Message |
|
Apropo de asta, acum cateva luni am gasit in Hornbach niste firemouth cichlids superbi. In acvariile lor erau maricei, ce sa zic. Cand i am bagat in acvariu au rezistat 5’ . Jaguarul a bagat unul cu totul in gura, ii mai iesea doar o mica bucata de codita.
Asa m am intristat, chiar imi placeau aia  )
|
 |
|
 Asta e acvariu de guppy
|
 |
|
Stii cum e asta cu marimea ? Depinde cu ce compari. Probabil daca i as baga in alt acvariu mai mic asa mi s ar parea si mie.
Cert e ca am tot zis ca ii dau, am avut treaba, timpul a trecut si vad ca deocamdata se inteleg bine.
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Si ai mei se bat, am niste polistiren extrudat cu folie de aluminiu d-ala de pus sub parchet pus ca un acoperis sa nu stropeasca ( cand se alearga zici ca toarna apa cu galeata prin casa). I-am auzit de cateva ori cum sareau in el  )
|
 |
|
Thereau wrote:
Iarba sa aiba
Pestii, Batranul sau subsemnatul ?
Toata lumea
|
 |
|
Thereau wrote:
marcusyon wrote:interesant de urmarit daca ai inima sa induri 
Salutare,
Bine punctat. Deja ma gandesc sa fac o modificare acum.Sa scot vreo 10-15 ciortani pe care sa ii donez,sa imi ramana doar 25 de capete din care sa se faca "selectia naturala"
Este adevarat ca pestii sunt destul de mari, mananca destul de mult, se caca exagerat de mult insa daca o sa mearga cu africani atunci o sa stim ca putem incerca acest experiment cu orice alte rase de ciortani
BTW : am uitat sa mentionez insa banuiesc ca se subintelege ca nu este o metoda inventata de mine, m-am inspirat din videoclipurile unui batran care mie mi-a inspirat incredere.
Isi spune Father Fish si este un crescator din America
Adaug mai jos un videoclip de pe youtube poate mai inspira si pe altcineva :
https://www.youtube.com/watch?v=r3RA-a2xeI8&t=423s
Bafta
Iarba sa aiba
|
 |
|
Salutare, interesanta abordare. Avand in vedere fauna pe care vrei sa o introduci nici eu nu cred ca vor rezista multi, mai ales ca se fac si destul de mari. Necesarul zilnic de hrana este destul de insemnat dar da, interesant de urmarit daca ai inima sa induri
SPOR
|
 |
|
Am de cand sa dau majoritatea pestilor ( daca nu reusesc sa ii vand, ii donez ) si sa pastrez cei 2 argenteea, 2 GT si 2 Geophagus
|
 |
|
La cat de des schimb eu apa...cred ca mai mult schimbi tu
|
 |
|
Cam acolo bate schimbul de apa, cam 1000L. De masuratori... doar Domnul stie ce e acolo
|
 |
|
Inspirat de recenta voastra activitate pe forum am reusit sa schimb si eu apa dupa...2-3 luni, habar n am de cand. Intre timp au murit batuti 3 vieja mari de catre cel mai mare dintre ei. Mai este inca unul mare, cel cu albastru-mov, dupa care vedem la care trece 
|
 |
|
Am schimbat aseara apa dupa ceva vreme. In perlon era deja mâl
|
 |
|
Toate 3 sunt in spate ?
|
 |
|
Ba voi radeti, dar astia e in stare de multe. Ca manaca flori e una, dar sa nu treaca la parizeru din frigider
|
 |
|
Aia zic si eu. NU le-am mai schimbat apa pana nu ma roaga ei
|
 |
|
Au mancat tot, radacini, frunze...cred ca erau in stare sa manance si ghiveciul
|
 |
|
Semi esec cu planta. Se pare ca radacinile sunt tare gustoase. Atat de gustoase incat planta a ramas fara radacini, prin urmare se cam usuca
|
 |
|