[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g

Snail, Hydra and discworms killer in freshwater aquariums.

era simplu, si asa cum am zis pe baza de Cu.
Hydra viridis.
Inceraca separat un tratament pe baza de Cu. Daca da rezultate, aplica la acvariu si scoate nevertebratele.

Ma impresionat faptul ca ai avut rabdare sa faci o poza de buna calitate (ajuta foarte mult la identificare), ai incercat diferite tratamente separat, si ai facut o descriere foarte buna a ceea ce ai constatat.
Asa ar trebui sa procedeze toti cei ce au diferite probleme de rezolvat!
Mitica wrote:Maxi sunt maxi ca dimensiune a pietrei sau ca dimensiune a bulelor? Adica au aceiasi porozitate?
Se dau si la bucata? Am vazut ca sunt 25 in pachet dele midi

Difera doar dimensiunea, porozitatea este aceiasi.
Se dau si la bucata, ele au fost concepute special pentru skimmerele interne pe baza de piatra si pompa de aer, deoarece la skimer este nevoie de bule foarte fine, piatra trebuieste inlocuita cam la 60 de zile.
Mitica wrote:Hello folks!
Puteti sa imi recomandati va rog o piatra de aerare care sa scoata bule cat mai fine?
Ma intereseaza ceva ce se gaseste in comert

http://www.zooplus.ro/advanced_search_result.php?keywords=wood
bilti wrote:@gg. poate nu m-am exprimat eu bine. intentia mea nu a fost sa-ti denigrez marfa (nu am fabrica de butelii deci nu sunt "concurenta") am vrut doar sa fiu bine informat si nu trebuie sa privesti acest fapt ca pe un atac.

Nici eu nu am fabrica de buteli, doar le achizitionez de la unul dintre cei mai buni producatori si vand catre cei pasionati o marfa de calitate.
Nu am vrut sa fiu nepoliticos, insa "Lider-ul national in tehnologia buteliilor", sunt sigur ca stie cum arata o butelie de CO2. Din moment ce au certificat de calitate si conformitate, in plus au si factura, nu vad care e problema daca sunt negre sau rosii.

Dar m-am hotarat, va las pe voi sa va procurati buteliile pe care le doriti, de acolo de unde doriti! Mult succes si ochii mari ca cepele sa nu va pacaliti, ca va da reaqu unu un extinctor vopsit negru, ca cica asa e standardul.
Mai fratilor sunt rosii ca asa vor muschii mei. Le pot comanda verzi, galbene, cu buline, cum vreti voi. SUNT BUTELII DE CO2, rezista la 200 BAR. Ce reaqu' parca am fi prosti. Ce ma intereseaza ce aveti voi prin rastelele de la munca.
Reductorul este separat si va pot oferi un reductor foarte bun de la Aqua-Medic, pretul lui fiind 85 Euro cu TVA inclus.
[quote="Porcu'"]Poze noi:

Preferata mea :

image

PIESA!
Va aduc eu butelii de CO2, 4 l, otel aliat, diametru 14 mm, inaltime 58 cm, supapa de siguranta, culoare rosie, nou noute cu certificat de conformitate si factura. Pret 95 euro inclusiv TVA.
Ca sa nu fac munca patriotica, astept sa se stranga macar 5 bucati, daca s-or strange.

Eu le folosesc fara probleme chiar la acvarii mari, se pot umple la orice centru de CO2.
Iau eu doua, le poti trimite?
Uita becurile, inceraca sa montezi 3 tuburi T8 fluorescente de 18W (60 cm) sau 2-3 tuburi T5 de 24W (60 cm)
Din fericire am vizionat saptamana trecuta catalogul ADA, la anumite produse ti se taie rasuflarea. Produsele sunt prezentate atat de bine, incat nu-ti vine sa le folosesti. Ca tot veni vorba de vinuri, acestea erau prezente si in catalog, si sunt sigur ca nu fac brandul de rusine.
:paperbag:
Biotehnologii de inalta performanta
De vanzare:
Snow White, 7 cm - 55 Euro
Blue Diamond, 7 cm - 45 Euro

Daca se achizitioneaza mai multi odata, pretul devine negociabil.

Informatii suplimentare pe PM, e-mail sau telefon.
AquaBasis Plus este turba.

Recomandarea mea din ce se gaseste acum pe piata ar fi o combinatie de Terralit cu Floredepot. Suplimentar cateva conuri Terrapur sau bile 7 balls.
INTROS wrote:... cred ca ar merita sa fie o fotografie la galerie cu el si prezentat aici...

http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=392
INTROS wrote:Inca nu sunt comentate de arbitri (nu stiu daca vor mai fi, pe mine de fapt asta ma interesa), dar inca e deschis votul popular la fiecare acvariu.

""Very pretty tank with good use of color. Pleasing use of diagonal lines in some places. Nice job!" ---Karen Randall

"Your plants are haelthy and the tank is clean! I would like to suggest you to work on your trimming technique to get the best of the stem plants as well as the composition of your design. " ---Luis Navarro

"I am not sure that I agree that the name is appropriate. I find the layout too complex and with way too many species of plants." ---Ole Pedersen
"
Cu 3 Sera RH 300W, tin un bazin de 2000 l.

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: