[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Am revenit din vacanta si mi-am facut timp de curatenie.

Pestii sunt OK cresc bine, nici un semn de boala, doar "juliturile" specifice .
S-a schimbat putin ierarhia in acvariu, Lutino cel mic, ala care-mi place mie, pare ca are aspiratii sa devina dominant. A crescut mult si ii ajunge deja pe cei mari.

In rest, daca va intoarceti din Grecia din vacanta, merita sa opriti o noapte la Veliko Tarnovo, orasul e superb, linistit si foarte relaxant. Daca aveti noroc prindeti si jocul de lumini de la cetate. Nu e zilnic, se face doar cand exista grupuri mari de turisti care platesc pentru asta. Pentru restu' e gratis.

Aha, deci culiseaza stanga dreapta, asa da!

Legat de masina doar o curiozitate personala. Nu am in plan asa ceva, eu sunt setat pe hothatch-uri si probabil urmatoarea mea masina va fi un Type R . Acum "convietuiesc" cu un Accord Type S 2014.
Intrebam ptr ca am vazut in ultima vreme ca Mitsu Suzuki si Toyota mi se pare ca au abandonat acest segment, care fie vorba intre noi, daca nu il folosesti in scopul in care ai luat tu masina, nu se justifica. De SUV nici nu mai vorbesc.
Cum mama zmeului tocmai la tine a moara de HITH?
Anul trecut era doar un Jaguar de 40+, era absolut impresionant. Baga mana daca ai tupeu !

Probabil n-ai avut timp sa verifici , dar e dificil cu aspiratul cu radacinile prinse asa?

PS: in afara de Jeep, mai face cineva 4x4 din astea adevarate de mers pe coclauri, la ora actuala?
Maculicauda astia se fac cu adevarat imensi, Am avut unul la vreo 35 de cm, da' l-am dat ca-mi speria pestii.
Spre comparatie Red Terrorii aveau vreo 20 de cm .
Sa nu uiti sa faci pe cameramanul diseara!
Pai momentan asta fac . Sa nu se bata si sa poa' sa se-ntoarca.
Trebuia anul asta, dar constructorul e "decat" la placa peste beci.
In functie de cum o sa-mi iasa spatiul de sub scara poate il fac pe asta sump

O sa fie cam greu ca-s multi si mai dureaza destul de mult pana va fi gata
Hai cu filmarea lunara:

Baboii cresc, sunt sanatosi si ca orice oscari tineri, foarte mancaciosi. Momentan Batman (ala negru cu picatele) si unul dintre oscarii red, cel mare dau mici semne de apropiere. Ii mai intrerupe din cand in cand cel Tiger insa nu se impune in fata lui Batman. Restul sunt preocupati exclusiv cu mancatul.
Papagalul e deja seful acvariului insa ceea ce mi se pare ciudat e ca mananca extrem de putin. Il am de cateva luni si nu l-am vazut decat recent ciuguling asa in scarba din granule. Si nici nu prea a slabit de cand il am.
75% din cateva sute, in cateva zile va fi plin de "puricei" prin acvariu.
Frumos acvariu!
Ia in filtru extern bun!
De unde ai luat radacinile?
Faina rau perechea de Syn! Urmeaza
Faini baboii!
Incepe sa arate cumva!

Da ce e secretia aia albicioasa pe jumatatea din stanga a acvariului, doar no fi nisip?

Io astept cu drag plantele, va vezi atunci ce curiosi o sa fie balaurii .
S ssss ss-a luat curentul cand popopopostam .

by koala: Muhahahaha, las' ca sterg "dublura" aia.
"Ahh, si un Echinodorus barosan!"
Sa aiba astia mici ce rontai cand se plictisesc prin bazin . Iti urez succes cu el!
Arata foarte interesant decorul!
Perechea de Syn e superba, dar cred ca nu o sa functioneze a la long, masculul e mare si destul de agresiv. Daca i se pune pata, termina femela intr-o zi.
Abia astept sa vaz si nisipul!
"Generos" ca de obicei cu pozele

Superbe lemnele! Eu sunt tare curios cum o sa arate.
Am facut aseara o filmare la repezeala, cam asta e:

Asta ar fi diferenta in cca 6 luni:

Pentru cei care au nevoie de material filtrant recomand o vizita la Racos. Este pe acolo roca vulanica pe toate drumurile. Am luat cateva bucati sa fac o proba cu ele. Sunt si bucati mari si maruntite pe marginea drumului in zona vulcanului.
Bine ai revenit in club!

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: