[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Maine imi iau jbl korall fluid 100 ml si jbl maris.
Pana la urma la reef nu au catalina goby, asa ca imi iau de la Andy 2 Dascyllus Aruanus.
, binenteles, in mod oficial!
Poze:
https://www.flickr.com/photos/124541594@N02/with/14441557451
ps: le incarc pe forum cand am timp;
Daphnia gasesti la auchan, 8 lei 400ml, foarte ieftina.
Astazi mi-am luat de la eleven pulxing xenia, kenia si niste ciupercute, urmeaza poze.
Nu, in 2-3 luni pun la punct acvariul de care am amintitv acum cateva posturi, pana atunci caut un mascul superb de betta, daca gasesc curand nu mai fac acvariul asta mic de creveti.
Ar fi buni 2 melci Nerita sp. sau Turban, doar pe astia i-am gasit?
Pana la urma am inceput un setup pentru creveti intr-un Red Crane clasic 20, urmeaza poze dupa ce il amenajez, ca deocamdata e cu vechiul decor din The Betta Home.
Se poate inchide, mi-a murit masculul de betta, am pus femelele in acvariul comunitar, deoarece acest acvariu avea fata zgariata am intors capacul pe latura din spate care nu era zgariata si urmeaza sa-l fac pentru creveti.

Ar merge sa-mi iau 2 Turban Snail si un hermit care mil iau zilele astea?
Cumpar melci, Nassarius, Tectus, Turban si "echipa de curatare".
Nu toate specile, de care gasesc, preferabil in Constanta.
Superb acvariu!
Frumoase pietre!
Sfatul meu ar fi sa renunti la decorul de plastc, in rest e ok pentru un incepator.
Crevetelui ii merge foarte bine, azi imi iau primi melci si niste fraguri de corali de incepatori si saptamana viitoare vin pesti, Dymax Vortex fan w-8 si Aquael versamax fzn 3.
La ce ati trecut?
narcis wrote:Vezi ca bambusul acela nu cred ca va rezista mult in apa, eu m-as orienta spre altceva.

Nu pun numai bambus.
geani wrote:Daca este lucky bambus rezista dar as recomanda sa le iasa cateva frunze afara din acvariu.

Da, asta este.

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: