
|
 |
|
Sint niste pesti tare frumosi .
|
 |
|
Sint convins ca poti sa creezi " o poveste " frumoasa in jurul pietrelor mari .
|
 |
|
Eu in al meu am 6 specii si nu mi se par multe . Cred ca totu sta in a le combina frumos , sa nu ti strice layout ul general .
|
 |
|