[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hans
Forum Index » Profile for hans » Messages posted by hans
Message
Deja s-a promis toti. Va anunt cand mai am o noua serie.
Salut. Mai am cateva fire. Cine mai e interesat ?
Salut. Dupa ce destul de mult timp nu prea am mai avut grija foarte mare de acvariu - tot ce am facut a fost sa schimb apa destul de des pentru discusi si sa le dau de mancare acum vre-o 2 saptamani am avut o mare surpriza: Crinumul avea boboc. Am dat capacul la o parte, am improvizat o lumina cat de cat si a reusit sa infloreasca.
Uite cum arata bobocul iesit din apa:
https://picasaweb.google.com/hans.tomescu/Crinum#5701519809813608530
Si uite si florea:
https://picasaweb.google.com/hans.tomescu/Crinum#5701520079771314402
Enjoy
Deocamdata rezervate ambele bucati. Diseara aflu daca s-au dat sau nu.
Salut. Am de donat 2 pui. Cate unul la un om. Numai pentru Bucuresti. Eventual accept la schimb alte plante. Detalii pe PM.
Salut. Vreau eu otto. Imi lasi pe PM un telefon ?
Din pacate deabia am facut curatenie in acvariu. CU prima ocazie, scot de acolo si-ti dau un PM.
Asa cum spune si titlul, donez aprozimativ 50 de Melanoides tuberculata. SUnt deja intr-o punga. Maine ar trebui dati. Cel care ii ia o sa primeasca bonus si un fir de ludwigia repens. Lasati pe PM un numar de telefon. In principiu maine sunt in zonele: P-ta Unirii, Gara de nord, bd. Miciurin si, mai tarziu in Crangasi.
Porcu wrote:Hai sa ma bag si io ca musca-n lapte . Pentru progresu' multilateral al acvaristicii romanesti in urmatoru' cincinal sugerez sa ajunga planta la cel la care are cele mai mari sanse .

DIn pacate este pe o buturuga plantutza si si asa o sa-mi fie greu sa o tai in doua. Asteptati, poate ca oamenii or sa o inmulteasaca si or sa o dea mai departe.
spulberica wrote:@hans: Extraordinar! Eu am in plan fertilizare bile de la JBL, lumina aprox 1 W/l iar CO2 la pastilute (cam pana la vara cand o sa am si sistem de aditie de CO2 la bazinul cel mare). Ne putem vedea pe weekend sa o vad si eventual s-o iau (daca pornesc nano-ul pana atunci)s-o inmultesc si pentru colegii nostri?


Am mai discutat cu un vechi amic. O sa va dau cate jumatate la fiecare. Vorbim pe PM.
Am eu aceasta plantutza, adusa din germania de la dennerle. Din pacate ii merge foarte prost - nici nu am mai avut timp sa ma ocup prea mult de acvariu. Daca cineva are conditii bune de tinut aceasta planta ( fertilizare, lumina, co2 ) o dau cu mare placere.
viulian wrote:Schema de fertilizare Dupla s-a dat.

Hans - dimensiunea exacta este de: 30cm cu tot cu picioruse la ambele capete, sau 28.6 dimensiunea tubului cu partea metalica cu tot, dar fara piciorusele adunate la dimensiunea totala.

Mersi. Dar m-am cam hotarat sa renunt la acvariul mic.
Salut. M-ar interesa pe mine neoanele. Vin la pachet cu drosere/startere/socluri ? Ce dimensiuen au neoanele ( lungimea ).
A incercat cineva solutia de la philips ?
Probabil ca-s larve de libelule (Chironomus). Ia uite-te pe google images.
Se poate si la vista schimba extensia fisierului. Problema este cu uploadul de poze in galerie - aloo, conducerea, se aude ?
Salut. Am nevoie de ceva artemia congelata, de buna calitate. Am luat de la Hornbach si nu-mi place de loc. Cred ca-i recongelata. smilie
Salut. Plantele au ajuns la bogdan-piranha.
@mirciulik: macar un telefon sa spui ca nu poti ajunge puteai sa dai smilie

Se poate inchide postul, multumesc.
Salut. Am o galeata de plante de dat ( niste valisnerii, cryptocorine si ceva java moss). Sunt disponibile maine intre 10 si 18 in zona universitatii - cladirea Universul. Daca nu vine nimeni sa le ia, or sa o ia catre primul cos de gunoi.
 
Forum Index » Profile for hans » Messages posted by hans
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com