[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Astept inca factura de la TFH, pentru plata abonamentelor "colective". In fine ei se asteptau la un minim de 750 de exemplare / luna.
busted wrote:PS: E in joc reputatia mea de acvarist daca asta te face sa te simti mai bine !

ESTI OUT!

pentru spam cu PM-uri
distractie placuta pe forumul tau "cel mai comlet"
La un an de la declararea Politicii site-ului www.acvariu.ro dorim sa vă prezentam intenţii legate de viitoare sau prezente proiecte care sperăm să fie în conformitate şi cu doleanţele tuturor userilor de pe forumul nostru.
Cele 4 proiecte principale pe care vrem sa le ducem la bun sfarsit anul acesta sunt:

1. Upgradarea bazei tehnice, a serverului, schimbarea providerului pentru a facilita userilor o legatură mai rapidă precum şi posibilitatea de a folosii o nouă galerie foto mult mai performantă şi care să poată face faţă numărului mare de solicitări de a posta imaginile dorite.
2. Fideli principiilor declarate, legate de instruirea continuua a userilor forumului, am declanşat deja procedurile prin care incercam sa punem la dispozitia tuturor userilor posibilitatea de a se abona la una dintre cele mai recunoscute reviste din lumea acvariştilor “Tropical Fish Hobbist” şi de a se inscrie la secţiunea dedicată special acestui eveniment singular până acum în peisajul acvaristic românesc.
3. Formarea unei secţiuni speciale în care abordarea in mod profesionist a conceptului de acvaristica se va face prin propagarea unor articole publicate în interiorul acestei secţiuni, recomandarea unor produselor de marca, atestate, în dauna celor necertificate precum şi prin recomandarea de materiale documentare (carti, reviste, cd-uri), dar şi prin redeschidera altor secţini de pe forum la liber pentru a onora cererile de inscrie a numeroşilor doritori ce si-au exprimat această intenţie pe parcursul lunilor în care înscrierea a fost restricţionată.
4. Dar..nu în ultimul rând, am hotărât să relansăm o tradiţie a forumului nostru de a organiza periodic un concurs care să premieze realizările acvaristice ale membrilor nostrii.
De această dată am hotărât spre a veni în întîmpinarea dvs. si vom lansa nu unul, ci 3 concursuri care sunt dedicate numai userilor de pe forumul nostru şi care se vor putea bucura de premii consistente după cum urmează:

Concurs I – “Acvariul de 5 stele”
- un concurs cu periodicitate trimestrială prin care va fi premiat cel mai reusit acvariu al celor 3 luni
- pozele si prezentarea vor respecta intrutotul regulile de expunere ale concursului AGA in acest fel intentionand sa promovăm un acvariu pentru concursul internaţional de anul viitor.
- premiul: se premiază câstigătorul prin cumparaturi de pe www.zooplus.ro in valoare de 300 RON.

Concurs II – “Articolul (review-ul) lunii”
- concurs lunar prin care să fie premiat cel mai bun articol legat de acvaristică. In această categorie intră articolele originale postate de membrii ai forumului si nu traducerile unor articole care vor atrage descalificarea concurentului.
- premiul: se premiază câstigătorul prin cumparaturi de pe www.zooplus.ro in valoare de 100 RON.

Concurs III – “Fotografia lunii”
- concurs lunar prin care să fie premiată cea mai bună poza care imortalizează pesti, plante şi nevertebrate acvatice, prin care crede concurentul ca ar putea impresiona juriul. Intentionăm ca prin strangerea unui set de poze sa definitivam si suportul foto pentru o baza de date unde vor fi inserate imaginile premiate pentru a ne putea folosi in diverse descrieri.
- premiul: se premiază câstigătorul prin cumparaturi de pe www.zooplus.ro in valoare de 50 RON.

Condiţii de participare: toate fotografiile prezentate de membrii forumului nostru trebuie vor deveni proprietatea neexclusiva a Aquadelights Grup, ce va avea drept de utilizare asupra lor.
Concursurile se desfăşoară pe o perioada de o luna de zile calendaristica, incepe in prima zi a lunii si se incheie in ultima zi a lunii. Pentru concursul intitulat “Acvariul de 5 stele” perioada de desfăşurare este trimestrială
Pot participa doar membrii inscrisi. Inclusiv moderatorii si administartorii cu exceptia organizatorului.
In functie de valoarea prezentarilor lunare/trimestriale juriul/organizatorul poate revoca acordarea premiilor la oricare dintre cele 3 concursuri.
Nu se poate solicita valoarea premiilor in numerar.

Pe măsură ce vom îndeplinii cele 4 Proiecte pe care ni le-am propus în acest an, vom reveni cu amănunte la acest topic.

Concursurile vor incepe la 1 Martie 2007, iar pana la data lansarii vom pregati sectiunea de concurs cat si partea de galerie destinata acestora.
http://www.milwaukeetesters.com/

E ciudat, m-am uitat pe catalog si toate produsele arata profi, mai putin tot ce are indicativul SMS. E posibil sa te fi ales cu o "scula" cam ...
La apa dulce se calibreaza in 4 si 7.
De cele mai multe ori vin gata calibrate.
Senzorul se curata inainte de a fi introdus dintr-o solutie etalon in alta.

Era bine daca zicea-i ce marca si model e scula.
Da pestii? Unde's pestii? Pai astea sunt acvarii fara kilu' de peste? Nu tu un carasesl dragut, un bala, un pangasius?

Unitatea UV nu ar trebui sa lipseasca din dotarea nici unui acvariu modern.

Nu am constatat sa afecteze procesul de fertilizare. Unii le folosec cu timer, eu le folosesc non-stop atat la apa dulce cat si la apa sarata.

Sterilizatorul UV distruge orice forma de viata ce este direct expusa radiatiilor - microalge, bacterii, protozoare si alti paraziti, iar rezultatul este o apa cristal si pesti sanatosi.
Sandu wrote:
Asadar chestia cu ecologia si nutritia plantelor este mult mai complexa decat lacatuseria iar faptul ca madam Walstad a scis cartea aia intitulata "Ecologia baltilor imboschetate" si ca muierea respectiva explica cateva astfel de mecanisme pe intelesul tutror pitecantropilor...

Dupa ce ca e scumpa acvaristica, cine reaqu da pe o carte de 49$, ba mai mult nu are nici poze ci doar niste schite de mana.
Plant Plus de la White Crane, contine NPK. Eu il folosesc cu real succes si il recomand pentru acvarii foarte bine stabilizate, plantate luxuriant, cu pesti putini, cu un nivel extrem de scazut al nitratilor si al fosfatilor. Efectul, cel putin la mine, e de senzatie. Cu exceptia toninei, care a crapat din cauza solului ce nu a fost pe gustul ei, in rest am tinut in conditii foartte bune cam orice planta.

Foarte putini folosesc acest gen de fertilizanti, marii producatori recomanda fertilizanti ce nu contin fosfati si nitrati, pentru a evita astfel o explozie de alge.
Sandu wrote:...acuma sincer, sa va zic eu cat costa un HQI la 5500 Kelvini??? ...pai cred ca-mi luati gatu`...depinde cum gandesti insa...caci dai un ban da stai in faţă
Doar o ultima remarca omului ii functioneaza lumina 13 ore!!!...

Becul HQI 5500k Osram Flora, il am. Iluminez acvariul cam tot 13 ore. Am chiar 9 specii de plante. Ce chestie?!

Parerea mea este ca acvariul ala este unul foarte muncit, ce a trecut prin mai multe etape, intr-una din ele fiind extrem de bine echipat si controlat electronic. Ca in final omul a renuntat la filtru sau la controller ...
Am primit numarul pentru luna ianuarie.

image
fiecare se va putea abona atunci cand doreste. Noi vom incepe contractarea abonamentelor cu 19 februarie, iar prima luna a abonamentului va fi aprilie 2007.
Update:

Plantele sosesc pe 23.01.2007.
Cei care au comandat vor fi contactati pe 24-25 pentru livrari.
Le multumesc celor ce au sustinut si sustin in continuare acest mic proiect.
Pentru ca poll-ul o ia pe o traiectorie gresita, eram hotarat sa-l inchid, insa am vorbit cu Mosu' si a zis sa-l lasam deschis pentru a vedea parerea a cat mai multi useri.

Va invit sa face-ti calcule si atunci cand cumparati computere, autoturisme, ziarul cel de toate zilele, cand platiti lumina sau orice altceva.

Cei ce au facut calcule au omis taxa de transfer a banilor, si faptul ca din cei 50 ron/an se plateste tva-ul la stat, impozitul pe venit, hartia pentru facturi, plicurile, etichetele, eventualele reviste deteriorate sau care nu ajung de prima data la abonat si trebuiesc retrimise, softul de gestiune al abonatilor, plus transportul intern de la vama la firma si de la firma la posta, orele de munca.
Chiar nu vreau sa aud discutii despre cat costa revista afara. Acelesi discutii le aud la pesti, plante, aparatura. Luati-le fratilor de afara, dar nu odata cand se iveste ocazia, ci constant, si nu in ultimul rand, LEGAL.
Pe cei care cred ca ma voi imbogati in urma acestui proiect ii invit sa participe financiar si fizic alaturi de mine, si la sfarsit sa impartim profitul adus de revista.
Oricum pentru 18 abonati, 99% nu ar misca un deget, nici daca abonamentul ar fi 500 ron.
Daca nu apar nici un fel de probleme prima luna de abonament va fi martie 2007.
Dinsponibile din 19.01.2007!!!

Lista de preturi poate fi vizualizata accesand ACEST link

Fisierul este pdf. iar pentru vizualizare necesita Adobe acrobat reader.
Esti interesat de un abonament la o revista de specialitate din domeniul acvaristic? Revista este editata in limba engleza si vine din US.

Revista TFH poate ajunge la tine acasa pentru doar 200 RON / an. Pretul include toate taxele.

TFH Februarie
Piesa!

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: