[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
fish_lover wrote:Ma bucur ca mi-a raspuns d-nul Ioan.De altfel eram sigur ca-mi va raspunde pentru ca-l stiam un om cu adevarat experimentat in domeniul acesta,iar eu aveam mare nevoie de sfaturile dumnelalui.

Chiar este!

fish_lover wrote:
PS: As dori sa stiu ce s-a intamplat saptamana trecuta pentru ca mie imi arata ca am fost banat ....(scuze ca pun intrebarea aici dar am un motiv intemeiat:timpul )

Habar nu am ce s-a intamplat sapt. trecuta, insa avand in vedere ca poti posta e clar ca nu este nici o problema.
Caut sa cumpar 50-75 de scalari (9 cm) extrem de urgent.

Ofertele trebuiesc trimise catre mine prin PM sau E-mail, insotite de foto sau link la foto, si toate detaliile legate de pret, dimensiune, livrare, modalitate de plata.

Astept oferte numai de la cei ce pot sa-i furnizeze pana sambata seara ora 20.

Pestii trebuie sa fie perfect sanatosi si fara malaformatii.
1. Limnophila hippuroides
2. Nesaea
3. Microsorium windelov
canadezu wrote:
intotdeauna verific sa am aproape 20ppm NO3

multi nu inteleg ca fac o greseala incercand sa tina NO3 la 0.
Cred ca usor, usor devii taticul algelor.

Simt asa in aer ca te paste o promovare! :bpc:
E greu de spus daca e sau nu trucat. Reflexul lui Pavlov poate sa functioneze chiar si la pesti. Insa am totusi retineri ca ar fi adevarata.
ok
din ce am vazut in poze nu prea ai reusit un wet&dry, petru ca este in permanenta inundat.
Frumos spus.

Sa nu creada careva ca problema noastra o reprezinta stocurile sau banii, importatorul si distribuitorii sai nu vor ramane cu plante pe stoc, se dau ele nici o grija , insa imi pare rau ca nu avem pasionati pe forum pentru ele, mi-ar fi placut ca plantele mai deosebite sa aiba un public targetat, iar majoritatea covarsitoare sa vina de pe forum, insa ...

Plantele oricum sunt si vor ajunge si in continuare in magazine, unde oricum se vor vinde cu rapiditate ca si pana acum, dar e posibil ca un monosolenium sau o tonina sa pice pe mana unuia care tocmai achizitioneaza un bol, un castel si doi carasi.

Noi sa fim sanatosi! Inca odata multumiri lui Sandu pt tobele batute si lui Bogdanel ca ne asculta si aduce ceea ce dorim.

PS: am Snow White mari si superbi, astia chiar nu sunt de vanzare, doar voriam sa ma laud
Ultimul nu e cu siguranta. Insa cu siguranta e ultimul adresat forumului. De luna viitoare se vor achizitona numai din magazinele de profil. Si cu siguranta fara plante cotate dificile. Eu personal le voi solicita exclusiv pentru acvariile pe care le construim clientilor nostri, sau pentru sufletelul meu.

@Intros
chitron wrote:vezi ca a pus G.G. ditai lista de plante la vinzari .

da, dar sunt pe bani. )

De asemenea plantele respective se gasesc si in magazinele Animax.
@cei ce citesc si nu integ

Sicmar a incercat un spirit de gluma, iar chitron de asemenea a incercat o alta gluma. Nu stiu daca le-a reusit, insa sa revenim la plantele noastre.

Plante de calitate, clienti de calitate (numarati pe degete), 2000 de useri, 15-20 de acvarii in adevaratul sens al cuvantului (crescatorii de pesti nu se pun ca ei chiar nu au treaba cu plantele).

De aici trag concluzia ca 1980 de useri, ori au surse mai bune de plante, ori servesc numai plante de Tropica sau Dennerle, ori pur si simplu asteapta plante mult mai rare si deosebite decat cele pe care noi le putem oferi.
Multumesc pt aprecierea plantelor. Cei ce au mana, cu sigurana vor avea ce arata peste ceva vreme. Unele plantutre sunt catalogate ca fiind pretentioase/dificile, insa de aici pleaca provocarea.
Da.
Erata: Horemanii Red - 70 RON.
Daca nici acum nu sunt plante in Romania ...

image
image
image
Daca ai buget achizitioneaza unul Pro III.
Red-White Ryukin (6 cm) - 50 RON
Red-White Pearl Scale ("Bob de orez") (6 cm) - 40 RON

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: