[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cozmastie
Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
eu ma refeream ultimul postat,primul de la stanga la dreapta),al doilea aranjament e mai complex din punt de vedere al plantelor...
mie imi place ultimul,dar as ingropa piatra din extrema dreapta putin in substrat,asta e doar plasarea.
astept orice parere,pozitiva sau negativa
e bine,ei se adapteaza usor,e fericit asa
mai am 2 pietre,una seamana cu cele gri deschis,si un mai mata gri,fina,dar nu prea pare sa aiba potential...
okk,revin cu un update,ce parere aveti de acest aranjament?ultima poza
https://img.plici.ro/album/OV
7.2 e neutru,e favorabil oricui,daca ai ph 7-7.4 e ok zic eu,daca imi aduc aminte,betta iubeste apa mai alcalina,poate un 7.6.sper sa nu ma insel
foarte reusit acvariul,algele acelea sunt nasoale rau,iti bate cumva lumina soarelui in mod direct pe acvariu?
3 carasi la 100 e ok,nu stiu cine ar vrea sa i ia,eu zic sa nu puna viviapri,o sa aiba o armata de pesti dupa 2 luni,mai bine tetra/barbs
daca ii plac nu e obligatoriu,carasii fac multa mizerie dar are ancistrusii acolo,oricum e greu sa donezi pesti,lumea vrea doar hardware
multumesc frumos,la fel tuturor!)
Salut,cred ca ai ancistrusi,aceia sunt "sanitarii",vei avea nevoie de un neon de macar 50w,apa o schimbi cu un furtun,cam 30%la 1-2 sapt,eventual poti cu ceva plastic sa cureti geamurile daca ai alge pe ele,astea apar de la lumina naturala ce bate in mod DIRECT pe acvariu.mancare gasesti pt carasi,ancistrusii nu au nevoie(din cate stiu eu).Pune o poza cu acv cat de repede,si seteaza ti locatia la profil,asa poate se gasesc ceva acvaristi din zona ta sa te ajute
foarte frumos,imi pare rau pentru pestisori...
frumos,pestii?cum sunt?
14
melcii sunt utili in cantitati normale,cat despre xifo,sper sa supravietuiasca,oricum arata bine
arata foarte bine,dar aceeasi problema am avut o si eu cu cuba,nu l am infipt destul de adanc si un peste mi l a scos din substrat
vesti bune
trebuia sa l speli si sa l lasi la uscat pe balcon pe un tifon(panza)
va fi cam greu sa plantezi in apa,nu inteleg de ce ai umezit totusi acvariul

Forum Index » Profile for Cozmastie » Messages posted by Cozmastie
Go to: