[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: radu_dragan
Forum Index » Profile for radu_dragan » Messages posted by radu_dragan
Salut,pun si eu o intrebare(sper ca nu se supara cine a deschis topicul,nu are rost sa mai deschid si eu altul),filtru intern(am 2 externe) pt acvarii de 400 l,silentioase sunt?
Mai mult sunt interesat doar de vanturarea apei,ma gandesc si la pompa de valuri dar citisem undeva daca am doar externe apa nu v a fi limpede,trebuie si unul intern
Acvariul are 1900 lungime,3 pesti,ciclide mari,1mFH,1m Carpintis si 1 m GT
Este un filtru intern care se ataseaza de in la filtru extern?
2 filtre interne in ambele capete ale acvariului,pompa de valuri sau acel filtru care se ataseaza la filtru extern?(daca se poate si un pret estimativ ar fi mirific)
Multumesc
Foarte bine a zis Koala

Eu am facut la fel si nu a mers,bine la FH nu severum
Cred ca este mai bine a 2 varianta,sa dai masculul dominant
Asta este doar parerea mea asta nu insemna ca asa si trebuie sa fie
Salut,liniste in acvariu cred ca vei avea liniste maxim o zi,vine altul dominant
Din cei 4 nu s au ales?
Daca cel dominant este alesul femelei poti face schimb cu oricare din cei 2
Ce stiu eu la americani,cand sunt 2-3 perechi nu vei avea liniste in acvariu,ori ti doar o pereche,ori doar masculi ori doar femele
Salut
Am vorbit cu cineva de pe un forum sa mi faca un cub de 40 cm si dupa 2-3 luni a inceput sa curga,vina,a fost exclusiv a mea,el mi a zis ca sticla de 4 este cam riscanta si ar trebui de 6 dar eu incapatanat si cu gandul sa fie cat mai ieftina : lasa ca merge si asa".
PS-deci fiind doar un baiat care confectiona acvarii deci nu firma si tot mi a spus treaba asta,parerea mea ca firma este de vina
O zi buna
1. rotor,cartuse,provin de la filtre sp ,15 lei
2. pietre aer, 10 lei
3. sters geamul5 lei
4. si 5. asiprator 15 lei
5. Juwel 20 lei(ambele)
6.Flowerhorn 7-8 cm, 50 lei bucata ULTIMI 10
7. Capac acvariu ,60x30 AQUATLANTIS + rama de jos, 50 lei
8. acvariu 85 L 70Lx30lx40h, geam 6mm, spatele este colantat in negru, lipit profi cu silicon transparent BISON. ,capac comatex negru,lumina pe leduri (nu prezinta zgarieturi)+ magnet geam+minciog+incalzitor 100 lei
9.acvariu "home made" 50 l, capac artizanal(nu este lipit estetic), 50x40x27 20 lei
10.Difuzor de aer reglabil Eheim 5 lei
11. skimmer (l am folosit o data) 40 lei
12. capac acvariu HB 126 l , 100 lei

http://imageshack.us/g/593/odrc.jpg/

schimb cu pompa de valuri,mancare ciclide americane ,in/aut de la filtre externe(culoarea neagra)
0735517238 Radu
PS-poza este cu tatal FH
1. rotor,cartuse,provin de la filtre sp ,15 lei
2. pietre aer, 10 lei
3. sters geamul5 lei
4. si 5. asiprator 15 lei
6. Juwel 20 lei(ambele)
7.Flowerhorn 7-8 cm, 50 lei bucata ULTIMI 10
8. Capac acvariu ,60x30 AQUATLANTIS + rama de jos, 50 lei
9. acvariu 85 L 70Lx30lx40h, geam 6mm, spatele este colantat in negru, lipit profi cu silicon transparent BISON. ,capac comatex negru,lumina pe leduri (nu prezinta zgarieturi)+ magnet geam+minciog+incalzitor 100 lei
10.acvariu "home made" 50 l, capac artizanal(nu este lipit estetic), 50x40x27 20 lei
11.Difuzor de aer reglabil Eheim 5 lei
12.O cioata 80x20x25 50 lei
13. skimmer (l am folosit o data) 40 lei

http://imageshack.us/g/593/odrc.jpg/

schimb cu filtru extern,pompa de valuri,mancare ciclide americane
0735517238 Radu
PS-poza este cu tatal FH
Salut,scuze ,am uitat sa inchid postul,plantele au fost donate

Rog inchideti,multumesc
Multumesc,rog inchideti
exact ce am spus si eu,o cutie de polistirent este foarte buna,binenteles provizoriu
pana gasesti un acvariu sa nu stai cu pesti in borcane si cani,poate gasesti cuti de scartietoare sau intr o cutie de lemn sau carton puin celofan ceva mai mare si ai un fel de bazin
Donez anubias,nu sunt intr o stare excelenta
Dca aveti 2-3 ventuze sau in de la filtru extern ....
0735517238 Radu
Maine le pot dona,dimineata
cred ca ma voi lasa pagubas,cand voi avea bani voi schimba acvariul pt moment il las asa
multumesc de raspunsuri
Ma gandeam ca poate va ceda lipitura,stiu ca totusi este greu si mare grija la degete,cel mai mult ma temeam sa nu se poata dezlipi
Este greu dedesfacut geamul?
Este riscant lipirea altei fete?
Salut,am tot citit de sticla ultraclara si sunt foarte tentat,ori sticla ultraclara ori sticla normala
Am un bazin 1900x400x500 neavand bani foarte multi sa fac altul tot pe la dimensiunile astea binenteles latimea de 500 as vrea sa inlocuiesc geamul din fata fiind zgariat din cauza lemnelor care le am tot asezat,sticla este de 10 si fundul de 10 si 8,are 4 ranforsari pe latime si 2 pe lungime,pot schimba geamul?este riscant?foarte greu de deslipit geamul?
acvariu 380 l,1900x400x500,geam 10
Suport teava rectangulara
Capac pal,drosar osram 2x54.2 neaone osram 965 + 1 cadou
Folie neagra pe spate
Este putin zgariat de la mangrove
500 lei

Flowerhorn 7-8 cm, 50 lei bucata ULTIMI 10

Capac acvariu ,60x30 AQUATLANTIS + rama de jos, 50 lei

85 L 70Lx30lx40h, geam 6mm, spatele este colantat in negru, lipit profi cu silicon transparent BISON. ,capac comatex negru,lumina pe leduri (nu prezinta zgarieturi)+ magnet geam+minciog+incalzitor 100 lei

acvariu "home made" 70 l, capac artizanal(nu este lipit estetic), 50x40x27 30 lei

Difuzor de aer reglabil Eheim 5 lei

O cioata 80x20x25 50 lei

schimb cu filtru extern,pompa de valuri,mancare ciclide americane sau acvariu 120x50x50 (fata sa nu fie zgariata)
0735517238 Radu
PS-poza este cu tatal FH
donez background hartie,diverse marimi si modele(plante,corali,lemne,pietre)

0735517238 Radu
cumpar o pompa de valuri,lasa ti ofertele voastre pe pm cu caracteristicile ,pretul si starea ei
Multumesc

Flowerhorn 4-6 cm,50 lei bucata
Capac acvariu ,60x30AQUATLANTIS + rama de jos,60 lei

85 L 70Lx30lx40h, geam 6mm, spatele este colantat in negru, lipit profi cu silicon transparent BISON. ,capac comatex negru,lumina pe leduri 110 lei(nu prezinta zgarieturi)+ magnet geam
acvariu 120 l,80x30x41,lipit cu silicon transparent,nu prezinta zgarieturi, 60 lei
Difuzor de aer reglabil Eheim 5 lei
o cioata 120x40x40 60lei(sta lejer la fundul bazinului)
anubias 2-5 lei(depinde de marime)
Bonusuri-multe background uri hartie cu lemne,pietre,plante,corali,etc
schimb cu filtru extern,pompa de valuri,mancare ciclide americane sau acvariu 120x50x50 (fata sa nu fie zgariata)
0735517238 Radu
PS-poza este cu tatal FH

Forum Index » Profile for radu_dragan » Messages posted by radu_dragan
Go to: