Ancamarketing wrote:Sincer raspunsul tau il asteptam
Aoleo, mai am un pic si rosesc
Ancamarketing wrote:aceste informatii vor prinde bine si la altii
Asa este
Ancamarketing wrote:
Astept un pachet de plante de la userul Katana si apoi voi posta si o poza cu tot "zarzavatul " ca sa ma sfatuiesti in legatura cu fertilizarea macro.
Ce specii de plante trebuie sa vina?
Ancamarketing wrote:
Deci, eu am inteles asa: fertilizez micro doar cu Ferropol 24 (o picatura la 50 de litri de apa) si macro cu pps-pro la jumatate de doza.
Sunt doua produse JBL pentru fertilizarea micro.
1. JBL Ferropol24: se pune zilnic, o picatura la 50 litri de apa
2. JBL Ferropol: se pune teoretic saptamanal (eu impart cantitatea la 7 si pun zilnic), daca retin bine 5 ml la 20 litri de apa (saptamanal).
Ancamarketing wrote:
De la Easy Life ce recomanzi ptr macro in loc de pps pro?
Pentru macro exista Easy Life Kalium, Easy Life Fosfo si Easy Life Nitro.
E un pic mai complicat pentru ca le dozezi separat. Partea buna este insa ca poti doza exact cat ai nevoie din fiecare.
Pentru inceput s-ar putea sa nu ai nevoie de Nitro, pentru ca nitratii ajung in apa si de la pesti.
PPS-PRO ul e o solutie all-in-one, le contine pe cele trei, avantajul fiind ca dozezi un singur produs (parca 1 ml la 50 litri de apa).
Dezavantajul e ca are lipsuri. Eu setupul trecut adaugam separat potasiu si fosfat.
Daca totusi nu vor fi multe plante, poti incepe cu el. Iar pe parcurs, daca va fi nevoie mai iei separat potasiu sau fosfor (de la easy life), in functie de ceva fi nevoie.