[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Si nu stiu daca as tuned moss ul... cred ca plantele vor creste sufficient de repede sa compenseze zona cu moss..
Daca mi permiti doar o sugestie. Sa nu lasi sa creasca la aceiasi inaltime . Eu as face un V intre creanga cea mai de sus cu moos si plantele stem . Un V putin inegal , creanga cu moss sa ramina mai sus. Doar o sugestie...
Arata foarte fain after...
Nu cred ca pietrele tale sint calcaroase . Eu nu cred ca m as chinui atit cu apa de osmoza si altele . Nu sint foarte avansat in cunostinte de acvaristica dar cred ca daca fertilizezi corect , ai co2 si lumina aia buna e suficient .
I am scos...erau eficienti asa dar tin mai mult la moss decit la ei . Multam de advice.
Am 2 SAE in acvariu si am senzatia ca mi maninca frunzulitele de moss . Toata ziua sint pe el rontaind . V ati intilnit si voi cu lucru asta ?
Asta am facut astazi Stefan , exact ce spui tu am taiat rotala , si acum sint doar virfuti scurte replantate si pot spune ca arata mult mai ok . Am pus virfurile mai scunde in fata si I am dat un pic de panta .
Fain aranjamentul , poate mutam compozitia din stinga mai spre singa putin ( asta dupa mine ) . Cred ca ar merge si ceva plante stem inalte , dar nu lasate sa ajunga pina sus la luciul apei .
Legat de dozare inca mai invat despre macro , pina nu de mult dozam doar micro .
Legat de cele 2 plante , imi plac dar nu stiu daca merg in layout ul meu . Poate tenelus merge dar deocamdata mai gindesc sa zic asa . E zona de focus si imi doresc sa arate cel mai bine . Multam oricum de sugestii .
si inca un close up
Si un pearling de seara
Nu stiu daca voi reusi cu rotala sa fac trecerea frumos de la bucephalandra ma tot gindesc ca as avea nevoie de o planta de tranzitie intre ele . Vad un pic dupa ce tund rotala cum va creste , oricum o sa I dau o panta sa zic asa .
Salutare prieteni !
Am mai facut azi citeva poze cu acvariul inainte sa tund rotala si sa o replantez .Sper ca nu va zapacesc prea mult cu pozele mele . . Scuze pt comoditatea de a nu mai scoate aparatura cind am facut pozele. Sper sa va placa si asa .
Lucian am inceput sa dozez separat, dimineata micro si seara macro . Cit de curind va trebui sa fac primul trimming la rotala. Vad ca si bucephalandra au a dat cite o frunza noua ( cred ca e din rezervele plantei , nu cred ca a apucat sa se si adapteze ) .
Foarte fain bazinul tau , eu acum il vad prima oara . Merita o poza si fara aparatura in apa .
Am vazut astazi la un magazine Limnophila spec. Vietnam si mi s a parut faina si ca s ar potrivi in bazinul tau la marginile tufei de didiplis ( pe laterale puse dar nu f . simetric ) . Ce zici cum ti ar placea ca planta ?
M ar bate gindul sa mi iau si eu citiva .
Sint niste pesti tare frumosi .
Sint convins ca poti sa creezi " o poveste " frumoasa in jurul pietrelor mari .
Eu in al meu am 6 specii si nu mi se par multe . Cred ca totu sta in a le combina frumos , sa nu ti strice layout ul general .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: