[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Dupa cateva sedinte de verde de malachit si albastru de metil

image

image

image

image
Dai doo beri sa le iau? )))
dan.pavelescu wrote:Doo bucati ti le dau io, dar sub nici o forma nu ma deplasez pana la Lujerului

Au tzatze mari? ))
Ideal e sa fie silentioase, ieftine, sa nu consume curent, sa fie subtiri, etc. ))) Gasim asa ceva?
Vine vara si nu mai vreau sa stau in baza AC-ului, ce ventilatoare silentioase stiti ?
ehe, din ce in ce mai bine

image

image

image
Ideea e ca geophagusii n-au nici pe dracu )
Ideea e ca rata de inmultire e mica, adica e asa de aproape 1 luna. In luna asta au aparut doua pe severumii gold, care au si disparut, una pe femala de red spotted iar acum una pe inotatoarea masculului. Tratamente aplicate pana acum:

Metronidazol- 10 zile
Jbl punktol ultra - 12 zile
Easylife multicura+antispot tot cam 10 zile.

Next? )
ui beleaua:

image

image

image

image

image
Bai nu...acum vreo 2 ani tot ma dadeam de ceasul mortii ca severumul are pe coada niste "chestii" de care nu am scapat dar nici nu au evoluat. Acum nu numai ca s-au inmultit, dar au aparut si pe alti pesti. Am facut acum 1 saptamana o cura de easylife si parca s-a imbunatatit situatia
Bai, nu mai reusesc sa scap de toate belele astea )

Azi iar am tot acvariul la carantina din cauza unor...puncte. Mai nasol e ca nici nu stiu exact ce sunt, nu sunt nici atat de mici si dese la ca Ichthyophthirius, sunt doar cateva boabe de 1-2 mm, una pe capul masculului de severum si inca vreo 2-3 pe unul gold.

Deci runda doi, Easylife Multicura + Antispot
Rabdare si tutun
Uite boss: http://www.amazon.de/gp/product/B00025Z6FM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3TSP5RXOXO7IV

Pret produs 8.31E
Pret ambalare + transport 1.91E/ buc

Total 10.22E/ buc

marcusyon wrote:LLedit: dupa cateva combinatii am reusit sa comand mancare de 30E cu cost de livrare de 3.81 E

Nu ziceai ca ne combinam la o treaba d-asta?
Sau am inteles gresit?

Batran si obosit, da' cu memorie buna. Ideea e ca si aici e ca pe ebay, fiecare produs e vandut de cate unu si altul si fiecare prodsd e tratat ca un colet separat cu costuri separate. In plus, eu am luat varianta mini, atat in varianta plutitoare cat si submersibila
http://www.amazon.de/Hikari-Cichlid-Staple-Large-250g/dp/B00025Z6FM?ie=UTF8&keywords=hikari%20cichlid&qid=1460269847&ref_=sr_1_4&sr=8-4

Cica free delivery

Later edit: daca mergi pana la checkout, la final baga cost de impachetare si transport aproape 15E la comanda de 19.35 )

LLedit: dupa cateva combinatii am reusit sa comand mancare de 30E cu cost de livrare de 3.81 E
Eu caut "scufundacioase" si nu gasesc. Poate reusim sa gasim un site de afara cu livrari si scadem pretul de transport
koala wrote:Da si tu un link...

Ai incercat aici si nu au ?

...
http://www.nevertebrate.ro/Hikari-Cichlid-Staple-medium?source=ps&affiliate=6C7B&click_code=a250a20ea2cc6c16b895232963737f95
Gasesti Hikari in Ro, dar numai varianta plutitoare
Faye wrote:Da, despre aia vorbesc. Deci leduri ne trebuie.

Cateva proiectoare led de 20W si aia e. Eu sincer ma gandesc sa incerc cu unele mai mici ca putere
Faye wrote:
opincarul wrote:Eva era femeie, nu? Parca din cauza ei am fost izgoniti din Rai, ca a vrut fructe si sa-si acopere veverita cu frunze

Pe cinstite acum, n-ar trebui sa-i fiti recunoscatori Evei? Iti dai seama ce plictis ar fi fost in rai? Toata ziua imnuri, nu tu o berica, nu o tzatza goala...
Si nici acoperitul ala mare pierdere n-a fost. Veverite goale pe toate drumurile acum.

La veveritele astea ai nevoie de multi verzisori ))

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: