[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Ca tot se oinchiriaza chestii.

Ofer spre inchiriere, pentru cei ce vor sa scape de alge din acvariile marine, Scatophagus argus aclimatizat la conditii de recif.
10x Leo

s-au epuizat. Din pacate nu au avut mare cautare, probabil ca o perioada nu vor mai fi adusi.
Mda,

@ Leo si Sandu
10x a lot!

@ all
Orice distribuitor, crescator, magazin, importator, en-grosist, trebuie sa obtina acordul meu sau al lui mosu pentru a vinde "chestii" prin intermadiul sitului sau al forumului. De asemenea pentru orice reclama trebuie obtinut acordul meu sau al lui Mosu.

Cei ce au ocazional "chestii" de vanzare le pot posta fara nici o problema si fara un acord explicit din partea mea sau a lui Mosu, la rubrica vanzari,
acelasi lucru este valabil si pentru cumparatori sau cei ce doresc sa faca schimburi

Pana acum pe acest forum au acord de postare a ofertelor sau a bannerelor: RedCrane, Diskusfun, IdaDiscus, Arhideco, Majia, Aquadelights.

Deci cei ce doresc reclama sau hostarea ofertelor trebuie sa obtina un acord scris de la proprietari.

In alta ordine de idei:
Sandu wrote:
Cine va tine ma aici sub greaua tiranie?
Noi nu mai vrem certuri, asa ca vant bun din pupa si fara melodrame zmiorcaite daca nu va place de noi
Noi sfatuim lumea dupa cum ne pricepem noi, avem experienta, ne pierdem timpul, munca la vedere de multe ori e dublata de zeci de pm-uri...daca va place in alta parte aveti drum liber sa va explice ei. Nu faceti o pasiune mai mare decat trebuie pentru acest forum...daca sunteti nemultumiti va puteti despartii oricand decent, daca nu corespunde intereselor voastre sau celor ce doriti sa le invatati de aici nu va tine nimeni cu forta. Tot ce am cerut este decenta....ca de multumiri nu mai e cazul de mult
este noua gama. Cand ai timp poate spui cate cuvinte despre el.
Echinodorus "ROSE"
Echinodorus grandifolius
Echinodorus magdalansis
Echinodorus martii
Echinodorus ozelot
Echinodorus paniculatus

de vanzare
http://www.testoase.go.ro/files/hibernarea.htm
Daca arunci un ochi pe fertilizantii ADA, ai impresia ca sunt parfumuri. Pana si ambalajul e la cele mai inalte standarde. Astea merita luate si numai pt ambalaj.
de la doage
super tare link-ul lui Betta.
Procedura corecta este asa cum a descris-o monoceros.
Sunt sigur ca icrele NU sunt de la Hoplosternum thoracatum. Acesta face cuib de spuma (ca si Betta) si nu muta icrele pe frunza.

Eu nu am reprodus acest peste insa literatura spune ca sunt stimulati de schimburile masive de apa, urmate de scaderea temperaturii.
La constructia cuibului Hoplo foloseste pe langa bulele de aer, frunze si/sau plante plutitoare. Femela depune in cuib 100-200 de icre, in transe de cate 25-30 icre, masculul va pazi cuibul si ii va adauga bule daca este cazul. Icrele eclozeaza in 4 zile, iar puii mai petrec inca doua zile in sacul vitelin. Puii ies la inot incepand cu ziua a 6, si pot fi hraniti cu artemia proaspat eclozata. Dupa eclozarea icrelor, mascul poate fi inlaturat. In primele 6-8 saptamani puii trebuiesc hraniti cu cantitati mici de hrana, insa de mai multe ori pe zi. "Armura" incepe sa apara cand puii au in jur de 1,5 cm. La 1 an Hoplo ar trebui sa ajunga la 12 cm. Ating maturitatea sexuala dupa varsta de 18 luni, dar de cele mai multe ori dupa 2 ani.
Eu prefer combinatiile de tuburi cu 4000-6000k. Sau combinatia de HQI 5000k, si tuburi de 10000k.

Partea cu cresterea corecta/normala a plantelor e clar ca nu tine doar de partea de iluminare. Asa cum zicea si Intros, trebuie combinata cu CO2 si sol.
December '04 - Aqua Design Amano General Headquarters!

- 3 pagini si un mini interviu.
Crossocheilus Siamensis (SAE) (2") - 7 RON (80 buc disponibile)
Nerita sp. (zebra snail) (L) - 8 RON
Monodactylus argenteus (mono) (2") - 35 RON
Betta splendens (crown tail male) (L) - 10 RON
Betta splendens (half moon tail male) (L) - 50 RON (10 buc disponibile)
Gyrinocheilos aymonieri (fancy algae eater) (2") - 5 RON
Helostoma temminckii (pink kisser gourami) (1,5") - 5 RON
Tetraodon biocellatus (figure 8 puffer) (ML) - 9 RON (20 buc disponibile)
Carassius auratus (oranda, red-white, black moor, ryukin, calico, runchu, pearl, etc) (MS, ML) - 5 RON - 50 RON

S - small
M - medium
L - large
1" = 2,54 cm

Comanda minima pentru provincie este de 200 RON. Transportul pentru provincie este de 20 RON.

Comanda minima pentru bucuresti 75 RON. Transport gratuit pentru Bucuresti.

Pentru detalii, comenzi, etc, va rog PM.
:paperbag:
E un simplu autocolant albastru. La o latime de 60 cm, e 7 ron / metru liniar, parca. Cred ca se gaseste in toate magazinele gen fero-metal. Se lipeste cu apa. Sau cum a zis Siliconu' e 9 ron de la JBL.
lazarginel wrote: Cat co2 trebuie ? este particularitate fiecarui acvariu si MANA FIECARUI ACVARIST
Asa ca tu decizi ?

@viviparu'

Exista un tabel de corelatie intre pH, kH si CO2.

Cate bule pe secunda? Faci masuratori si tot ajustezi pana cand ajungi la ceea ce doresti, iar la sfarsit vei vedea cate bule / secunda.
Incepand cu 10 septembrie:

- Crossocheilus siamensis (SAE)
- Tetraodon (various species)
- Neritina natalensis (zebra)
- Monodactilus argenteus
- Carassius auratus (various species)
- Betta splendens
- Helostoma (kissing gourami)

preturile le voi afisa in zile ce urmeaza.

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: