Message |
|
Nea' hadule, nea' hadule  ... cum te legi matale la cap, far' sa mi te doara.
Cand o sa vezi ce repede se haladesc "saculetii" aia, o sa-ti treaca chefu'.
Daca vrei musai-musai super filtrare mecanica, pune mana si foloseste perlon... il arunci la fiecare 2-3 zile si pui altu' nou.
Cei 2 bani ai mei, cum zic francofagii.
|
 |
|
claudiu.marin wrote:Am scos piatra in care era bagat si nu vrea nici de-al dracu sa iasa. Am incercat cu o scobitoare mai lunga si degeaba...Cred ca singura solutie e sa fac o capcana in care sa bag un crevete congelat. Am baut si berea cu nervi...
- Plm, normal ca nu vrea sa iasa, ca nu e idiot  ... asa a venit si la tine, tot bagat in ceva piatra. Ca, io nu cred ca l-ai cumparat in mod special. - Intalneste-te cu Pavelescu si da-i piatra aia cu totu'. Dupa ce animalu' iese d-acolo si se aciuieste pe la Pave' prin habitat, poti sa-ti iei bolovanul inapoi. 
|
 |
|
Pe scurt.
Daca pestii se freaca, atunci poa' sa fie:
- apa nasoala (cum a zis si Claudiu)... tre' sa vezi ce calitate are apa si sa faci niste schimburi.
- grish (Ichtyophtirius)... tre' sa te duci la petshop si sa cumperi ceva medicatie... reteta batraneasca era cu sare si cresterea temperaturii. Cauta pe aici, ca s-a discutat de multe ori.
|
 |
|
Pai, de aia ti-am recomandat sa vorbesti cu el... pentru ca stie un' sa comanzi si stie sa-ti recomande magazine serioase.
Nu ma gandeam ca beti impreuna, desi nici asta n-ar fi ceva de condamnat.
|
 |
|
Ia legatura cu Andrei ( um02122 - http://www.acvariu.ro/forum/user/profile/10232.page) ca si el e tot "englez".
|
 |
|
andreirdc93 wrote:Salut tuturor! Sunt nou pe acest site! As dori si eu niste pareri va rog despre grosimea geamului unui acvariu de 70x40x40 cm undeva la 112 litri am calculat! Va multumesc!
Geam de 8 mm.
|
 |
|
claudiu.marin wrote:Ok, multumesc mult. O sa vad cum naiba il scot...Deci, cine il vrea? 
Bah, am vorbit serios... il vrea Pavelescu.
Da-i un mesaj.
|
 |
|
Multumim pentru efortul depus!
Materialul este excelent!
|
 |
|
|
 |
|
Prea cuvioase, nu stiu ce sa zic de testele alea, ca nu le-am folosit... eu am facut lucrarea Domnului cu ajutoru' mucenicului Salifert (doar nitrati, pH si KH... restu' nu-ti trebuie).
Despre fosfati, numa' de bine! ++
Ori o chemi pe fetita asta, ca sa-ti faca sfestanie electronica, ori uiti de teste... restu' e doar vrajeala si harneala, fiule!
|
 |
|
Bah, io nu stiu test de PO4 care sa fie in regula... in fara de Hanna Montana, ofcors. God bless you!
|
 |
|
Sigur ca ai voie, nu avem probleme de-astea.
|
 |
|
Fiii mei, nu pronuntati numele Fiarei!
|
 |
|
robygym wrote:Inca nu stiu daca returul o sa-l fac ca al lui Catalin, sau dau inca o gaura in spatele acvariului.
Eu as veni cu returul pe deasupra, fara sa mai gauresc sticla inca o data.
|
 |
|
Plm, tinand cont ca e pe dinauntru, nu prea conteaza grosimea materialului.
Daca e dupa culoare, mie imi place fundalul negru... da' tine de gustul personal.
|
 |
|
Si mie o sa-mi placa, pentru ca acvariul e lat si e loc de "constructii serioase".
|
 |
|
Rasborele nu au treaba cu crevetii adulti, da' o sa haleasca puii (daca o sa ai pui de creveti).
Ahh, sa nu uit!
Foarte misto bazinul! 
|
 |
|
Sper ca le lasi o lumina de veghe, aprinsa peste noapte.
Daca parintii se sperie de ceva, atunci poa' sa-si manance puii (chiar daca sunt doar ei in acvariu)... sperietura poate proveni si de la un zgomot, trepidatie, etc. NU numai de la un stimul vizual.
|
 |
|
Antiphosu' ala tre' sa bolboroseasca cam asa cum face mamaliga in ceaun, atunci cand o invarti cu mestecaul. Stii despre ce vorbesc?
|
 |
|
E oarecum in regula.
Atat fluidizarea cat si picaturile alea pe care le vad (ala e reactorul de denitrificare?)... daca poti, da fluidizarea un pic mai tare.
|
 |
|