[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
koala wrote:Mancarea de pisica e d-aia care mi-a ramas de la Botticelli... mancare pentru pisici diabetice.

In cazul asta se explica tot ))
koala wrote:Daca ma autosugestionez, atunci da, pot spune ca pare mai tras la burta... da' in realitate sunt doar 2-3 zile de "foame", n-avea cand sa slabeasca.
In concediu o sa stea nemancati 2-3 saptamani, mai da-i 'reaku!

PS: Am incercat iarasi cu boabe de pisica... a mancat 2 bucati. Plm, firu' vietii!

Mancarea de pisica era hair&skin ? ))))
Uite cine imi arata mie tzatzele in fiecare zi

image
La asa menajera trebuie si buturuga tapana ))
Dupa 11 zile de tratament am repus in functiune tot sistemul. Toata lumea pare in regula pana acum si sper sa ramana asa.

Edit: Caut niste pomaceea
Salut, nu arata rau, insa si mie mi se pare cam aglomerat.
Cam 3-4 saptamani cred
Geophagus-4 buc
Ma bag si eu :p
Dupa 3 zile de tratament lucrurile incep sa arate bine ba chiar au si mancat. Din pacate tratamentul e lung 12-15 zile si mai e de tras
Ala se hraneste cu pisici ))
N-am ce zice, e tare misto. Ideea e ca ar trebui cel putin 5-6 bucati pentru un comportament cat mai natural
Da, pentru variantele wild la 200+ lei. Pentru ceilalti minim 15
Pai si cate exemplare iei ca stiam ca au comanda minima de 10-15 buc
Red head tapajos si unii pe care inca nu i-am identificat
Sunt curios daca gasesti altifrons
Geo? Unde ? )
Yeeeee, de azi am si ichthyophthirius multifiliis. Yuhu
And the Oscar goes to...

image
E belita rau. In ultima luna am fost destul de ocupat si evident lucrurile nu au mers foarte bine. Banuiam de ceva vreme masculul de red shoulder de flagelate insa sambata am avut confirmarea cand in afara de gauri in cap am vazut si excremente transparente, si nu numai la el.

Filtru mutat pe circuit separat, pompa oxigen, incalzitor si metronidazol. Cantec, joc si voie buna

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: