[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Hmm, deci are 2 garnituri si nu stii inca de unde e problema?... schimb-o si pe aia.
Plm, asta e o intrebare la care tu ar trebui sa gasesti raspunsul... pentru ca esti acolo, langa filtru, si poti sa vezi CE si CUM.
As incerca sa pun tavitele inapoi, mai putin ultima (aia de sus)... vezi cum merge. Daca e in regula, atunci mergem mai departe cu presupunerile.
Probabil ca ele nu se aseaza bine, una peste cealalta, in momentul in care le umpli cu material filtrant. Nu stiu, e o idee.
Studiaza si tu si verifica ipoteza asta.
Filtrul ala curge de-a dreptul, nu ca "picura nitel"!
Opreste-l si scoate totul din el... pune-i capacul asa (adica, fara tavitele alea interne) da-i drumul si vezi ce se intampla.
Mie mi se pare suspect ceea ce vad acolo... pare ca "nu se aseaza capacul" asa cum trebuie.
Studiaza bine si "urechile" de prindere... sa nu fie vreuna fisurata / rupta si sa nu preseze cum trebuie pe garnitura.
Pai, daca nu e foarte mare, il poti atasa la mesaj... apesi pe butonul "Attachments" si selectezi fisierul.
Daca e mare, atunci solutia este sa-l urci pe Youtube si sa pui link aici.
Pestele a ajuns la colegul Gbyu69.
Topic closed.
Yeap, la tine e problema... incearca de pe telefon.
Cum adica nu mai apare? La mine totul pare sa fie in regula...
Bah, da' bine arata!
Cateva poze de azi...

- am separat acel alevin gasit in cutia BA... l-am pus intr-o sticla gaurita, ca sa aiba apa proaspata si sa nu fie "tras" in sump.
- plantele se dezvolta... am multe Vallisnerii care au ajuns deja cu frunzele la suprafata apei. Stolonii lor sunt imprastiati peste tot.
- cyano sta oarecum pe loc... nu se dezvolta, da' nici nu a disparut "peste noapte".

Una peste alta, sunt multumit de evolutia bazinului.
Ca sa zic asa, smilie
alinutz80 wrote:...cu toate ca e tare ciudat ca au murit doar in 6 7 ore...
Eu am adus discusi de la bucuresti la cluj sau de la pitesti la cluj si nu am patit niciodata sa imi moara de la transport....cine stie ce a fost acolo..

N-a fost nimic altceva decat lipsa de oxigen. Erau 20 de pesti maturi acolo in punga.
Asa cum deja stim, foarte misto!

... i-am "dat cu 8k" si mi-a stins lumina din camera.
koala wrote:... din "amintiri", parca am avut pe forum un coleg care oferea la vanzare un flowerhorn... cauta prin anunturile vechi.

Chiar despre colegul Radu_Dragan iti spuneam, atunci cand te-am pus sa cauti prin topicurile vechi.
Daca tot "citesti", atunci cauta topicurile lui Radu.
radu_dragan wrote:Salut,Ionut nu are pe stoc.
Cred ca el mi a scris si pe whatsapp si i am aratat ce avem pe stoc doar ca el vrea mascul,pui,kok,etc si avem si asa ceva dar cred ca pretul i sa parut prea mare

Pana mea, nu poa' sa fie si frumos si ieftin. Asta se stie.
Un peste rar si deosebit are pretul lui.
Exactly my point!
opincarul wrote:@all, priviti partea buna: daca algele se inmultesc, macar nu-s gay, ca pejtii

Bah, de-acu'-nainte sa nu va mai aud... am deja pui in acvariu, da?

Foarte, foarte misto! Felicitari!
Am completat eu "profilul", asa ca acum se vede orasul de resedinta...
OK, astept sa imi spui ce-ai rezolvat si apoi vedem daca Ionut are ceva pe stoc.
Severus, nu trebuie sa iti faci niciun fel de probleme... am putut sa te ajut, asa ca am facut-o cu mare drag.
Ceilalti 14 baboi si-au revenit integral si s-au integrat complet in "echipa" deja existenta in bazin... aseara deja alergau dupa mancare, alaturi de ceilalti.
===

Am primit mesaj ca azi soseste zeama de plante (HerbAquatic, aia recomandata de mos Pavelescu), asa ca o sa ma apuc de dozat zilnic. Sa vedem ce iese.
Pot sa confirm ca intr-adevar Cyano nu se mai dezvolta (dupa cele 6 zile de tratament cu Easy-Life Blue Exit)... acu' ramane sa vedem daca dispare de tot, in termenul ala de 10 zile (din instructiuni).
===

Va tin la curent cu evolutia situatiei.
OK, te-ai gandit foarte bine.

1. De unde esti? Ca nu vad "orasul de resendinta", trecut la tine la profil.
2. Daca nu gasesti flowerhorn pe la magazine, da-mi un PM si incerc sa vorbesc cu Ionut (Aqua Planet)... poate are el ceva pe stoc.
3. Nu uita sa rezolvi partea de filtrare, inainte sa iei pestele... a' mai mare canistra pe care ti-o permiti, pe aia sa o iei.

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: