| Message |
|
|
|
si caraseii si sanitarul trebuiesc vanduti,donati deoarece in acel acvariu nu se dezvolta normal si cred ca nu ti plac carasei subnutriti
betta sta impreuna cu femela doar in timpul reproducerii dupa ce ies alivienii trebuiesc despartiti deoarece masculul bate femela pana o omoara
P.S.-documenteaza te despre ce pesti vrei sa ai in acvariu,incearca un biotop este mai frumos un acvariu biotop doar cu 1 peste decat un acvariu cu 10 pesti necompatibili si de dimensiuni mari
|
 |
|
|
|
50 l 2 perechi betta,3 carasei si un sanita?(doar un carasel are nevoie de 50 l)
masculi de betta se bat pana la moarte
betta nu suporta stresul,curenti de la filtru,etc
|
 |
|
|
o fierbi doar in apa,schimbi apa adaugi sare si o mai fierbi o data daca si atunci mai ingalbeneste apa o arunci
|
 |
|
|
|
vand pui Elongatus Mpanga in jur de 25,1 cm,1 leu bucata,0735517238 radu
tatal lor
|
 |
|
|
|
Salut
Esti unul dintre putinii oameni care recunoasti ca din cauza ta au murit pesti(de admirat curajul tau)
Decat sa ai mai multe acvarii si sa nu fie nici unul complet echipat mai bine cumperi un acvariu de 20-30 l,filtru,incalzitor,substrat,plante,etc si un superb Betta care este mai usor de ingrijit(dar nu lasat de izbeliste),frumos,poti privi comportamentul lui de luptator,etc
Stima
|
 |
|
|
|
vand acvariu DELTA 60 l,nu este folosit,este nou,are 1 neon care a fost aprins sa vad daca functioneaza 55x55x40
200 lei
|
 |
|
|
|
salut,specifica si pentru ce acvariu ( litri) ai nevoie de filtru extern
|
 |
|
|
|
salut,solutia este simpla
1 ori cumperi un acvariu mult mai mare si pui caraseii acolo si guppy in cel 30l
2 poti vinde sau dona carasei
|
 |
|
|
|
dai filtrul extern separat?
|
 |
|
|
|
Salut si daca le ia colegul dexlink sunt multumit ca ai anuntat ca sunt rezervate si in caz ca nu le ia el ni le vei da noua
Toata stima din partea mea
|
 |
|
|
|
salut,eu nu am spatele puternic dar sunt interesat de inele ceramice,poate faci un pret si vorbim
lasa mi nr tau pe privat daca vrei si vorbim
salutare
|
 |
|
|
|
multumesc,rog inchideti
|
 |
|
|
|
vand acvariu cumparat din hornbach,180l,fundul acvariului este crapat,se poate inlocui,50 lei sau schimb cu diverse acvaristica
|
 |
|
|
|
Salut cristi,multumesc de raspuns
Vroiam sa nu fi tocmai tu cel care mi ai raspuns la subiect,nu ca nu sti ceea ce vorbesti sau te bagi aiurea,din potriva ,esti tatic in africani si cum pui tu suflet in ceea ce faci mai rar gasesti,daca tu mi ai raspuns la subiect ar fi frumos din partea mea sa comentez si eu la jurnalul tau dar nu am conustintele necesare,nu ti pot da un sfat,nu pot pune o intrebare ,etc toate decurg cum multi ar vrea dar nu au timpul,bani,cunostintele,rabdarea ,etc
Multumesc de aprecieri
In legatura cu piatra(pietrele)momentan nu umblu la ele
La pesti m am hotarat ,poate ca nu sunt chiar atat de compatibili,poate mai renunt la ei dar sunt 5 specii care o sa fie 1M si 3F
acei msuli
firefish
cauruleus
fryeri icebarg
labidochromis hongi srt
Sa auzim numai de bine
|
 |
|
|
|
si inca 2 poze