[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
dan.pavelescu wrote:Eu sub standul meu am un blat de lemn pe care am lipit mocheta (sa-l pot impinge fara sa ma screm prea tare si sa nu zgarii parchetul).
Desi am avut bucurii cu apa varsata, parchetul n-a patit nimic.

Exista cineva care sa nu fi avut ? )
Cu atatea diagonale accesul la sump pentru intretinere sau modificari o sa fie un iad )
Vechiul meu bazin de 300L din sticla de 10 a stat 4 ani pe un stand de lemn cu 4 pereti vericali ( lateralele, una la jumatate si spatele ). E drept nu era pal ordinar, ci era incleiat cu altfel de rasini. Daca vrei sa faci musai stand din lemn alege un lemn rezistent la apa, gen TEGO:

http://www.dedeman.ro/bucuresti2/constructii/produse-din-lemn/tego/placaj-cofraj-tego-18x2500x1250-buc.html
Stiam si noi ;)
" Succese " multe in noul proiect!

Ca o curiozitate personala, de ce ai pus picioare standului? Adica imi e greu sa cred ca pardoseala din camera este atat de inclinata incat sa-ti creeze probleme cu nivelul apei. Eu am pus standul direct pe parchet, l-am verificat sa fie la boloboc iar acolo unde au fost probleme am folosit fasii de neopren de diferite grosimi. Nu zic ca nu tine dar ai 2 griji in plus: sa tina sudura la suruburi si sa nu treaca piciorul prin parchet.
Pana la urma la ce ora ne vedem ?
Nu-i bai, va cheama sa-l umpleti la galeata )
Nu ziceai ca pui 6 guppy ?
Lucian wrote:eu de vreo 2 luni mi-am luat un robinet din asta: http://wts-online.ro/fitinguri-cuple-racorduri/cuple-rapide-furtun-1-4/robinet-cot-reglaj-fin-conexiune-rapida-1-4furtunx1-4-furtun este superscump dar pot regla cum vreau eu fara sa fie nevoie de reductor...

D'asta am si eu, numai ca merge numai pe furtunas de 1/4 parca. Nu stiu pe cat are el alimentarea cu apa.
Ideal ar fi sa vezi la cineva cele 2 variante, sa vezi cum functioneaza si apoi sa te decizi
Misto decor, n-am ce zice, dar parca da mai bine cu niste zone cu substrat
Cred ca intern, ca d'ala extern nu ai loc ca altfel faceai acvariul mai mare, nu? )
Misto tare proiectul asta. O mega casa pentru americani.

Eu prefer fara picioare reglabile astfel toata greutatea acvariului va fi uniform distribuita catre parchet. Cat despre overflow, depinde de pozitia lui. Daca e extern trebuie sa decupezi in geamul lateral sau il gandesti mai scurt si pui cutia de overflow pe toata lungimea lateralei. Daca e intern, faci o laterala a cutiei mai mica.
In principiu eu cred ca pot ajunge la data si ora stabilita.
De unde se ridica pestii?
Au crescut misto.
Cand o sa-l gasesti in litiera, sa stii ca e nasol )
Si eu am cautat o vreme insa la americani nema,kanci,deloc
Incearca la farmacia McDonalds

Serios acum, am avut si eu probleme cu JD-ul care nu a mancat 2 saptamani. Din fericire, s-a rugat la Arsenie Boca si i-a trecut

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: