| Message |
|
|
Sorinel18_my wrote:Cred ca daca observati in principiu lipseste litera "e" ca s-a stricat tastatura  ,dar mai mai fac si alte greseli 
Aici era vorba de litera " N"... Mie chiar mi-a placut cum suna - "Salutari din ou"!
Cine oare a modificat, ca era meserias de tot? :sic:
Cit despre greseli... tu posteaza fara teama, ca ne desurcam noi cumva cu descifrarea!
Si repara mai repede tastatura aia, ca daca o tii tot asa, nu stiu cum vom mai avea placerea si onoarea "sa te mai auzim".  )
|
 |
|
|
total off topic:
Sorinel18_my wrote:May g.g sa stii ca asa e obisnuit ca totusi e plecat de multi ani din Romania si probabil ca asa are tastatura , ca nu cred ca se chinuia sa puna la fiecare 
Sorinel18_my wrote: Si eu o fac si ne intalnim si iti dau sa vezi ce a iesit ca eu nu am ce pesti sa hransc cu ea ca inca nu am discusi si nu imi permite spatiul din acvariu sa imi iau in 86 de litri nu ma ce pune
Da tastatura ta ce are?  Tu intelegi ce ai vrut sa zici aici? :o Ca mie una imi da cu radical...Nu virgule, nu punct, nimic...
Stiu, o sa zici ca sunt mare circotasa, dar nu ma pot abtine, na! :sic:
on topic:
@Ant: Nu te complica atita pentru broscuta. Pentru ea se gasesc destule produse in comert, iar inima de vita sau carnea de pui, fara alte ingrediente sunt un deliciu. 
|
 |
|
|
MARELE ALB wrote:Circotasilor  ! Unde vedeti voi litere lipsa si alte prostii    ?
Norocul lui ca are un inger pazitor, care corecteaza dupa ce scrie Sorinelu'.
Da' lasa ca parca vad ca mai apar perlute! 
|
 |
|
|
kid wrote:Dupa dute in obor unde spre dezamagirea mea mai nimic. Dar am gasit cativa pierduti pe aloko.
Nu se poate sa nu gasesti scalari in Obor. Mergi simbata sau duminica dimineata.  . Mai poti incerca la magazinul din Piata Muncii, Anumax-urile care sunt si ele destule.
|
 |
|
|
kid wrote:cat de repede ajung la maturitate? tinand cont ca vreu sa-i iau mici
Cam dupa 8 luni - an
kid wrote:si merge sa iau 3? sau numai perechi
E mai indicat sa iei mai multi mici. Daca vrei o pereche, poate doar de la cineva caruia i-a mai depus deja si a avut si pui de la ei. Asta ca sa nu te pacalesti si sa iei doar masculi sau doar femele. Dar oricum e altceva cind ii cresti tu de mititei...
|
 |
|
|
manyaku wrote:si titlul topicului.... :-) 
Tot mai maninci litere, Sorinele!!!!!  Clasa a 9 -a sa fie de vina de data asta?
In fine, bine ai revenit! :-) O gramada de lume ti-a simtit lipsa! 
|
 |
|
|
Bine ai venit!
Eu zic sa pastrezi neonii - ca tot zici ca iti plac asa de mult, iar pe restul sa ii dai / vinzi. Sunt prea multi pesti in 40l, iar scalarii se vor face mari, xifo la fel. Citeste despre Volumul acvariului si numarul pestilor 
|
 |
|
|
Val wrote:. De la 7 la 8,5 ma omoara. Si, evident, pe acolo pe undeva e apa mea... .
Cind o sa ajung diseara acasa, ma uit pe testul de pH la valorile astea doua.  Trebuie sa ne lamurim cumva! 
|
 |
|
|
La 6,5 mi se pare usor mai deschisa culoarea...e mai "prazuliu" verdele...
Acasa am teste de la Tetra si au culorile sunt mult mai clare. Si eu sunt de parere sa le incerci pe acestea. 
|
 |
|
|
MARELE ALB wrote:1. Din ce stiu eu atit salamandrele cit si tritonii sint protejate = n-ai voie sa-i capturezi.
.
Da' vinzatorii aia isteti de ce nu stiu chestia asta?  Or sa ajunga sa vinda si sobolani pe post de porcusori de Guineea... 
|
 |
|
|
Vezi ca au prostul obicei de a o "sterge" din acvariu  , daca acesta nu e acoperit. Cit despre cum se impaca cu pestii...nu vreau sa zic nimic...  . Pe vechiul forum au fost tot felul de discutii pe aceasta tema. 
|
 |
|
|
adi_ci23 wrote:
ali wrote: De scapat de ei este simplu : Scos pesti ,plante apa (dar nu toata ) si facut saramura cam o noapte .
vezi sa nu reusesti sa ii inmultzesti

Despre cine vorbiti? Despre melci sau...despre viermisori? 
|
 |
|
|
kid wrote:acvariul este de 100l. Nu crezi ca merg vo 2 perechi???
Nu prea...  Si ar trebui 100l doar pentru o pereche. Fara alti pesti.
Daca vrei neaparat scalari, renunta la pestisorii pe care ii ai acum, cumpara mai multe exemplare mici, astepti sa creasca si vezi daca se alege o pereche iar pe restul ii dai.  Chiar si un acvariu de 120l inseamna putin pentru 2 perechi.
|
 |
|
|
kid wrote:Vrea sa mai adaug ceva in acvariu si ma gamdeam si la scalari, dar nu stiu daca se intelege cu ce am: neoni, guppy, zebre, xifo.
In primul rind, pentru scalari iti trebuie un acvariu mare. Cu cit mai mare, cu atit mai bine. Merg impreuna cu neonii, insa guppy, zebrele si xifo o sa-i zapaceasca cu fitiala lor. Si mai ai si toate sansele sa faci un amestec de toata frumusetea.
kid wrote: am auzit ca este posibil ca scalarii sa manance plantele???
Daca le dai si hrana vegetala, nu au nici o treaba cu plantele. 
|
 |
|
|
kid wrote:dubios...si eu am luat niste plante de la doi oameni de pe forum. le-am spalat inainte, le-am pigulit chiar si dupa 1 sapt m-am trezit cu vo 2 melci zic eu f mici care haleau de zor la plante
Asta e ceva normal, nu dubios.  Si oricum, de la melci la viermisori e cale lunga... 
|
 |
|
|
GeorgeB wrote:
verific acasa daca e mascul . aripioara de sus trebuie sa fie ascutita , nu ?
Masculii au dorsala ascutita si mai dezvoltata. 
|
 |
|
|
FLORI AN wrote:Ai putea dezvola idea cu drojdia... detalii ca nu am nici cea mai vaga idee desprea ce trebuie sa fac (cata drojdie, cum, unde, etc)
De exemplu: Co2. Si mai cauta si pe forumul vechi, ca s-a discutat destul de mult pe tema asta. 
|
 |
|
|
koala wrote:oarecum off-topic da' totusi "la subiect" :
... Dolly, ai taiat pan' la urma bufetu' ala florentin ?  ...
Nu raspund la asftel de procovari! :stramba:
P.S. Da' sa stii ca te tin minte pentru asta! 
|
 |
|
|
Barabula wrote:
Chiar asa! Cum arata puii de pomaceea?
La fel ca parintii lor, cum altfel?  Uite aici articol despre melci.
|
 |
|
|
Cory wrote:spatiu am destul dar suntem atat eu cat si soata adeptii stilului minimalist, ceva gen "less is better" si un acvariu prea mare incarca prea mult sufrageria.
200l nu mi se pare deloc " less"...  Ai cu ce sa-ti clatesti ochii dupa o zi de munca! :-)
Cory wrote: ma gandesc la ceva gen iaz in curte, acvariu in sera sau sufragerie, eventual unul marin....
La mai mare! 
|
 |
|
|